• Tamblingan-søen i Balis højland
 • Ubud Village Resort på Bali
 • Sanak Retreat på Bali er omringet af smuk natur
 • Kvinde ved poolen på Sanak Retreat, Bali
 • Ubud Village Resort på Bali

Bali for livsnydere og eventyrere

Snorkling, natur og forkælelse på Bali med mange oplevelser inkluderet, 13 dage fra 19.500 kr.

Glæd jer bl.a. til:

Vandretur langs rismarkerne i det smukke højland

Villa på stranden og Balis bedste snorkling

Trekking i junglen, kanotur og møde med Balis originale folk

Romantiske middage, spa og historisk kunstmuseum

Håndplukkede 4* hoteller

Læs mere

Denne rejse til Bali er for jer, der værdsætter det gode og det smukke i verden og livet. At komme ud i betagende landskaber langs rismarker og ind i junglen. At nyde det smukke marineliv på farverige koralrev. Og at lade sig forkæle med romantiske middage og spabehandlinger. Nyd livet på mange udflugter og udvalgte hoteller!

Oplev de smukkeste sider af Bali

Når I rejser til Bali, kan I se frem til at komme ud i den guddommelige natur. I skal på vandreture langs rismarkerne og ind i junglen, der huser både fugleliv og skjulte templer. I skal også krydse den hellige sø Tamlingan i kano og ride på hesteryg gennem nationalparken Bali Barat. Glæd jer til at nyde naturens skønhed.

Balis bedste snorkling

Balis smukke natur er ikke kun inde på land. På jeres rejse til Bali bor I bl.a. i en strandvilla i Balis nordvestlige hjørne med snorkling direkte fra stranden og udflugt til koralrevene omkring Menjangan Island med Balis bedste snorkling. En snorkeloplevelse af de helt store.

Spabehandling og romantiske middage

Lad også jeres ferie på Bali være en hyldest til det gode liv. Vi inkluderer 2 romantiske middage, dels under stjernerne på stranden og i jeres smukke villa ved Ubud. Men det er ikke alt. Vi inkluderer også en times spabehandling i Ubud, hvor I bare kan lukke øjnene og nyde at være til.

Det lokale og autentiske liv

Når man rejser på Bali, er det lokale liv en naturlig del af oplevelserne. Når man er på farten, passerer man ofte religiøse processioner på vej til templet, landsbyer er pyntet til fest eller begravelse, og lokale ofrer i templerne for at få en god høst.

På jeres udflugter kommer I gennem landsbyer og til flere templer, og I kommer ikke mindst til en afsides landsby beboet af det oprindelige Bali Aga-folk. I får også mulighed for at opleve Balis historie set i kunstnerisk lys på et spændende kunstmuseum i Ubud. Entreen er inkluderet.

Håndplukkede hoteller med unik beliggenhed

Alt dette er muligt, fordi vores Bali-eksperter har udvalgt hoteller med en særlig stemning og beliggenhed tæt på oplevelserne i højlandet, på en uberørt strand og ved Ubud. Alle steder har I jeres egen, private villa.

I bor med udsigt til rismarker og bjergtoppe på Sanak Retreat 4* i en landsby tæt på Monduk. Ved kysten har I en strandvilla på The Menjangan 4* i nationalparken Bali Barat med snorkling lige fra stranden. Og så lutter I i Ubud I en lækker poolvilla på smukke Ubud Village Resort 4+*.

Skønne baser for lige så skønne oplevelser på en rejse til Bali for livsnydere og eventyrere.

Program

Dag 1
I rejser til Bali

Balinesisk barong maskeI rejser fra Danmark mod Bali, hvor I lander dag 2.

Dag 2
Velkommen til Bali

Kvinde ved poolen på Sanak Retreat, BaliNår I lander på Bali, bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der kører jer mod højlandet på den nordlige del af Bali. Det er en smuk tur, og måske ser I de første religiøse processioner med landsbyboere på vej mod templet, men lige nu handler det bare om at komme til hotellet og slappe af oven på flyrejsen.

