• Balinesere der bader i helligt vand ved tempel på Bali
 • Farmer på Bali i rismarken
 • Pura Ulun Danu Bratan templet ved sø på Bali
 • Statue på Bali

Balis templer, rismarker og kaffe

Heldagsudflugt til Ubuds helligdomme, kunsthåndværkere og naturscenerier

Buddha-statuer ved tempel på Bali
Læs mere

Området omkring Ubud er en skattekiste af muligheder for spændende udflugter, hvor I kommer tæt på balinesernes hverdag, får indblik i kulturen og betages af den smukke natur. Det skal I opleve på denne heldagsudflugt med guide og chauffør.

TRÆSKÆRERARBEJDER I MAS

I bliver hentet på jeres hotel kl. 8.30 og kører først til landsbyen Mas, der er kendt for sine mange træarbejder. Her produceres masker, borde, stole, statuer og meget mere i en lang række træsorter. 

I har 45 minutter i landsbyen, så I kan nå at se både værksteder og butikker.

Den Hellige Abeskov, Ubud på Bali.DEN HELLIGE ABESKOV

Tæt på Ubud ligger den hellige abeskov. Det er både et naturreservat og et tempelkompleks, hvor man slentrer roligt under de skyggegivende træer.

Nyd templet, de drabelige dragefigurer og ikke mindst de mange sjove aber, der bor her.

Hvis I foretrækker at have aberne lidt på afstand, skal I ikke købe foder til dem. Ikke alle nyder at have en langhalet makakabe op ad benet eller på skulderen.

Royal Palace i Ubud på BaliUBUD PALACE – PURI SAREN UBUD

Næste stop på jeres udflugt i og omkring Ubud er det gamle kongepalads Puri Saren, der ligger i hjertet af Ubud. Paladset er bygget i traditionel balinesisk stil med fine huse og udsmykninger.

Paladset er grundlagt af Ida Tjokorda Putu Kandel, der regerede i år 1800 - 1823. Lige over for ligger et kunsthåndværkmarked.

TEGALALANg RISTERRASSERNE

I forlader nu selve Ubud og kører ud i den smukke natur med de uendelige risterrasser. Der er noget dybt fascinerende over disse menneskeskabte scenerier. Tanken om alt det arbejde, der ligger i at etablere dem og ikke mindst i at sikre vand, vedligeholde terrasserne og dyrke risen fra de første spæde planter sættes i vandet til høst.

I kører til Tegalalang-risterrasserne, hvor I spiser frokost på en restaurant med udsigt til hele sceneriet. Efter frokost bliver der mulighed for at gå en tur ud ad stierne langs risterrasserne. Glæd jer til skønne fotomuligheder.

VERDENS DYRESTE KAFFE

Bali er berømt for sin gode kaffe. En ganske særlig kaffe er luwak-kaffen, kopi luwak. En luwak er et dyr i familie med desmerdyret.

En lille sød en, der er rigtig glad for plantekødet på modne kaffebønner. 

Luwakken spiser kaffebønnerne, men de kan ikke fordøje selve det, vi kender som kaffebønnen – det indre i bønnen. Kaffebønderne går derfor rundt og samler dyrenes efterladenskaber op, renser bønnerne, rister dem og maler dem. Turen gennem luwakkens fordøjelse giver en særlig blød og behagelig kaffesmag.

I besøger en kaffeplantage med kopi luwak. I kan smage kaffen og også købe den. Men det meget arbejde for bønderne betyder, at kaffen er verdens dyreste. I kan derfor også købe almindelig kaffe og en lang række tesorter.

Kvinde der beder nær Ubud på BaliHINDUTEMPLET TIRTA EMPUL

Overalt på Bali er små og store templer. Hvert et hus har sit eget tempel, og større templer dukker op i skove, på klipper og på søer, når I kører rundt. Nogle steder springer varme kilder ud af dragehoveder og gennem flere bassiner med helligt vand. Smukt og fascinerende.

I skal besøge hindutemplet Tirta Empul ved landsbyen Tampak Siring. Her er et stort tempelområde, fine fiskedamme og kilder med helligt vand, der springer ud i et kæmpe, smukt bassin, hvor de lokale lader sig overrisle.

I kommer helt tæt på Balis spirituelle kultur. De lokale beder bønner, kommer med smukke offergaver og tænder røgelse. Området er utroligt smukt med en stor fiskedam, mange palmer, fine skulpturer m.m.

Omkring klokken 16.30 er I tilbage på jeres hotel mange oplevelser rigere.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.