• Kvinde ved poolen på Sanak Retreat, Bali
  • Oplev det skønne Ubud fra cykelsadlen på Bali
  • Sanak Retreat på Bali er omringet af smuk natur
  • TANDJUNG SARI, SANUR, BALI

Familieeventyr på Bali

17 dage fyldt med oplevelser og håndplukkede hoteller, fra 23.500 kr., børn fra 7.500 kr.

Glæd jer bl.a. til:

Vidunderlige Ubud med bl.a cykeltur og landsbybesøg.

Bo midt i rismarkerne i Balis autentiske højland

Trekking til landsbyer og rismarker.

Afslapning på børnevenlige Sanur Beach

Små 4* hoteller i balinesisk stil og væk fra alfarvej

Læs mere

En eventyrlig familierundrejse med masser af store oplevelser for både børn og voksne og ikke mindst nøje udvalgte hoteller og villaer med plads til familier. I besøger kunstnerbyen Ubud, bor i en bungalow omgivet af bjerge og rismaker og slutter af på et chamerende resort på stranden.

Lokalkolorit og betagende natur - i børnehøjde

Kom tæt på lokalbefolkningen og nyd den enestående natur, når I oplever Bali fra henholdsvis en cykelsadel og i rismarken.

Det er i landsbyerne, I oplever det autentiske Bali - børnene der går i skole, bønderne i rismarken, små, lokale templer med farverige offergaver og ikke mindst den smilende befolkning.

Små hotelperler i autentiske omgivelser

Rejsen byder på stor variation i både destinationer og hoteloplevelser.

Fælles for hotellerne er dog, at de alle er relativt små. Og så er de ikke mindst kendetegnet ved lokalkolorit, atmosfære, personlighed og ikke mindst vidunderlig beliggenhed i en landsby, midt mellem rismarker og direkte ud til stranden.

Tanah Merah 4*, Ubud

I starter med 5 nætter på det vidunderligt beliggende Tanah Merah 4* i landsbyen Melayang lidt uden for Ubud.

Første gang man træder ind på hotellet får man nærmest et sug i maven, når udsigten over Petanu-dalen åbenbarer sig foran én. Smukkere placering fås næppe omkring Ubud.

Glæd jer til den magiske udsigt over dalen, arkitektur og udsmykning, der skiller sig ud, og en stort værelse eller villa med god plads til en familie.

Sanak Retreat 4*, Munduk

I en landsby lidt udenfor Munduk i Balis højland ligger venter næste oplevelse.

Sanak Retreat er en lille perle med stor personlighed midt i højlandets smukke natur. De på overfladen rustikke og enkle trævillaer flyder nærmest sammen med rismarkerne.

Glæd jer til et ophold helt nede i gear. Til personlig service fra medarbejderne, der primært kommer fra den nærliggende landsby. Til det friske, økologiske køkken. Til vandreture og oplevelser i den omkringliggende natur. Og til at hænge på poolkanten og bare spejde ud over rismarkerne og vulkanerne. 

I skal bo i en bungalow med to soveværelser fordelt på to etager.

Tandjung Sari 4*, Sanur

Sidste stop er charmerende Tandjung Sari, der ligger direkte på den børnevelige strand i Sanur.

De blot 26 bungalows, der egentlig har mere karakter af villaer, er noget af det mest autentiske og atmosfærefulde, man kan finde på det sydlige Bali. Stilen er udpræget balinesisk, her er god plads - også på stranden, og så er servicen noget mere personlig end på de større hoteller langs stranden.

Glæd jer til den forførende atmosfære, middage med udsigt til havet og ikke mindst en stor bungalow med soveværelse og stue, hvor der kan redes op til børnene.

Nyhavn Rejser anbefaler

Forlæng rejsen:

Har I mere tid til rådighed, så anbefaler vi varmt nogle dage i en strandvilla på The Menjangan 4*, der ligger i Balis nordøstligste hjørne. Udover det fantastiske i at have sand mellem tærne i det øjeblik, man træder ud af villaen, så byder området på Balis suverænt bedste snorkling og enestående natur- og dyreoplevelser i Bali Barat National Park.

