• Tid til forkælelse og afslapning på stranden ved The Menjangan på Bali
 • Udsigt fra Bali Tower Restaurant ved The Menjangan på Bali

The Menjangan, West Bali National Park, Bali

Smukke strandvillaer og lodges i nationalparken

Beach villa på The Menjangan, Bali
Læs mere

Oplev en af Balis bedst bevarede hemmeligheder med snorkling og naturoplevelser i verdensklasse. The Menjangan er noget så usædvanligt som et skønt resort midt i en nationalpark.

Tid til forkælelse og afslapning på stranden ved The Menjangan på BaliUNIK BELIGGENHED

The Menjangan er et fredfyldt resort i hjertet af West Bali National Park. Den unikke beliggenhed i Balis nordvestlige hjørne giver en enestående mulighed for at slappe af langt fra alfarvej. Lyt til fuglekvidder og nyd brisen fra oceanet, der rusker blidt i mangroven. Til lands er I omgivet af træer og mangroveskov. Og til havs finder I den bedste snorkling og dykning omkring Bali.

EKSOTISK MIKS AF MONSUNSKOV OG MANGROVE

West Bali National Park er en oplagt destination for jer, der vil nyde naturen væk fra menneskemængderne. Parken er et eksotisk miks af monsunskov, mangrove, regnskov, udslukkede vulkaner, savanne, strand og koralrev. Kort sagt: Alle Balis skønheder kogt ned på ét koncentreret sted. Oplev et dyreliv, der tæller den elegante menjanganhjort, leguaner og et væld af frække aber. Særligt fugleentusiaster drager hertil på grund af den truede Balistær, som kun lever frit netop her.

Snorkling ved Menjangan på Bali

BALIS BEDSTE SNORKLING

Marinelivet og strandene, ikke mindst på Menjangan Island ud for nordkysten, udgør for mange hovedattraktionen. Snorklingen omkring øen er en oase af koraller i forskellige afskygninger og dramatiske vægge, hvor revet forsvinder lodret ned i det dybe blå. Det er ikke uhørt at møde havskildpadder og små, ufarlige revhajer. Også på land sker der ting og sager. F.eks. hjorte, der slentrer rundt på stranden, bedst som I sidder og nyder en stille stund under solens stråler.

Aftenstemning ved poolen på The Menjangan, BaliSTORE VÆRELSER OG VILLAER MIDT I NATIONALPARK

På The Menjangan bor I enten i en af de store villaer på stranden eller i deluxe værelser i Monsoon Lodge lidt længere inde i nationalparken. Uanset hvad, kan I glæde jer til at opleve den stemningsfulde indretning med teaktræsmøbler, der passer perfekt til omgivelserne i junglen. Og så har de alle selvfølgelig Wi-Fi, air condition, minibar, te- og kaffefaciliteter, m.m.

Beach Villa

Beach Villa er 100 m2 store med egen terrasse og skøn udsigt til strandkanten. Havet lige foran er fyldt med koraller, så man kan ikke bade her. Omvendt kan man slentre i strandkanten og se fisk og koraller i det klare vand. Og når man skal bade og snorkle, går man bare over på badebroen, der ligger 2 min væk. Indretningen er en enkel fusion mellem det lokale og det moderne med respekt for naturen. Udendørs er en terrasse med stole, bord og en fat-boy, hvor man kan slænge sig og nyde beliggenheden.  

Monsoon Lodge

Monsoon Deluxe er 50 m2 værelser, mens suiterne er 75 m2. Her bor I i hotellets hovedbygning tæt på den store fællespool. Direkte uden for døren kan I spotte parkens dyreliv, der ikke mindst gemmer på en hel række unikke fugle. At bo her giver nærmest associationer til den afrikanske savanne.

På bådtur fra The Menjangan på BaliBLIV KØRT RUNDT I SAFARI-BUS

The Menjangans unikke beliggenhed midt i en nationalpark gør det til et lidt atypisk resort. Selvom her kun er 20 villaer, så fordeler resortet sig ud over så stort et område, at man køres rundt i safarilignende minibusser. Det det giver de forskellige værelsestyper deres helt eget særpræg med unikke naturoplevelser, for på de bugtede småveje kan man være heldig at se sjældne dyr.

Spis morgenmad på Forest Canopy Deck i The Bali TowerKULINARISKE HØJDEPUNKTER

Restauranterne på The Menjangans er også et kapitel for sig. The Bali Tower serverer kulinariske retter fra alle verdenshjørner med panoramisk udsigt og en afslappet atmosfære fra morgen til aften. Pantai Restaurant byder på barbecue og udsøgte fiskeretter et stenkast fra vandkanten.

PANTAI RESTAURANT

Nede ved Sentigi Beach ligger resortets BBQ Grill og fiskerestaurant. Prøv en signaturet som sværdfisk-carpaccio med udsigt over vandet. Hvem ved, måske får I også selskab af en vild Menjangan-hjort, der færdes frit. I kan også sparke skoene af og få serveret maden på jeres eget bord på selve stranden.

The Bali Tower

Nyd udsigten ud over havet, bjergene og nationalparken fra dette gastronomiske fyrtårn, der rager op over trækronerne. På 2. og 3. etage gemmer sig en bistro med et internationalt menukort. I kan også indtage morgenmaden på øverste etage, Forest Canopy Deck, og vende tilbage hertil for at nyde en smuk solnedgang og en velskænket cocktail, når dagen går på hæld.

Privat barbecue dinner

Skal det være ekstra romantisk og intimt, kan I også få serveret en 7-retters barbecue dinner i jeres egen villa, på stranden eller i en pavillon i mangroven med kig til bugten.

På cykeltur fra The Menjangan på BaliJUNGLETURE, KAJAKSEJLADS OG UNDERVANDSEVENTYR

Med en placering i en kystnær nationalpark har I alverdens muligheder for at udforske vildnisset både på landjorden og til havs. Sejl f.eks. i kajak til de uberørte strande ved Bajul Bay og dyk ned til de smukkeste koralrev på Bali ved Menjangan Island. På land kan I tage med guide på junglevandring, opleve det rige fugleliv, køre mountainbike til sveden sprøjter eller ride dybt ind i reservatet højt til hest.

Tal med vores Balieksperter om rejser til The Menjangan - et natureventyr på jeres rundrejse på Bali.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.