• Strand med både ved Gili-øerne i Indonesien
  • Buddha-statuer ved tempel på Bali
  • Kvinde ved poolen på Sanak Retreat, Bali
  • Balinesere der bader i helligt vand ved tempel på Bali
  • Bali rundt på cykel

Bali over skyerne og Gili under solen

Naturskøn familierejse med poolvilla, ecolodge og strande, 17 dage fra 22.000 kr. børn fra 9.000 kr.

Glæd jer til:

Ubud med cykeltur gennem landsbyer og rismarker

Poolvilla på Nordbali med snorkeludflugt til Menjangan

Landsbyretreat med vandretur i det uberørte Bali

Afslapning på Gilis bedste strande

Nøje udvalgte hoteller med sjæl og værelser med plads til familier

Læs mere

Oplev Bali på en rejse for hele familien. I kommer ud i den smukke natur på cykeltur, vandretur og snorkeltur, nyder enestående udsigter, bor i stor villa med privat pool og vidunderlig bungalow i en autentisk landsby og slutter på Gili Trawangans skønne strande.

Denne rejse til Bali er for jer, der vil nyde det autentiske Bali. Vi har udvalgt hoteller og udflugter, som alle i familien vil huske som noget særligt. Fra vidunderlige udsigter til særlige udflugter til rismarker, landsbyer, farverige koralrev, hellige vandfald og ud tæt på det lokale liv.

Rejsen slutter på Gilis strande, hvor vi har udvalgt et lille hotel i den nordlige del af øen. Her er fred og super snorkling direkte fra stranden.

Kunstnerbyen Ubud

Jeres første oplevelser på jeres rejse til Bali er i kunstnerbyen Ubud. Den charmerende by har en lang kunstnerisk tradition med små kunstskoler, gallerier og museer. Rammerne er smukke rismarker, der går helt op til byen.

Cykeltur ned ad vulkanerne

Det er i landsbyerne, man virkelig mærker det lokale liv og den lokale kultur. Derfor skal I på en dejlig cykeltur for hele familien. Turen starter oppe på Balis vulkaner, hvor guderne bor, og den går herefter ned gennem rismarker og landsbyer mod Ubud.

Snorkling i Nordvestbali

Fra Ubud går jeres rejse nu videre til Balis nordvestlige hjørne, hvor I bl.a. finder den store nationalpark Bali Barat og skønne Pemutaran Bay. På vejen besøger I det store marked i Bedugul og Lake Bratan.

Stor villa med privat pool

I Pemutaran skal I bo charmerende Amertha Villas 3+*. Her har I jeres egen villa med 2 soveværelser og privat pool. Resortet ligger lige ud til stranden.

Snorkling ved Pulau Menjangan

Amertha Villas ligger 40 minutters sejltur fra Pulau Menjangan, som I skal på udflugt til. Her finder I Balis bedste snorkling.

Nyd de 45 forskellige arter koraller og revets mange beboere fra de søde klovnfisk over barracudaer og skildpadder til kæmpemuslinger.

Autentisk Landsby i højlandet

Nu går jeres eventyr igen ind til hjertet af Bali i det smukke højland, hvor I skal bo i en charmerende landsby på vidunderlige Sanak Retreat

Sanak Retreat ligger med den smukkeste udsigt over risterrasser og bjerge. Her er et utal af cykel- og vandrestier, og I skal da også på en børnevenlig vandretur gennem landsby og rismarker og til et helligt vandfald. I har privat guide, så I kan tilpasse tempoet til hele familien. I er i det uberørte og autentiske Bali her, så I vil nyde hvert sekund.

Strandene på Gili Trawangan

I har på den første del af jeres rejse til Bali masser af muligheder for at bade og snorkle fra de børnevenlige strande i nord, der er sorte efter det vulkanske sand. Rejsen slutter dog alligevel med, at I sejler til tropeøen Gili Trawangans hvide strande.

Også her er super snorkling, og vi har udvalgt et familiehotel i den fredelige, nordlige del af øen. I ankommer til hotellet i hestekærre, for her er ingen biler!

Tilpas rejsen?

Vi har til denne rejse nøje udvalgt familievenlige 3-4* hoteller med gode familieværelser. Men ønsker I endnu mere komfort, kan rejsen selvfølgelig tilpasses jeres ønsker.

 

Program

Dag 1
I rejser til Bali

Statue foran tempel på BaliI rejser fra Danmark mod Bali, hvor I lander dag 2.

Dag 2
Velkommen til Ubud, Bali

Maler i Ubud på BaliI ankommer til Bali, hvor I bliver budt velkommen i lufthavnen af en repræsentant for Nyhavn Rejser. I kører nu sammen til kunstnerbyen Ubud, der ligger i Balis frodige højland. Jeres rejse til Bali er for alvor i gang.

Kunstnerbyen Ubud

Ubud er en charmerende by i de smukkeste omgivelser. Rismarkerne går helt ind til byen og fortsætter op over egnens bakker. Her er også dybe kløfter med brusende floder i bunden, hvor man kan tage på rafting på Ayung-floden.

