Cruise til komodovaraner, djævlerokker og paradisstrande

3 eventyrlige dage i egen båd med besætning

Læs mere

Tag på 3 dages cruise på jeres egen båd mod Komodo, Rinca og englenes paradisø Bidadari. Oplev komodovaraner og sublim snorkling med bl.a. djævlerokker og havskildpadder. Slut af med en nat på stranden på Flores.

Cruise i Komodo National Park i Indonesien

Selv om et af de store mål med dette cruise er mødet med komodovaranerne, er sejlturen meget mere end det. I har jeres egen, private båd med besætning, kaster anker de skønneste steder, nyder udsigten til paradisøer, besøger deres strande og slapper af til smukke solnedgange, mens personalet gør alt for at skabe en uforglemmelig oplevelse.

Oplev skildpadder helt tæt påSpektakulær dykning og snorkling

Området huser noget af Asiens mest spektakulære dykning og snorkling, hvor I har store chancer for at se bl.a. djævlerokker, kæmpeskildpadder, delfiner og hvaler. Det rige undervandsliv skyldes et meget højt niveau af plankton, hvilket tiltrækker nogle af havets store dyr på deres rejse fra det Indiske Ocean til det Sydkinesiske Hav.

Cruise i Komodo National Park - luksusbådMange typer både

Rejsen kan gøres på både af meget forskellig størrelse og komfortniveau fra det helt enkle til det meget komfortable. Uanset hvad I vælger, får I en fantastisk oplevelse. Tal med vores rejsekonsulenter om priser og muligheder. Er I en lille gruppe, der gerne vil dele en båd, kan det prismæssigt være en fordel. Ruten kan variere lidt fra båd til båd, så nedenstående program skal ses som et eksempel.

Turen inkluderer 3 x morgenmad, 2 x frokost, 2 x aftensmad, mineralvand samt kaffe/te morgen og eftermiddag. Der er snorkeludstyr om bord.

Komodovaran på Komodo Island i IndonesienDag 1: Første møde med komodovaranerne

I ankommer til lufthavnen på øen Flores, hvor I møder jeres guide. Sammen kører I til havnen for at gå om bord på båden. I hilser på personalet, og så er I klar. I behøver ikke vente på andre gæster, for der er kun jer!

I sejler 2½ time og får frokost om bord, før I går I land for at møde komodovaranerne på øen Rinca. I går sammen med en lokal naturguide gennem de tørre landskaber med spredte træer og krat. De meget åbne landskaber gør Rinca perfekt til at spotte de kæmpe varaner.

Komodo varan på Komodo, Indonesien

Hold øjne og ører åbne – og tjek også i træerne, for her kan især yngre varaner sagtens finde på at klatre op! Når I ser op, kan I samtidig nyde det rige fugleliv og aber. På øen lever også hjorte, vilde bøfler og vildsvin.

Efter mødet med Komodovaranerne sejler I videre til øen Kambing for at snorkle, før I senere lægger til ved Lasa tæt på Komodo. I får aftensmad på båden, før I bliver vugget i søvn mange oplevelser rigere.

Paradisstrand i Komodo National Park i IndonesienDag 2: Komodovaraner og djævlerokker

Efter morgenmaden om bord på båden sejler I til øen, der har givet varanerne deres navn, Komodo. Også her trekker I med en lokal naturguide for at se de store varaner. Det er som at gå rundt i Jurassic Park at se disse fortidsuhyrer.

Lyserød strand

Når I senere sejler videre, skal I opleve en af verdens blot 7 lyserøde strande. Farven skyldes, at sandet er blandet med encellede organismer, foraminiferer. Her er spektakulær snorkling og dykning ved koralrevet!

I Komodo National Park i Indonesien kan man bl.a. opleve djævlerokker

Djævlerokker og flyvende hunde

Dagens oplevelser er dog langt fra slut. I sejler til et såkaldt Manta Point, hvor der er særdeles gode muligheder for at se djævlerokker – fra båden og med snorkel, men selvfølgelig afhængig af vejr og vind. Det er en fantastisk oplevelse at se de gigantiske fisk nærmest flyve gennem vandet.

Og apropos flyve: Mellem klokken 6 og 7 om aftenen flyver tusindevis af kæmpe flagermus og flyvende hunde fra mangrovens træer på øen Kalong. I er klar til at se dette utrolige skue i solnedgangen fra båden! De største af denne art kan have et vingefang på over en meter. De lever heldigvis af frugt!

Pink Beach i Komodo National Park i Indonesien Dag 3: Paradisøen Bidadari

Efter morgenmad sejler I til paradisøen Bidadari, Englenes Ø, der er kendt for skønne strande og super snorkling. Nyd det.

Alt skræddersys til jer, så hvis I ønsker en dag mere til søs, må I endelig sige til, når I taler med jeres rejserådgiver. Ellers sejler I efter frokost tilbage til Labuan Bajo på Flores, hvor I har en enkelt overnatning på et strandhotel. Efter check-in kan I tage med på besøg i den store Batu Cermin-grotte.

Dag 4: Videre mod nye eventyr

Jeres cruise til komodovaraner, djævlerokker og flyvende hunde er slut. Når I har spist morgenmad, bliver I kørt i lufthavnen.

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.