• Solnedgang på Six Senses Uluwatu på Bali
 • Pool med udsigt til havet på Six Senses Uluwatu på Bali
 • Trek på Tjampuhan-bjergryggen på Como Uma, Bali
 • Cliff Villa One Bedroom med udendørs pool på Six Senses Uluwatu på Bali
 • Tag en kølende dukkert i poolen på The Warehouse Hotel i Singapore

Drømmerejse til Singapore og Bali

14 dage med natur, forkælelse og stilfuld designluksus, inkl. Six Senses Uluwatu fra 25.500 kr.

Glæd jer til:

Luksus på designhotel i Singapore

Guidet tur til de bedste gadekøkkener i Singapore

Como Uma 4+* i højlandet nær kunstnerbyen Ubud

Cykeltur til Balis vulkaner, rismarker og landsbyer

Poolvilla på Six Senses Uluwatu 5* inkl. massage og gourmet

Læs mere

Tag på en eventyrlig rejse fra Singapores skyskrabere og gadekøkkener til Balis forunderlige højland, risterasser og dramatiske klippekyster. Akkompagneret af Six Senses’ femstjernede forkælelse og sans for detaljen.

Smagen af Singapore

Rejsen starter i Singapore, hvor I skal  bo på det luksuriøse designhotel The Warehouse 5* ved charmerende Robertson Quay ud til Singapore River. I skal opleve alt fra historiske købmandshuse og hindutempler til velduftende gadekøkkener og glasklædte skyskrabere. Kort sagt Singapores fortid og nutid kogt ned til en bouillonterning.

Inspirerende eventyr i Balis højland

Rejsen fortsætter nu til Como Uma 4+* i Balis centrale højland. Glæd jer til rismarker, frodig jungle og spændende lokalsamfund.

De næste dage skal I blot koncentrere jer om at slappe af eller måske tage en afstikker til kunstnerbyen Ubud, der gemmer på alt fra cafeer, barer og spisesteder til butikker og gallerier og et naturreservat med aber. I skal også på morgenvandring i rismarkerne og på cykelsafari til små landsbyer.

Six Senses 5* - en lille uge i paradis

Efter oplevelsesrige dage venter det luksuriøse Six Senses Uluwatu 5* på Balis sydkyst. Gemt i paradisiske omgivelser, hvis dramatiske klipper og smukke strande inviterer til både afslapning og aktiviteter.

I sætter helt selv tempoet for dagene. Slap af ved poolen. Nyd lidt voksentid i spaen. Spot fugleliv, aber og lemurer på guidet junglevandring. Surf på en af Balis bedste strande. Og vælg mellem fire gourmetrestauranter, hvis køkkener er en hyldest til regionens kulinariske mangfoldighed.

Skræddersyet rejse til Singapore og Bali

Alle rejser til Singapore og Bali kan skræddersyes efter jeres drømme, og det er naturligvis også en mulighed at tage børn med på denne skønne rejse.

Tal med jeres rejserådgiver om de mange muligheder samt priser for rejser med børn.

Program

Dag 1-2
I rejser til Singapore

Singapore Flyer var verdens største pariserhjul. Den største står nu i Las Vegas og er 2,6 m. højere.I rejser fra København på dag 1 og ankommer til Singapore på dag 2. Her bliver I hentet og kørt til Six Senses Maxwell 5* i Singapores Tanjong Pagar-kvarter, hvor I har to overnatninger.

The Warehouse Hotel i Singapore ligger ud til Robertson QuayDesignHotel i gammelt pakhus

The Warehouse Hotel er et gammelt pakhus der på fornemmeste vis har ingreret fortiden i nutiden. Pakhuset er fra 1895 og idag er de industrielle rammer sublimt indrettet med moderne design og velbevarede historiske detaljer. Når I tilsætter førsteklasses gastronomi, svalende poolområde og komfortable værelser, så har i den perfekte base i Singapore.

Dag 3
Smag på Singapore

Udforsk Singapores madmarkeder på Singapore Food Trail AdventureI dag skal I på en byvandring med fokus på Singapores levende madkultur. I bliver hentet om morgenen på jeres hotel af en engelsktalende guide, som tager jer med til byens bedste gadekøkkener.

