• Oplev den fantastiske solopgang fra toppen af Mount Batur på Bali
 • Oplev den aktive vulkan Gunung Batur fra cykelsadlen på Bali
 • Vandrere på trekking ved Gunung Batur på Bali
 • Solopgang set fra Gunung Batur, Bali

Solopgang over Mt. Batur-vulkanen

Vulkan og varme kilder i gudernes fodspor

Trekking på Gunung Batur på Bali
Læs mere

En vandretur til toppen er en guddommelig oplevelse i mere end en forstand. Den endnu aktive vulkan er med sit gigantiske dobbeltkrater en af øens smukkeste naturoplevelser. Samtidig er den blandt Balis helligste steder.

Vandrere på trekking ved Gunung Batur på BaliFindes der en bedre måde at starte sin dag end at se solen stå op over Balis vulkaner? Glæd jer til denne smukke udflugt til toppen af den imponerende 1717 m høje Mt. Batur, hvorfra I skal nyde en fantastisk solopgang. Alle kan være med på turen, der afsluttes med et bad i varme kilder for foden af vulkanen. 
 

Mt Batur på Bali

Mød mig i mørket på mt. batur

Balineserne siger, at guderne bor på vulkaner. I dag skal I besøge dem! Vandreturen starter ca. kl. 4, så I har tid til at nå toppen af vulkanen, før solen står op. Selvom den første del af vandreturen foregår i mørke, har I lommelygter med til at oplyse stien og jeres øjne vænner sig hurtigt til mørket. Det giver opstigningen en aura af mystik, som I sent glemmer!

Oplev den fantastiske solopgang fra toppen af Mount Batur på BaliKog æg i det vulkanske sand

Efter to timers vandring når I toppen, hvor I får kaffe og sandwich. Mt. Batur er en aktiv vulkan, så I kan bl.a. se frem til at opleve jeres guide demonstrere kunsten at koge æg i vulkansk sand.
Ellers er det bare at nyde den storslåede udsigt til de øvrige bjergtoppe på Bali og Lombok, kratersøen ved Batur samt solopgangen over hele scenariet, som sætter ild i horisonten.

Solopgang set fra Gunung Batur, Bali

Bad i varme kilder

Omkring kl. 7 starter vandreturen nedad. Ved foden af vulkanen har vi inkluderet et velfortjent bad i de varme kilder ved Tirta Sanjiwani og efterfølgende frokost.  

Trekking på Gunung Batur på Bali

praktiske oplysninger

I bliver hentet på jeres hotel omkring kl. 2 om natten og køres til trekkets startpunkt, hvor I ankommer kl. 4. Vandreturen tager to timer, og der er selvfølgelig pauser undervejs, ligesom jeres guide har vand og lommelygte med. I får god tid til at nyde solopgangen fra toppen og afslutter jeres vandretur kl. 8.

Husk fornuftigt fodtøj samt varmt overtøj og lange bukser. Det er ikke en teknisk krævende vandretur og de fleste kan være med, såfremt man er i gennemsnitlig god fysisk form. Den største udfordring er at stå op midt om natten! Til gengæld er vi sikre på, at I vil synes, at det er det hele værd.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.