• Frit udsyn til solnedgang fra Villa Puncak på Nihi
  • Tag på guidet riverrafting ned ad Ayung-floden i Ubud, Bali
  • Wana Jiwa Spa på Komaneka at Bisma, Bali

Balis højland og barfodsluksus på Sumba

Poolvilla på eventyrlige Sumba og autentiske oplevelser i Balis højland, 14 dage fra 43.500 kr., børn fra 19.000 kr.

Glæd jer til:

Indonesiens uslebne perle - øen Sumba

Bæredygtig barfodsluksus med lokalt islæt

Kæmpe poolvilla på Nihi Sumba 5+*

Luksus og autentiske oplevelser i Balis højland

Alle måltider samt udflugter inkluderet på Sumba

Læs mere

Tag på en livsnyderrejse til det uberørte og autentiske Indonesien. I bor i Balis grønne hjerte, mellem højlandets vulkaner og rismarker, og nyder livet på Sumba med kæmpe poolvilla, strande og utæmmet jungle.

Forkæl jer selv i Balis højland 

Jeres rejse har sin smukke begyndelse i Balis frodige højland. Nærmere bestemt på Komaneka at Bisma i udkanten af Ubud, Balis kunstnerby. Nyd oplevelser i byen kombineret med femstjernet forkælelse og udsigter over rismarkerne i den grønne Champuhan-dal. 

Cykeltur og riverrafting

Dagene tilbringes ikke kun i henslængt luksus ved poolkanten. I skal også opleve Bali på cykel og ad vandvejen. Prøv riverrafting på Ayung-floden, der er Balis længste. Børn kan sagtens være med. 

Støt Sumbas lokalsamfund

I skal også bo på øen Sumba, hvor I møder det autentiske Indonesien på Nihi Sumba 5+*. De fleste af resortets ansatte er fra Sumba, og for dem handler det også om at skabe en udvikling i lokalsamfundet. Forvent ikke stilren service som på et klassisk luksushotel. Forvent noget meget bedre.

Landsbyer, bjerge og utæmmet jungle

Sumba ligger 45 minutter i fly fra Bali. Øen er 1½ gang Sjælland i størrelse, og vi inkluderer flere udflugter, så I kommer rundt på Sumba og ikke mindst i nærkontakt med den lokale kultur i landsbyer, hvor I vil genkende de husenes markante tagkonstruktioner fra jeres egen villa. I kommer også til projekter, som resortet støtter, og I kan tage på mountainbike, stå på paddleboard og med på snorkeltur, hvis vejret tillader.

Kæmpe villa på verdens bedste resort

I 2016 kårede det anerkendte rejsemagasin Travel and Leisure Nihi Sumba til verdens bedste baseret på den unikke stemning og lige så unikke indstilling. I bor i en kæmpe villa med privat pool. Tal med jeres rejserådgiver om den villa, der passer jer bedst.

Allemåltider og mange drikkevarer inkl.

Ud over udflugterne er alle måltider og ikke-alkoholiske drikkevarer inkluderet på Nihi Sumba . 

Program

Dag 1-2
Afrejse fra Danmark og luksushotel på Bali

Komaneka at Bisma i Ubud på BaliI rejser fra Danmark til Bali, hvor I lander dag 2. I bydes velkommen i Denpasar lufthavn på Bali af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner. Nu går turen i privat bil med chauffør mod højlandet i det nordlige Bali. Det er en smuk tur, hvor I kan danne jer et indtryk af, hvor frodig Bali er. Måske ser I religiøse processioner med landsbyboere på vej til templet.

Komaneka at Bisma 5*, Ubud

I ankommer til Komaneka at Bisma 5*, der med sin smukke infinity-pool og grønne omgivelser fremstår som en indtagende oase. Selvom I befinder jer bare 5 minutter fra centrum af livlige Ubud med markeder og gallerier, føles det ikke sådan. Udsigten over dalen og rismarkerne omkranset af jungle giver fornemmelsen af at være i en magisk, grøn verden.  

4 nætter på Komaneka at Bisma i Bisma Suite.

Dag 3-5
Afslapning og eventyr i Balis højland

Der er fart på, når I tager på riverrafting på Ayung-floden, BaliNyd det gode liv på Komaneka at Bisma. Vi har planlagt et par oplevelser, som I selv vælger, hvornår skal finde sted. Med bil bringes I til foden af vulkanen Gunung Batur og landsbyen Kintamani. Herfra cykler I med guide gennem jungle og rismarker tilbage til Ubud. 

Glæd jer også til riverrafting på Ayung-floden, der er Balis længste. Det er intet farligt ved det, men adrenalinsus er garanteret, og naturscenerierne, I oplever fra gummibåden, er mangfoldige og enestående. Børn kan sagtens være med.

Dag 6
Fra Bali til Sumba

Nyd opholdet i Villa Marangga på det luksuriøse Nihi SumbaI køres retur til lufthavnen i Denpasar, efterfulgt af en flyrejse på 45. minutter til Sumba. I lufthavnen bydes I velkomne af personale fra Nihi Sumba 5+*, som kører jer til hotellet.   

Nihi Sumba 5+*, Sumba

Nihi Sumba er barfodsluksus på den virkeligt fede måde - langt fra alfarvej, dybt rodfæstet i lokalsamfundet og funderet på bæredygtighed i alt fra materialer til mad og mennesker. Udover resortets gæster er det stort set kun lokale landsbyboer, der finder vej til den 2,5 km lange strand, som Nihi Sumba ligger ved. Her har I virkelig følelsen af at være landet i en anden verden.

7 nætter på Nihiwatu i en 1-bedroom villa.

Dag 7-12
Nyd livet på Nihi Sumba 5+*

Trekking i Wanukaka Valley til vandfaldet Blue Waterfall, som ligger ca. 45 min. kørsel fra Nihi SumbaAt besøge Sumba er som at tage på en tidsrejse til det autentiske Indonesien – før turistmasserne fandt vej. Sumba er små landsbyer, frodige bjerge og utæmmet jungle. Trek langs rismarker og gennem jungle til vilde vandfald. Udforsk bølgerne med surfbræt eller snorkel. Og nyd jeres poolvilla og den sublime gastronomi og service på det, der er kåret som et af verdens bedste hoteller.

Dag 13-14
Afrejse fra Sumba og ankomst til Danmark

Dyk ned til koraller og farvestrålende fisk ud for Nihi SumbaEt indonesisk ø-eventyr er ved at være forbi. Fra Sumba flyver I tilbage til Bali, og fra Bali flyver I hjem til Danmark. Ankomst til Danmark på dag 14.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Balis højland og barfodsluksus på Sumba
RejseperiodeDobbelt
04.11.21 - 09.12.2143.000-45.000
10.12.21 - 08.01.2265.000-71.000
09.01.22 - 03.02.2244.000-46.000
04.02.22 - 17.02.2253.000-55.000
18.02.22 - 25.03.2243.000-45.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Børnepris (6-11 år)

Balis højland og barfodsluksus på Sumba, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
04.11.21 - 20.12.2118.000-21.00018.000-21.000
21.12.21 - 25.02.2219.000-22.00019.000-22.000
26.02.22 - 25.03.2218.000-20.00018.000-20.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Margit Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, drikkevarer og andre ydelser, der ikke står nævnt under inkluderet