Lad jer imponere af de smukke seværdigheder undervejs, mærk byens stemning og stil sulten i de duftende gadekøkkener. I har resten af dagen til at slå mave oven på de mange smagsprøver.

Garden by the Bay i SingaporeShopping over og under jorden

Singapore er en fantastisk levende by, og der er rigeligt med oplevelser. Foruden shopping langs Orchard Road – byens bankende hjerte med masser af leben, smarte biler og designmærker – er der hundredvis af malls. Nogle er endda under jorden. Vil I have en oplevelse ud over det sædvanlige, kan I besøge China Town, Little India eller Arab Street. North Bridge Road er også oplagt, hvis I er på jagt efter elektronik.

Måske vil I hellere opleve byen fra oven? Prøv verdens største pariserhjul Singapore Flyer, som rager 165 meter op. Eller se en af Singapores symboler såsom ’Løven’ ved Fullerton Hotel. Specielt om aftenen er her en fantastisk udsigt bl.a. over Singapores operahus.

Tag en kølende dukkert i poolen på The Warehouse Hotel i SingaporeEn svalende tur i poolen

Efter indtryksrige dage i byens gader kan I passende benytte jer af The Warehouse's poolområde. Finder der en bedre måde, at afslutte dagen på?

Dag 4
I rejser videre til Bali

Udsigt til den frodige natur omkring hotellet fra jeres Terrace Room på Como Uma på BaliI bliver kørt til lufthavnen og flyver videre til Bali, hvor vores lokale repræsentant byder jer velkommen. Herefter sættes kursen mod Ubud i øens frodige midte, hvor I har fire overnatninger på Como Uma 4+*. Resortet ligger naturskønt mellem rismarker og jungle et stenkast fra Ubuds mange kulturtilbud.

Tag del i yogatraditionen i denne paradisiske verdensdel på Como Uma, BaliGourmet, spa og cocktails ved poolkanten

Glæd jer til resortets to gourmetrestauranter, hvor I kan smage et moderne asiatisk køkken under stråtaget og nyde haven med et klukkende vandfald. Er I mere til hjemmelavet pizza og gelato, serverer Uma Cucina et delikat italiensk køkken med loungebar. 

Como Umas ugentlige program omfatter gæsteoptrædener og traditionelle performances. Måske er I også til balinesisk barbecue med ”smoky cocktails” ved poolbaren?

Dag 5
Udforsk Ubud på egen hånd

Abe i Monkey Forrest, Ubud på Bali.I har hele dagen på egen hånd. Mulighederne er mange. I kan f.eks. tage på vandretur i risterasserne, besøge Abeskoven eller det lokale marked i Ubud. Eller blot nyde en dag tilbagelænet dag ved hotellets store infinity-pool.

Dag 6
Cykeltur til vulkaner, landsbyer og rismarker

Den aktive Gunung Batur på BaliI dag skal I opleve Balis fantastiske natur og kultur på en guidet cykeltur. Turen foregår på mountainbikes og selvfølgelig iført hjelm.

I starter tidlig morgen med en biltur til foden af vulkanen ved Kintamani. Herfra går ruten tilbage til Ubud – ned ad bakke stort set hele vejen. Undervejs cykler I gennem kaffe- og tobaksplantager og under palmeblade på snævre junglestier.

Bali på cykelVi har sikret, at ruten leder jer ind gennem nogle af de mindre besøgte landsbyer, så I får det maksimale udbytte af udflugten og kommer helt tæt på Balis lokalsamfund.

Dag 7
Fri leg i Ubud

Trek på Tjampuhan-bjergryggen på Como Uma, BaliI har hele dagen på egen hånd. Måske er det i dag, I benytter jer af de inkluderede yoga-timer i de smukke omgivelser på Como Uma? Hotellets Shambhala Retreat tilbyder desuden en bred vifte af wellness og spabehandlinger, hvis I da ikke tilmelder jer en udflugt og flyder ned af Ayung-floden på en rafting-ekspedition.