Sanak Retreat 4* ved Munduk, Bali

I skal bo i en lille landsby lidt uden for Munduk i højlandet på Sanak Retreat. I det øjeblik I ankommer, vil hele stemningen og udsigten til rismarker og 9 bjergtoppe automatisk få skuldre og puls helt ned. Her er så smukt. Det er fabelagtigt at ligge ved eller i poolen og spejde ud over det betagende landskab.

3 nætter Sanak Retreat i one-bedroom villa inkl. morgenmad.

Dag 3
Vandretur langs rismarkerne

Sanak Retreat i Munduk på BaliMunduk er efterhånden relativt populær, men landsbyen Kayuputih, hvor I bor, er stadig uberørt og autentisk. Omgivelserne er enestående, så vi inkluderer en guidet vandretur rundt i landsbyen og videre langs rismarkerne til et smukt vandfald.

Det er ikke blot en vidunderlig naturoplevelse, men også sjovt at møde de lokale familier, der dyrker den frodige jord. I besøger bl.a. en af landsbyens kaffebønder.

Dag 4
Sanak, afslapning eller flere eventyr

Sanak Retreat i Munduk på BaliNår I står op om morgenen, vil I ganske givet tænke "Godt, vi har en dag til her". Nyd poolen og udsigten. Slap af i en solstol. Sanak er en af den slags steder, hvor det bare er rart at være. Maden er fortræffelig og både frisk, økologisk og innovativ. Den personlige service går lige i hjertet. Og så er freden og udsigten i øvrigt ganske vanedannende.

Er I til flere aktiviteter, er her masser af muligheder.

Dag 5
Fra højlandet til Menjangan

Jeres rejse til Bali går nu fra det frodige højland til kysten i det nordvestlige hjørne af Bali. Her skal I bo på det spektakulære resort The Menjangan 4*. Til lands er resortet omgivet af den uspolerede nationalpark Bali Barat. I vandet er den bedste snorkling og dykning omkring Bali – måske endda noget af det bedste i hele denne del af verden.

I skal bo i en villa direkte på stranden. I kan stå på stranden og se fisk og levende koraller i det klare vand. Af hensyn til marinelivet går I ud fra badebroen, når I skal snorkle og bade.

3 nætter på Menjangan i beach villa inkl. morgenmad.

Dag 6-7
Snorkeltur, ridetur og romantisk middag

Balis bedste snorkling ved Menjangan IslandI dag skal I for alvor mærke, hvorfor vi selv elsker at komme forbi The Menjangan på rejser til Bali.

Menjangan Island: Balis bedste snorkling

I skal på snorkeludflugt til Menjangan Island, der har lagt navn til resortet. Menjangan Island er perfekt til både snorkling og dykning. Her er levende koralrev og også vægge, der falder 45 - 60 m ned i dybet med nye oplevelser.

I sejler af sted i en lille gruppe på maks. 6 - 8 personer og kan se frem til en enestående verden under havet med farverige fisk og smukke koralrev. I har 2-3 stop til snorkling og får frokost undervejs.

På hesteryg i Nationalparken

Nationalparken Bali Barat er 190 km2 uberørt natur med bl.a. et mangfoldigt fugleliv. Hvis I kan lide heste, inkluderer vi en rolig ridetur i nationalparken sidst på eftermiddagen. I kommer ind i junglen og ned til stranden anført af en guide, der sammensætter turen ud fra niveau. Nybegyndere kan sagtens tage denne tur.

Udsigt fra Bali Tower Restaurant ved The Menjangan på BaliRomantisk middag på stranden

The Manjangan inviterer til romantiske middage på restauranten Bali Tower, der står på pæle i højde med trætoppene med en fænomenal udsigt over nationalparken, eller på Pantai Restaurant i sandet eller på et trædæk over de blide bølger. I er ganske enkelt omfavnet af den smukke natur. Vi inkluderer en romantisk middag, der fuldender dagen i dette paradis.

Dag 8
Jungletrek og kanotur på vej til Ubud

Lille, fredligt tempel ved Tamblingan-søen i Balis højlandJeres rejse til Bali går nu mod centrum af Gudernes Ø. Mere præcist til den hyggelige kunstnerby Ubud.

