• Pool med udsigt til havet på Six Senses Uluwatu på Bali
 • Solnedgang på Six Senses Uluwatu på Bali
 • Restaurant Crudo på Six Senses Uluwatu på Bali (billedet er animeret)
 • Badeværelset i Cliff Villa One Bedroom på Six Senses Uluwatu på Bali

Six Senses Uluwatu, Pecatu, Bali

Afslappet luksus og velvære mellem himmel og hav

Six Senses Uluwatu ved havet set oppefra på Bali
Læs mere

Six Senses Uluwatu er for par og familier, der søger afslappet luksus og velvære væk fra det kendte, turistede Bali. Gastronomi og service er i top, spaen klar til at forkæle jer og udsigten på alle måder magisk.

Tempel ved Six Senses Uluwatu på BaliHarmoni og balance på Bali

Det nyåbnede Six Senses Uluwatu ligger på Balis sydlige spids i Pecuta og har fået sit navn med inspiration fra områdets tempel, Pura Uluwatu, der betragtes som et af øens helligste. I hjertet af resortet har de da også et tempel, hvor I bydes velkommen med balinesiske velsignelser og hjertevarme. Det er kort sagt et sted, der indbyder til indre ro og balance.

Six Senses Uluwatu ved havet set oppefra på Bali

Smuk natur og havudsigt

På Six Senses Uluwatu er I omgivet af den smukkeste natur. Resortet strækker sig helt ud til kanten af en tropeklædt klippe, der rejser sig i Det Indiske Ocean og giver en nærmest uendelig udsigt over havet. 

Derudover finder I nogle af Balis skønneste strande med svajende palmer og muligheder for at surfe ved Jimbaran og Nusa Dua, der kan nås på en halv times kørsel. Men I kan selvfølgelig også bare nyde udsigten fra infinity-poolen eller vælge en suite eller villa med egen pool. Hvad mere kan man ønske sig? Det skulle da lige være en romantisk aften med biograf under åben himmel i stjernernes skær.  

Yoga på Six Senses Uluwatu på BaliSpa, fitness og yoga 

Glæd jer også til resortets spa, hvor I kan forkæle krop og sind med alt fra massage til kropsbehandlinger, der er baseret på traditionelle balinesiske metoder. Her er desuden et stort fitnessområde samt mulighed for at deltage i yoga. 

Restaurant Rocka på Six Senses Uluwatu på Bali (billedet er animeret)bæredygtig gastronomi

Six Senses Uluwatu har tre restauranter og en bar i stilfulde omgivelser. Resortet har desuden egen køkkenhave, hvor man dyrker grøntsager og krydderurter, som indgår i retterne.

Mad serveret på Six Senses Uluwatu på Bali

Restaurant Crudo kombinerer elementer fra det japanske og det latinamerikanske køkken, mens Rocka dyrker et spændende menukort, der både har retter fra Europa, Asien og Bali. Drinks og lette snacks serveres hele dagen, og det er også her I starter dagen med morgenmadsbuffet.

Søger I en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige, anbefaler vi fine-dining på Rocka Edge. Køkkenchefen ændrer menuen dagligt baseret på sæsonens råvarer, og sommelieren kan hjælpe jer med at vælge de helt rigtige vine.

Udsigt over pool områderne på Six Senses Uluwatu på BaliBørneklub og børnepool

I kan sagtens tage de mindste med på jeres Bali-rejse til Six Senses Uluwatu, der bl.a. råder over en børnepool. Børneklubben arrangerer desuden forskellige aktiviteter i børnehøjde.

Cliff Villa One Bedroom med udendørs pool på Six Senses Uluwatu på Balistilfulde villaer med mulighed for egen pool

De 103 villaer og suiter på Six Senses Uluwatu har et moderne design i naturlige materialer og lyse farver, der skaber et varmt og harmonisk udtryk. Her er kælet for detaljerne, og især forskellige træsorter, hvid og azurblå går igen på en sådan måde, at I både fornemmer det autentiske Bali og Six Senses’ personlighed. Alle suiter og villaer har TV, Wi-Fi, hårtørrer, te- og kaffefaciliteter m.m.

Vælg mellem:

 • Sky Suite: 108 m2 suite med stort badeværelse og terrasse eller balkon med udsigt til havet. Plads til to voksne og et barn.
 • Sky Pool Suite: 164 m2 suite med stort badeværelse og 32 m2 udendørs pool på terrassen med udsigt til havet. Plads til to voksne og et barn.
 • Cliff Pool Villa One bedroom: 198 m2 suite med stort badeværelse og 22 m2 udendørs pool på terrassen med udsigt til havet. Plads til to voksne og to børn.

Læs også rejseblog fra Six Senses Uluwatu her.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.