Green Field Hotel, Ubud 3*

I skal bo på charmerende Green Field Hotel direkte ud til de smukke rismarker. Glæd jer bl.a. til de 2 swimming pools.

Tre nætter i Ubud på Green Field Hotel i værelse med 2 opredninger, inkl. morgenmad.

Dag 3
På opdagelse i Ubud

Dagen er afsat til at ryste pelsen oven på flyrejsen og til at gå på opdagelse i Ubud. Her er mange gallerier, fine museer og som nævnt den hellige abeskov. Den er absolut et besøg værd med sit tempel, de drabelige dragefigurer og ikke mindst de mange aber, som er en stor oplevelse (også) for børnene.

Hvis I foretrækker at have dem lidt på afstand, skal I nok ikke købe foder til dem. Men der er mulighed for skønne fotos af aber med deres søde unger.

Balis religiøse liv

Når I går rundt i byen, så læg mærke til de mange smukke offergaver, som står ved skulpturer, små templer og såmænd også på fortovet foran og inde i butikkerne. Der stænkes med helligt vand, og alt ånder idyl.

På hele jeres rejse til Bali vil I møde denne spirituelle kultur, som er dybt fascinerende. Oplevelserne kommer til den, der søger dem og har øjnene åbne. Overalt på øen kan I møde smukke processioner og religiøse ceremonier. De dukker op, bedst som man sidder og slapper af i bilen eller på sin cykel gennem landsbyerne. Og her er vi så fremme ved morgendagens program.

Men inden da, så slut med en tur i poolen og nyd at være på ferie sammen.

Dag 4
På cykel ned ad vulkanerne

Bali rundt på cykelDet er i landsbyerne, man virkelig mærker det lokale liv og den lokale kultur. Derfor skal I på en dejlig cykeltur for hele familien. Turen starter oppe på Balis vulkaner, hvor guderne bor, og den går herefter ned gennem rismarker og landsbyer mod Ubud.

I har ledsagebil med hele vejen, og i kører på gode mountainbikes. Børn fra ca. 7 år og opefter kan være med - blot de er nogenlunde habile ryttere. Pas på hønsene, når I kører gennem landsbyerne!

 

Dag 5
Fra Udbud til Nordvestbbali

Pura Ulun Danu Bratan templet ved sø på BaliFra højlandet omkring Ubud tager I nu videre til Balis nordvestlige hjørne, hvor I bl.a. finder den store nationalpark Bali Barat.

På vejen besøger I det store krydderimarked i Bedugul og smukke Lake Bratan

Amertha Villas 3+*

I skal bo på Amertha Villas I jeres egen villa med 2 soveværelser og privat pool. Resortet ligger lige ud til stranden. Om aftenen kan I nyde solnedgangen over vulkanerne på Java, og vender I jer mod land, har I udsigt til 9 frodige bjergtoppe. Et utrolig smukt sceneri.

Resortet er indrettet med smukke balinesiske detaljer. Her er pool og børnepool og også en spa, hvis I vil forkæle jer selv.

Pemuteran-bugten er en fredelig bugt med strande, som er sorte af det vulkanske sand. Lige ved hotellet er et projekt for bevarelse af havskildpadder. Lige i nærheden ligger også Pulaki Agung-templet og flere andre templer.

Tre nætter i Pemutaran på Amertha Villas i en villa med 2 soveværelser og privat pool, inkl. morgenmad.

Dag 6
Snorkling ved Pulau Menjangan

Familievilla med pool på Amertha Bali VillasAmertha Villas er aktiv deltager i flere øko-projekter, bl.a. genskabelsen af Balis koralrev. Resortet har eget dykkercenter, og det er netop koralrevene og livet under vandet, I skal nyde i dag.

Amertha Villas ligger 30-40 minutters sejltur fra Pulau Menjangan, der er berømt for sin fantastisk dykning og snorkling. Pulau Menjangan (hjorteøen) er en ubeboet ø, der indgår i nationalparken Bali Barat. Den er 8 km lang og omgivet af enestående koralrev.

Her finder I ubetinget Balis bedste snorkling, og mange dykkere tager også hertil for at nyde de 45 forskellige arter koraller og revets mange beboere fra de søde klovnfisk over barracudaer og skildpadder til kæmpemuslinger.

Dag 7
Afslapning i Pemuteran-bugten

Biorock-revet ved Pemuteran-bugten, BaliDagen er til at slappe af i, nyde pool og hav. Badeforholdene ved stranden i Pemuteran er ideelle for børn. Og vil I snorkle mere, er der fantastiske muligheder især for de voksne.

Genskabelse af koralrev

Som nævnt er resortet og hele bugten involveret i at genskabe Balis koralrev. Det sker ved hjælp af kunstige rev, som korallerne kan gro på. Korallerne stimuleres med svag elektricitet, så de gror 5 gange hurtigere end på naturligvis.

