• Balis bedste snorkling ved Menjangan Island
  • Snorkling ved Menjangan på Bali
  • Besøg en landsby på Bali og oplev livet i rismarken
  • Abe i Monkey Forrest, Ubud på Bali.
  • Dejlig børnepool på Hyatt Regency, Bali
  • Den lækre sandstrand ved Hyatt Regency, Bali

Familieeventyr på Bali

Autentiske oplevelser, håndplukkede hoteller og børnevenlige strande, 18 dage fra 22.000 kr., børn fra 10.000 kr.

Glæd jer bl.a. til:

Oplev Ubud med kokkeskole i børnehøjde

Balis bedste snorkling på Menjangan Island

Bo midt i rismarkerne i Balis uspolerede højland

Vandretur gennem landsbyer og rismarker

Børnevenlige strande og unikke hoteller 3+ til 5*

Læs mere

Søger I den ultimative familieferie? Med det bedste Bali har at tilbyde langt fra alfarvej? Så se med her. I skal på udflugter i rismarker, på kokkeskole i børnehøjde og meget mere. Læg hertil hoteller med unik beliggenhed og luksuriøs badeferie til sidst.

Lokalkolorit og betagende natur – i børnehøjde

Kom tæt på lokalbefolkningen og nyd den enestående natur, når I oplever Bali fra henholdsvis en cykelsadel og i rismarken. Det er i landsbyerne, I oplever det autentiske Bali – børnene, der går i skole. Bønderne i rismarkerne. Små, lokale templer med farverige offergaver - og ikke mindst den smilende befolkning!

Glæd jer også til at opleve det eksotiske dyreliv og fantastisk snorkling i West Bali Nationalpark.

Små hotelperler i autentiske omgivelser

Rejsen byder på stor variation i både destinationer og hoteloplevelser. Hotellerne er kendetegnet ved lokalkolorit, atmosfære, personlighed og vidunderlig beliggenhed i en landsby, en nationalpark, imellem rismarker og direkte ud til stranden.

Perfekt beliggenhed i Ubud

I starter med 4 nætter på Alaya Ubud 4* i hjertet af Ubud. Glæd jer til en stilfuld oase i smukke omgivelser med arkitektur og udsmykning, der skiller sig ud, og værelser med dør imellem med god plads til en familie. Udenfor bobler byens liv. Nyd at kunne gå til restauranter, gallerier og butikker få minutter fra jeres hotel.

Bo midt i en nationalpark med sand mellem tæerne

I en af Balis mest spektakulære nationalparker venter næste oplevelse. I har 3 nætter på Plataran Menjangan Resort & Spa 4+*, der ligger lige ud til vandet omgivet af mangrove og skov. Det oplagte sted at nyde Balis natur væk fra masserne. Som gæst på Plataran Menjangan betyder det desuden, at I har første parket til områdets flora og fauna. Glæd jer til dyrelivet, der tæller menjanganhjort, leguaner og ikke mindst en fantastisk undervandsverden. 

Balis frodige højland

Næste stop er en lille landsby udenfor Munduk i Balis højland. Sanak Retreat 3+* er en lille perle midt i højlandets smukke natur. De på overfladen rustikke og enkle trævillaer flyder nærmest sammen med rismarkerne. Glæd jer til et ophold helt nede i gear. Til personlig service fra medarbejderne, der primært kommer fra den nærliggende landsby. Til det friske, økologiske køkken. Til vandreture og oplevelser i den omkringliggende natur. Og til at hænge på poolkanten og bare spejde ud over rismarkerne og vulkanerne. 

Luksuriøs badeferie i tilbagelænede Sanur

Sidste stop er stilfulde Hyatt Regency 5*, der ligger direkte på den børnevenlige strand i Sanur. Det nyistandsatte resort rammer en fin balance mellem moderne suiter og en varm balinesisk stil. Alle værelser har balkon eller terrasse med udsigt over havet eller en frodig have. Glæd jer til den hyggelige atmosfære og badeferie når den er bedst på Bali.

