• Prøv dadar gulung-pandekager
 • Solnedgang på Karang Beach, Sanur, Bali
 • Få indblik i Balis madscene på guidet cykeltur
 • Lawar porridge, en typisk balinesisk risgrød tilsat et miks af grøntsager, revet kokos og hakket kød krydret med urter

Kulinarisk cykeltur i Sanur

Få indblik i Balis madscene på guidet cykeltur

Solnedgang på Karang Beach, Sanur, Bali
Læs mere

Sanur er meget mere end smukke strande og god shopping. På denne udflugt skal I smage specialiteter i gadekøkkener, på lokale markeder og opleve livet langs Sanurs strandpromenade.

Lawar porridge, en typisk balinesisk risgrød tilsat et miks af grøntsager, revet kokos og hakket kød krydret med urterMORGENSTUND HAR GRØD I MUND

Kan morgenmad bestå af dampede ris med en eksplosion af smag? Ja, hvis din morgenmad er lawar porridge, en typisk balinesisk risgrød tilsat et miks af grøntsager, revet kokos og hakket kød krydret med urter og alt fra rejepasta til peber. Men bare rolig, I får også balinesisk kaffe og te.

Den populære risret nasi campur, der serveres på bananblade RISRET MED KRUDT I

I skal også smage den populære risret nasi campur, der serveres på bananblade med surprise-faktor: Hvis man bestiller et miks, kan man være heldig at smage alt fra grillet tun og tofu til spinat eller tempeh (gærede sojabønner). En ting kan I være sikre på: Balinesisk nasi campur ledsages af sambal-chilli, som sætter ild i smagsløgene. Velsmagende, men småfarligt!

 Fried Fish with Soup DER ER GÅET FISK I DEN

I fortsætter jeres cykeludflugt med guiden, der har udvalgt en håndfuld spisesteder og madboder, hvor I kan se frem til kulinariske aha-oplevelser. Prøv dadar gulung-pandekager eller en krydret specialitet for de eventyrlystne: Fried Fish with Soup er en publikumsfavorit, som måske også kan blive jeres? Der er ingen, der siger, at I skal spise de hele fiskehoveder …

Jaja Bali, der er et udvalg af søde snacks TIL DEN SØDE TAND

I må ikke forlade Bali uden at have smagt Jaja Bali, der er et udvalg af søde snacks – en slags balinesisk tapas for sukkergrise. Hver madbod laver sin egen variant, der kan bestå af laklak eller muffins lavet af rismel med revet kokos og karamelliseret palmesukker; pisang rai, der er dampet banan med revet kokos eller bubur injin, der er budding af sorte ris med varm kokosmælk.

Skyl det hele ned med den traditionelle urtete Jamu, som drikkes i hele Indonesien, og som laves på traditionelle opskrifter med alt fra bark og blomster til frugt og blade sødet med honning.

Jeres kulinariske karruseltur slutter omkring middagstid.  

Den traditionelle urtete Jamu, som drikkes i hele IndonesienPRAKTISKE OPLYSNINGER

Jeres cykeltur starter kl 8 og slutter kl 11.30. I mødes med jeres guide på Café Batu Jimbar i Sanur (JL. Danau Tamblingan 75A). I får udleveret en cykelhjelm sammen med jeres cykler. I kan også arrangere pickup på jeres hotel – tal med jeres rejserådgiver om dette.
Turen er del af en gruppeudflugt med max 8 personer og børn kan sagtens deltage.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.