Det såkaldte Biorock-rev er verdens største projekt af sin art. Det startede i år 2000, og resultatet kan ses i form af et nu 300 m langt koralrev, der ligger på 3-7 meters dybde 30 – 100 m fra kysten.

Dag 8
Til landsby og skøn bungalow i højlandet

Sanak Retreat i Munduk på BaliNu går jeres rejse til Bali igen ind i landet til hjertet af Bali i det smukke højland. I bliver hentet på hotellet og kørt til området omkring Munduk. Her venter et af rejsens højdepunkter - det autentiske liv i landsbyen Kayuputih og ikke mindst vidunderlige Sanak Retreat 4*.

Selve Munduk ligger i ca. 1000 meters højde og byder på et anderledes og køligere klima end resten fa Bali. Selvom Sanak Retreat og Kayupitih village officielt hører til Munduk, så ligger det faktisk 20 minutters kørsel væk og en hel del højdemeter lavere. Det giver et noget varmere klima og ikke mindst en mere autentisk oplevelse af en landsby på Bali.

Det helt igennem unikke, lille resort ligger vidunderligt placeret midt mellem rismarkerne og omgivet af hele ni bjergtoppe. Her hersker en udpræget lokal ro, og det er fabelagtigt at ligge ved eller i poolen og spejde ud over risterrasser, bjerge og det lokale liv.

3 overnatninger på Sanak Retreat i en 2-bedroom bungalow, inkl. morgenmad
 

Dag 9
Vandretur i højlandet

Sanak Retreat i Munduk på BaliMunduk er efterhånden ikke en nyhed længere, men landsbyen Kayuputih, hvor Sanak ligger er en helt anderledes uberørt oplevelse.

Glæd jer til dagens guidede vandretur rundt i landsbyen og videre langs rismarkerne til et smukt og uberørt vandfald. Det er ikke blot en vidunderlig naturoplevelse, men også sjovt og berigende at møde de lokale bondefamilier, der lever af at dyrke den frodige jord. I besøger bl.a. en af landsbyens kaffebønder. Og så er det fantastisk at slutte det af med en kølende dukkert i det hellige Banyuatis-vandfald.

Er I til flere aktiviteter, er her masser af muligheder. Men Sanak er også en af den slags steder, hvor det bare er rart at være. Maden er fortræffelig og både frisk, økologisk og innovativ. Den personlige service går lige i hjertet. Og så er freden og udsigten i øvrigt ganske vanedannende
 

Dag 10
Afslapning i højlandet

Sanak Retreat i Munduk på BaliNyd den friske luft og den velgørende stilhed i det frodige højland. I kan bruge rigtigt lang tid på bare at sidde og nyde den smukke udsigt, mens børnene æeger i poolen foran jer.

 

Dag 11
Med hurtigbåd til Gili Trawangan

Snorkling ved Gili Trawangan i IndonesienSelv om Bali på alle måder er guddommelig, forlader I nu øen for at opleve endnu smukkere strande på tropeøen Gili Trawangan.

Med hestekærre til hotellet

I sejler hertil, og allerede i havnen på Gili Trawangan mærker I, at I er kommet til en unik ø. Her er ingen biler. Eller som øens selv siger i deres slogan: No cars, no motorbikes, no worries. En hestekærre bringer jer til hotellet.

I skal bo 5 nætter på hyggelige Desa Dunia Beda 3+* i en Joglo Family Villa, inkl. morgenmad.

Dag 12-15
Afslapning og snorkling

Strand med båd på Gili Trawangan i IndonesienPå Gili Trawangan står dagsprogrammet på sol, sand og vand. De mange rygsækrejsende har et fjerde punkt, der hedder fest på deres del af øen.

I er helt sikkert velkomne, men vi har nu udvalgt et hotel på den stille del, så I kan slappe af i fred. Her skal I så træffe de svære valg, om I i dag skal gynge i en hængekøje, i en båd på vej til næste bugt eller på toppen af de små bølger med en snorkel i munden og farverige fisk for jeres øjne.

Dag 16-17
Hjemrejse fra Bali

Bare fødder i det smukke sand på øen Gili Meno i IndonesienJeres rejse til Bali og Gili Trawangan er desværre ved at være slut. Det er tid til at vende hjemad. I sejler til Lombok og flyver herfra mod Danmark. Ankomst dag 17.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris

Bali over skyerne og Gili under solen
RejseperiodeDobbelt
16.11.18 ‑ 31.03.1921.000‑24.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (2-11 år)

Bali over skyerne og Gili under solen, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
16.11.18 ‑ 10.12.188.000‑10.0008.000‑10.000
11.12.18 ‑ 31.12.1810.000‑12.00010.000‑12.000
01.01.19 ‑ 31.03.198.000‑10.0008.000‑10.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Maja Nielsen, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Ferierejseforsikring, vi anbefaler Europæiske eller Gouda. Rejseforsikring.
  • Sygdomsafbestillingsforsikring.