Skræddersyet rejse til Bali

Alle rejser til Bali kan skræddersyes efter jeres drømme. Tal med jeres rejserådgiver om de mange muligheder.

Program

Dag 1-2
I rejser til Bali

Hotellets nye pool som følge af ombygning – Alaya Resort UbudI rejser fra København på dag 1 og ankommer til Bali på dag 2. Her bliver I hentet og kørt til Alaya Ubud 4* i hjertet af Ubud, hvor I har 4 overnatninger.

Er der noget bedre end friskbrygget kaffe? Nyd den på Alaya Ubud, Bali.Hotel tæt på alting

Alaya Ubud ligger midt i byen og byder på en fantastisk ro og atmosfære med udsigt til risterrasser. Derfor er vi så begejstrede for dette hotel. 

De næste dage kan I nyde livet og den rolige charme i og omkring Ubud. Besøg de spændende gallerier, museer og butikker, gå en tur langs rismarkerne og betragt gadelivet fra en hyggelig café.

 
Dag 3-4
Kunstnerbyen Ubud

Abe i Monkey Forrest, Ubud på Bali.Ubud er en charmerende by i centrale Balis kulturelle ”hovedstad” med en lang tradition for små kunstskoler og gallerier, museer og glimrende restauranter. Rismarker ses i bakkerne, og i dalene kan I høre den brusende Ayung-flod.

Besøg en landsby på Bali og kom med i rismarkenLandsbybesøg 

I løbet af opholdet har vi indlagt en anderledes og meget lokal oplevelse. I skal overvære undervisningen på en lille landsbyskole, lære at flette offergaver og ud i marken, hvor bønder demonstrerer, hvordan de dyrker og høster ris. I får lov til selv at deltage. Afhængigt af årstiden kan det betyde pløje og plante eller høste.

I kommer i nærkontakt med balinesisk kultur, og mødet med de lokale landsbyboere kan nemt vise sig at blive blandt rejsens højdepunkter, særligt for børnene. 

Besøg et madmarked og oplev lokal indonesisk kulturMadlavningskursus 

Glæd jer også til at smage på Bali, når I på en anden sjov udflugt skal lære alt om de lokale råvarer og tilberede balinesiske specialiteter på et madlavningskursus udenfor Ubud .

I starter om morgenen i Ubuds hektiske madmarked, hvor I handler ind med jeres guide. Herfra går turen til landsbyen Laplapan små 3 km fra Ubud med udsigt til risterrasser. I skal selv tilberede de indkøbte råvarer på det udendørs komfur i haven. Vi fristes næsten til at kalde det et balinesisk samtalekøkken.

Dag 5-7
West Bali National Park på nordkysten

Infinitypool på Plataran Menjangan Resort & Spa, BaliDe næste par dage bliver I rige på store naturoplevelser. I skal bo midt i en nationalpark med den lille paradis-ø Menjangan Island som nabo. 

Turen hertil går ad snørklede veje i bjergene, hvor landskabet er frodigt og grønt. Nyd undervejs synet af smukke risterasser og jungle, der adskilles af brusende floder. Vulkaner i det fjerne viser vej til det nordvestlige Bali, der med sine sorte lavastrande er anderledes råt og barsk end det frodige, centrale Bali. 

Oplev den skønne natur på Bali fra jeres egen kajak på Plataran Menjangan Resort & Spa, BaliOvernatning i nationalparken

Glæd jer til jeres ophold på Plataran Menjangan Resort & Spa  4+*, der ligger direkte ud til vandet i West Bali National Park. I har første parket til uspoleret natur, spændende dyreliv og krystalklart badevand langt fra alfarvej.

