• Infinitypool på Plataran Menjangan Resort & Spa, Bali
 • Balihavet er frit tilgængeligt fra jeres baghave i Ocean Mangrove Villa på Plataran Menjangan Resort & Spa, Bali
 • Luxury Ocean Villa på Plataran Menjangan Resort & Spa, Bali

Plataran Menjangan Resort & Spa, West Bali National Park, Bali

Et fuldendt paradis i det uspolerede Vestbali

Hotellets spa har en i særdeleshed afsides beliggenhed, hvor man kan slappe af
Læs mere

I en beskyttet nationalpark formår Plataran Menjangan Resort & Spa at skabe de luksuriøse rammer for en afslappet ferie. Nyd fuldendt design, gourmetmad, havudsigt og Balis bedste snorkling.

One Bedroom Forest Villa på Plataran Menjangan Resort & Spa, Balitæt på naturen

Plataran Menjangan Resort & Spa ligger i West Bali National Park og er for jer, der vil nyde Balis skønne natur væk fra menneskemængderne. Parken er et miks af monsunskov, mangrove, udslukkede vulkaner, strand og koralrev. Kort sagt, alle Balis skønheder kogt ned på ét koncentreret sted.

Dyrelivet tæller den elegante menjanganhjort, leguaner og aber. Særligt fugleentusiaster drager hertil på grund af den truede Balistær, som kun lever frit netop her.

Som gæst på Plataran Menjangan betyder det alt sammen, at I har første parket til unik flora og fauna. Det er f.eks. ikke uhørt, at se Menjangan-hjortene dukke op på stranden i de kølige morgentimer.

Infinitypool på Plataran Menjangan Resort & Spa, Bali

Infinity-pool uden ende

Plataran Menjangan er bygget med respekt for omgivelserne. De lækre villaer ligger i mangrove med kig til havet og bygget efter bæredygtige principper. I er kort sagt omgivet af natur.

Glæd jer til udsigten fra infinity-poolen, der hører til områdets største, og som er udstyret med en ”sunken” pool bar, så I kan supplere udsigten med kølige forfriskninger.

Soveværelset i jeres One Bedroom Forest Villa på Plataran Menjangan Resort & Spa, BaliEt væld af villaer

Plataran Menjangan Resort & Spa har fire værelsestyper i skov eller med udsigt til havet med et eller to soveværelser. Stilen er lidt som at være på et safari lodge med lys indretning, blandet med traditionelle træmøbler i kolonistil samt balinesisk udsmykning af døre m.m.

 • One-Bedroom Forest Villa på 84 m2
 • Luxury Ocean Villa med privat terrasse og plunge pool
 • Ocean Mangrove Villa på 150 m2 med udsigt til mangroven samt terrasse med havudsigt  
 • Two-Bedroom Forest Villa på 174 m2 med have og terrasse. Oplagt til familier.

Udendørskøkken på Plataran Menjangan Resort & Spa på BaliMad med udsyn

Resortet har tre restauranter. Octagon Ocean Club specialiserer sig seafood, asiatiske retter og internationale klassikere. Den ottekantede pavillon sikrer en panoramisk udsigt over parken og havet. Lidt mere low-key men stadig lige så delikat er Wantilan Open Kitchen med balinesiske lækkerier til morgenmad, frokost og aftensmad. Endelig byder Wantilan Deck på en romantisk beliggenhed med udsyn over Menjangan Island og Java-bjergene. Måske stedet I skal nyde en velrystet sun-downer?

Snorkling ved Menjangan på BaliBalis bedste snorkling

Stranden er drysset med knuste koraller og derfor anbefales det generelt at bruge badesko, men til gengæld kan I snorkle direkte fra stranden. Desuden ligger paradisøen Menjangan Island kun en kort sejltur væk. Den betragtes af mange som Balis nok bedste snorkling spot.

Spabehandlingsrummet på Plataran Menjangan Resort & Spa, BaliVelfriseret og massage

Følg lotusbladene hen til Padma Spa, der tilbyder et væld af skønhedsbehandlinger fra massage og body scrubs til wraps og aromatiske blomsterbade. Alene spaens udsigt over vandet virker velgørende!

Bådsejlads på privat cruiseskib fra Plataran Menjangan Resort & Spa på BaliMorgenvandring, afternoon-tea og nattesafari

I bor i nationalparken, så hvorfor ikke tage på en inkluderet morgen-vandretur i de smukke omgivelser? I kan også låne cykler og kajak og nyde en afternoon tea hver eftermiddag kl 16-17. Og fra femte sals højde på det nærliggende Ocean Observation Deck kan I få et 360 graders udsyn over West Bali National Park.

Derudover kan man mod betaling på resortet tilmelde sig spændende nattesafari, blive ranger for en dag eller dyrke yoga i junglen. Mange af aktiviteterne sker fra molen Plataran Jetty, mens Plataran Water World udlejer grej til alt fra paddle kanoer og boogie boards.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.