Mere lyst til at shoppe og kigge mennesker? Der er gratis shuttle-service fra hotellet til Ubud, hvor der er hyggelige cafeer, spisesteder og butikker.

Dag 8
Turen går til Six Senses Uluwatu

Solnedgang på Six Senses Uluwatu på BaliI dag forlader i Balis frodige midte og kører videre til Uluwatu, der er Balis sydligste punkt. Her skal I bo på Six Senses Uluwatu 5*. Undervejs ser I landskabet forvandle sig fra tæt jungle til dramatiske klippeskråninger med fantastiske panoramaudsigter, afslapning og ro. Her er I langt fra gadesælgere og Ubuds byliv, men finder stadig trendy cafeer og restauranter spredt ud mellem rå natur og luksuriøse hoteller.

Pool med udsigt til havet på Six Senses Uluwatu på BaliEt skønt liv på kanten

I har fem overnatninger på Six Senses Uluwatu, hvor I skal forkæles på ægte Six Senses’ maner med personlig service, kulinariske oplevelser, spa og afslapning. Resortet strækker sig ud til kanten af en klippe, der rejser sig af havet og giver en dramatisk udsigt.

Mad serveret på Six Senses Uluwatu på BaliInklusiv gourmet og massage

Under jeres ophold på Six Senses Uluwatu har vi inkluderet en gourmetmiddag for to personer på restaurant Rocka Villa samt massage for to personer. Så husk at bestille tid til jeres 60 minutters massage, der med garanti får jer helt ned i gear – men pas på. Det er en ganske vanedannende oplevelse!

Dag 9-12
Femstjernet forkælelse og total afslapning

Smuk kystlinje ved Uluwatu på BaliFra dag 9 til 12 er tiden helt jeres egen, og det er et godt udgangspunkt for at komme længere ned i gear, nyde mere forkælelse og måske udforske området.

Tag eksempelvis på udflugt til den nærliggende strand Labuan Said Beach, som er rå med stejle klippeskrænter og store bølger. Her er billedskønt og perfekt til en dag på stranden. Betragt de mange dygtige surfere, der valfarter hertil for den perfekte bølge.  

Dag 13-14
Afrejse og ankomst til Danmark

Tempel ved Six Senses Uluwatu på BaliJeres eventyr fra Singapore til Bali er ved at være ved vejs ende. Nyd en sidste dukkert i poolen og sug de sidste indtryk af paradis til jer, inden turen går til lufthavnen godt 17 km fra hotellet.

I ankommer i Danmark på dag 14.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Drømmerejse til Bali og Singapore
RejseperiodeDobbelt
04.11.21 - 19.11.2127.000-29.000
20.11.21 - 19.12.2129.000-34.000
20.12.21 - 05.01.2242.000-45.000
06.01.22 - 11.07.2225.000-29.000
12.07.22 - 31.10.2226.000-30.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København – Singapore // Singapore – Denpasar // Denpasar – København
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller
 • Alle skatter, afgifter og ekspeditionsgebyrer
 • 2 nætter på The Warehouse Hotel 5* i Singapore. River View Room inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Smag på Singapore
 • 4 nætter på Como Uma 4+* på Bali. Teracce Room inkl. morgenmad
 • 60 minutters spabehandling for 2 voksne på Como Uma 
 • Oplevelse: Cykeltur til vulkaner, landsbyer og rismarker
 • 5 nætter på Six Senses Uluwatu 5* på Bali. Cliff Pool Villa One Bedroom inkl. morgenmad
 • 1 x Middag for to voksne på restaurant Rocka Villa på Six Senses Uluwatu
 • 60 minutters spabehandling for to voksne på Six Senses Uluwatu

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • I perioden 21. december 2020 - 6. januar 2021 er 60 minutters spabehandling ikke inkluderet i opholdet på Como Uma.
 • I perioden 24. december 2020 - 5. januar 2021 er 1 x middag og 60 minutters spabehandling ikke inkluderet i opholdet på Six Senses Uluwatu.