Slap af på Menjangan-stranden på BaliBalis bedste snorkling i Menjangan

I har adgang til en dejlig strand og frodig mangrove, et udsigtstårn med panoramisk udsigt over det naturskønne område samt masser af muligheder for at udforske området i kajak, på et jungletrek eller blot nyde poolen. 

Balis bedste snorkling ved Menjangan IslandEn af dagene skal I på udflugt på havet og snorkle ved Balis mest farverige koralrev ved øen Menjangan Island. I sejler i en lille gruppe på max 8 personer og kan se frem til en enestående verden under havet med farverige fisk og koraller. I har 2-3 stop til snorkling og får frokost undervejs.

Ud på aftenen kan I nyde solnedgangen og en sun downer fra terrassebaren med sand mellem tæerne

 
Dag 8-11
Afslapning i Munduk i højlandet

Sanak Retreat i Munduk på BaliI dag går turen atter sydpå, når I køres til Munduk i det centrale Bali. I kan se frem til et afslappende ophold i det lille og personlige Sanak Retreat 3+*.

Glæd jer til et ophold helt nede i gear i charmerende trævillaer, et velsmagende økologisk køkken og en flot infinitypool med udsigt over rismarker og vulkaner. 

Sanak Retreat i Munduk på BaliGuidet vandretur til rismarker, vandfald og landsbyer 

De næste par dage kommer I tættere på Balis hjertevarme kultur og nyder nogle dage langt fra den gængse turistrute.

I skal bl.a. på en guidet rundvisning i landsbyen omkring Sanak og langs rismarkerne til det smukke Banyuatis-vandfald. Det er ikke blot en vidunderlig naturoplevelse, men også sjovt og berigende at møde de lokale bondefamilier, der lever af at dyrke den frodige jord. Det er en relativ let vandretur, som nemt kan tilpasses, hvis I rejser med mindre børn. Det sidste stykke ned gennem junglen til vandfaldet er dog en smule stejlt, men tag det roligt og I vil blive belønnet for strabadserne.

Husk badetøj og håndklæde, så I kan tage en forfriskende svømmetur i det hellige vand.

Dag 12-16
Luksuriøs badeferie i Sanur

Soveværelse med udsigt i jeres Suite på Hyatt Regency, BaliSå er det tid til at komme ud til havet og nyde nogle dage på et skønt resort. I køres til den hyggelige strandby Sanur, hvor I med base på det stilede Hyatt Regency 5* kan slappe af ved poolen eller hoppe i bølgen blå lige foran resortet.

Den lækre sandstrand ved Hyatt Regency, Bali

I bor lige ud til den mest børnevenlige strand på det sydlige Bali. Her er også et stort udbud af mad fra gadekøkkener til gourmetrestauranter. Og shopping-mulighederne er mange.

 
Dag 17-18
Afrejse og ankomst til Danmark

Solnedgang på stranden ved Hyatt Regency, BaliJeres eventyr på Bali er ved at være ved vejs ende. Nyd en sidste dukkert i poolen eller Sanur-stranden og sug de sidste indtryk af paradis til jer, inden turen går til lufthavnen.

I ankommer til Danmark på dag 18.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Familieeventyr på Bali
RejseperiodeDobbelt
30.09.21 - 15.12.2122.000-25.000
16.12.21 - 22.12.2126.000-29.000
23.12.21 - 04.01.2228.000-32.000
05.01.22 - 25.02.2223.000-26.000
26.02.22 - 28.03.2221.000-23.000
30.09.22 - 31.10.2223.000-26.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

BØRNEPRIS (2-11 ÅR)

Familieeventyr på Bali, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
30.09.21 - 15.12.219.000-11.00015.000-17.000
16.12.21 - 31.12.2112.000-14.00018.000-22.000
01.01.22 - 28.03.2210.000-12.00016.000-20.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Margit Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

Rejser I som familie med 2 børn får I:

  • 2 Alaya-værelser med dør imellem på Alaya Ubud
  • 2 Standard-værelser med dør imellem på Hyatt Regency