Der er masser at se på vejen, og vi inkluderer en stor oplevelse, hvor I vandrer i tæt jungle, ser smukke templer og møder Balis oprindelige folk på en udflugt ved Tamblingan-søen ved den mægtige vulkan Kintamani. En udflugt, der bringer jer i nærkontakt med en natur og kultur, almindelige turister højst ser på afstand.

Garden pool villa på Ubud Village Resort på Bali

Ubud Village Resort 4+*

I Ubud skal I bo på Ubud Village Resort, der også er et af de steder, hvor sjæl og krop med det samme kommer ned i gear. I en sirligt velholdt tropisk have ligger det romantiske resort med smukke poolvillaer og et enestående poolområde, hvorfra I skuer ud over de omkringliggende rismarker. Resortet ligger 10 minutters gang fra den hellige abeskov og et kvarter fra byens marked.

4 nætter i Ubud på Ubud Village Resort i en garden pool villa inkl. morgenmad.

Dag 9-11
Kunst og forkælelse

Ubud Village Resort på BaliDe næste dage står i forkælelsens og kunstens tegn. Ubud er kendt for sine mange gallerier og glimrende museer. Og jeres resort er kendt for afslapning, spa og god mad. I skal opleve det hele!

Middag, spa og kunstmuseum inkluderet

Nyhavn Rejser inviterer på en romantisk candle light dinner. Den bliver serveret bare for jer i jeres smukke villa, der lyses op af levende lys. Men det gode liv stopper ikke her. Vi inkluderer også en times spabehandling til jer begge. Hotellet har også en række aktiviteter, I kan deltage i, fra yogaklasser til gåture langs rismarkerne med guide om morgenen.

Og nu I er ved at bevæge jer ud af resortet, så inkluderer Nyhavn Rejser også adgang til Neka Art Museum, der har en kæmpe kunstsamling bygget op i tidsmæssig kronologisk rækkefølge, så man er på en historisk kunstrejse på vej gennem museet. Glæd jer til skønne dage i Ubud.

Dag 12-13
Ubud og hjemrejse fra Bali

Abe i Monkey Forrest, Ubud på Bali.Jeres ferie på Bali er ved at være slut. I har stadig en god del af dagen til at nyde Ubud Village Resort, før I bliver kørt i lufthavnen for at flyve hjem til Danmark, hvor I lander dag 13.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Bali for livsnydere og eventyrere
RejseperiodeDobbeltEnkelt
16.11.18 ‑ 10.12.1819.000‑21.00031.000‑33.000
11.12.18 ‑ 31.12.1822.000‑24.00034.000‑36.000
01.01.19 ‑ 31.03.1920.000‑22.00031.000‑34.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Margit Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

 • Flyrejse København-Bali t/r.
 • Transport fra lufthavnen til Sanak Retreat i højlandet
 • 3 nætter på Sanak Retreat 4*, Munduk. One-bedroom villa, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Det autentiske Balis rismarker, landsbyer og vandfald
 • Transport fra Munduk til Menjangan
 • 3 nætter på The Menjangan 4* i Bali Barat National Park, Beach villa, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Menjangan Island: Balis bedste snorkling
 • 1 x middag på stranden på The Menjangan
 • 1 x 1 times udflugt på hesteryg fra The Menjangan
 • Oplevelse: Jungletrek og kanosejlads på den hellige Tamlingan-sø
 • 4 nætter på Ubud Village Resort 4+*, Ubud. Garden pool villa, inkl. morgenmad
 • 1 x romantisk candle light dinner i jeres villa på Ubud Village Resort
 • 1 x 60 min spa-behandling på Ubud Village Resort
 • 1 x adgang til Neka Art Museum på Ubud Village Resort
 • Deltagelse i morgentrek gennem Ubuds rismarker på Ubud Village Resort
 • Deltagelse i yoga-timer (tirsdag morgen og fredag eftermiddag).
 • Transport fra Ubud Village Resort til lufthavnen
 • P.t. alle kendte skatter og afgifter