• Nyd den spektakulære udsigt fra hotellets solsenge på Menjangan Dynasty Resort på Bali
 • Gør brug af hotellets spafaciliteter på Menjangan Dynasty Resort, Bali
 • Tag på opdagelse, f.eks. på cykel, under jeres ophold på Menjangan Dynasty Resort, Bali

Menjangan Dynasty Resort, West Bali National Park, Bali

Safaristemning og luksustelte i det uspolerede, nordvestlige Bali

Betagende udsigt fra værelsestypen Beach Camp Tent på Menjangan Dynasty Resort, Bali
Læs mere

”Eat, play, stay”, siger de på Menjangan Dynasty, som ligger i udkanten af West Bali National Park. En fredfyldt oase af luksustelte i boheme-stil, kun et stenkast fra Menjangan Islands farverige fisk og koraller.

Menjangan Dynasty Resort på Bali har en beliggenhed i verdensklasseBali som du aldrig har set det før

Menjangan Dynasty ligger i det nordvestlige Bali, som er et anderledes og unikt område af øen, som de færreste når til. Naturen her er spektakulær, stedvis barsk og rå, med bakker og vulkaner. Meget anderledes end det mere turistede og sydlige Bali.

Nyd den spektakulære udsigt fra hotellets solsenge på Menjangan Dynasty Resort på BaliSkøn sandstrand og infinity-pool

Foran resortet ligger en fin sandstrand, så dette er et oplagt valg, hvis man vil bo i et uspoleret område men have adgang til en badestrand. I kan også hoppe i en infinity-pool med udsigt over havet. Med en dybde på 3,5 m er poolen et trygt sted at tage undervisning på resortets dykkercenter. I kan også gå i Pasir Putih Beach Club, der lokker med bar, restaurant og en lækker plunge pool.

One Bedroom Villa på Menjangan Dynasty Resort på BaliLuksustelte med alle moderne fornødenheder

Menjangan Dynasty’s standardværelser hedder Beach Camp Tent og er komfortabelt indrettet i luksustelte med bad og lækre detaljer. Her er selvfølgelig aircon, Wi-Fi, minibar samt privat terrasse og loungeområde. Indretningen er moderne, lys og indbydende. Tænk underspillet safaristil, der samtidig er miljøbevidst. Resortet anvender f.eks. bæredygtig bambus som byggemateriale og undgår plastik. Her er også vandstationer, hvor man kan fylde sin vandflaske op. 
Børn er meget velkomne på Menjangan Dynasty, og I kan f.eks. booke et familievenligt Two Bedroom Cliff Tent Villa med egen infinity-pool på 23 m2.

Værelseskategorier:

 • Beach Camp Tent på 39,5 m2 med stor terrasse med day bed og solstole
 • One Bedroom Cliff Tent Villa på 61 m2 med terrasse og egen pool  
 • Two Bedroom Cliff Tent Villa på 82 m2 med stor terrasse og egen pool

Nyd en cocktail i sandet på Pasir Putih Beach Club på Menjangan Dynasty Resort, BaliRomantiske middage, afternoon tea og cocktails på stranden

Menjangan Dynasty’s restaurant hedder Pasir Putih, der betyder ”hvidt sand” på balinesisk. Det er passende, for den ligger lige ud til stranden ved Banuwedang Bay. Stilen er et fusionskøkken med asiatiske og internationale indslag. Prøv ”catch of the day”, dagens fangst. Pasir Putih er opdelt i områder, så I kan nyde morgenmaden – eller en romantisk middag med levende lys – med havudsigt, bestille snacks på den tilbagelænede Beach Club eller få jeres cocktails serveret direkte på stranden.

Gå heller ikke glip af den inkluderede afternoon tea, der serveres hver dag kl 16-17.

Receptionsbygning på Menjangan Dynasty Resort, BaliSpa og massage med havudsigt

Den palmedækkede Pasir Putih Spa by Ambiente tilbyder et væld af spabehandlinger og massage med panoramisk udsigt over bugten. Her kan du også lade dig forkæle i spa pods med aromatiske blomsterbade eller få en nænsom manicure, så du forskønnes helt ud til fingerspidserne.

Tag på opdagelse, f.eks. på cykel, under jeres ophold på Menjangan Dynasty Resort, BaliOplev jungleture og Balis bedste snorkling

På Menjangan Dynasty er I tæt på nogle af Balis største seværdigheder og naturfænomener. Tag på en guidet udflugt til West Bali National Park og oplev et dyreliv, der tæller menjangan-hjort, leguaner og et væld af frække aber.

I er også kun en kort sejltur fra Menjangan Island, som betragtes som Balis bedste sted at snorkle og dykke. Her er det ikke uhørt at møde havskildpadder og små, ufarlige revhajer. Tag et PADI Open Water-dykkercertifikat på resortets eget dykkercenter, hvor I også kan leje havkajak og Stand-Up Paddle boards.

Maja Nielsen, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.