• Lad jer rive med af Ayung-flodens strøm
 • Riverrafting på Ayung-floden, Bali

Riverrafting på Ayung-floden

Oplev Balis smukkeste natur fra en gummibåd

Der er fart på, når I tager på riverrafting på Ayung-floden, Bali
Læs mere

Nyd udsigten til regnskov, rismarker og bjerge, mens gummibåden vugger afsted på Ayung River, Balis længste flod. Nogle steder går det lidt vildt for sig, men det er en del af oplevelsen, og alle kan være med.

Tag på guidet riverrafting ned ad Ayung-floden i Ubud, BaliSom den længste flod på Bali har Ayung-floden mange smukke landskaber, hun gerne vil vise jer. Dagens eventyr begynder tidligt om morgenen, hvor I hentes på jeres hotel og køres til floden. Her venter jeres instruktør, og briefing og udlevering af udstyr kan begynde, for naturligvis er der stramme sikkerhedsproducerer at følge.

Lad jer rive med af Ayung-flodens strømFlyd med strømmen

Nu er I klar til jeres eventyr på floden, og I padler ud i et storslået landskab med rismarker på begge bredder og Abang-bjerget knejsende i baggrunden. Strømmen er stærk og bærer jer hurtigt, så I skal mest bruge årerne til at navigere med.   

Sus i maven på riverrafting i UbudAdrenalinsus i regnskoven

Indimellem går det vildt for sig, og skumsprøjtet står ind over gummibåden. Mærk adrenalinsuset og nyd stilheden bagefter, når I glider gennem regnskoven. Her kan I spotte farvestrålende, eksotiske planter og vandfald. Måske I ser et glimt af den smukke isfugl?

I tager på riverrafting i mindre grupper med en lokal guide - BaliFrokost ved floden

I alt tilbringer I ca. to timer på floden, og så er I nok blevet både sultne og tørstige. Oplevelserne på floden ender ved en restaurant, hvor I nyder en lækker frokostbuffet og fantastiske udsigter over Ayungs grønne floddal og rismarkerne. Bagefter hentes I af bilen fra før og køres tilbage til hotellet.    

Riverrafting på Ayung-floden, Bali

Alle kan være med

Selvom Ayung er Balis længste flod og krydser øen fra bjergene mod nord til kysten i syd, er vandet forholdsvist roligt. Sværhedsgraden er 2 ud af 6 i sommersæsonen, så her kan begyndere sagtens være med. I sejler i en raftingbåd med plads til fire deltagere samt jeres instruktør.

 

 

Margit Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.