Højere budget

Overvej at opgradere opholdet i Ubud til luksuriøse Komaneka at Bisma 5* - en perle af et hotel med en storslået beliggenhed.

Og hvis I vil forkæle jer selv på stranden til slut, så bør I overveje en pool villa på det lækre Belmond Jimbaran Puri 4+*.

Lavere budget

Har rejsen fanget jeres interesse, men er prisen lige i overkanten til jeres budget? Så kontakt os alligevel og vi vil hjælpe med at tilpasse rejsen jeres budget. I kan fx overveje at skære nogle af udflugterne væk, bo på mindre værelser, hvor det ene barn sover i eksisterende senge, eller skifte nogle af hotellerne ud til en lavere standard.

>> Se alle vores rejser til Bali og Indonesien

Program

Dag 1
København til Bali

Abe-tvillinger på BaliAfrejse fra Danmark

Dag 2
Kunstnerbyen Ubud

Risterrasser nær Ubud på Bali med traditionel kunstvanding kaldet subakVed ankomst til Bali bliver I mødt af vores lokale repræsentant, som byder jer velkommen og sørger for transporten til jeres første hotel.

Opholdet på Bali starter i kunstnerbyen Ubud, der ligger som en lille grøn perle i det frodige højland midt på øen. Den charmerende by har en lang kunstnerisk tradition med små kunstskoler, gallerier og museer.

Den kreative stemning opfavnes af billedskønne rismarker, der bølger op og ned af de omkringliggende bakker og bjergsider. Det er så smukt, at det næsten ikke lader sig beskrive med ord. Man møder hele paletten af grønne nuancer i områdets små dale, der deles i bunden af den brusende Ayung-flod.

Poolområdet på Tanah Merah Resort, BaliTanah Merah

I skal bo 4 km uden for Ubud i landsbyen Melayang. Her byder Tanah Merah 4* velkommen til 5 dage blandt lysegrønne rismarker, mørkegrøn jungle, brusende floder, små lokale landsbyer og ikke mindst Ubuds atmosfærefulde dagligdag.

Første gang man træder ind på hotellet får man nærmest et sug i maven, når udsigten over Petanu-dalen åbenbarer sig foran én. Smukkere placering fås næppe omkring Ubud.

Og det er ganske enkelt fortryllende at ligge i poolen og spejde udover kløftens stejle jungleklædte skrænter, mens lyden fra den brusende flod og aberne, der leger i træerne, bidrager til stemningen. Få andre steder bor man så smukt, fredeligt og lokalt og samtidig i så kort afstand til charmerende byliv.

Overnatning i Ubud på Tanah Merah.

Dag 3–6
Ubud, cykeltur og landsbybesøg

Bali rundt på cykelDe næste dage kan I nyde livet og den rolige charme i og omkring Ubud. Benyt lejligheden til at besøge nogle af de mange spændende gallerier, museer og butikker, gå en tur langs rismarkerne og betragt gadelivet fra en hyggelig café.

Cykeltur

En af de mest fantastiske oplevelser omkring er en cykeltur fra landsbyen Kintamani, der ligger for foden af vulkanen Gunung Batur, tilbage til Ubud.

Turen foregår på gode mountainbikes og selvfølgelig iført hjelm. Børn fra ca. 7 år og opefter kan være med - blot de er nogenlunde habile ryttere.

Turen starter tidlig morgen med en biltur til Kintamani. Og herfra går ruten ellers tilbage til Ubud - stort set ned ad bakke hele vejen. Der er mange udbydere af lignenede ture i Ubud, men kvaliteten er meget svingende - både hvad angår rute, guider og udstyr.

Vi har sikret, at alt er i top, og at ruten leder jer ind igennem nogle af de små, mindre besøgte landsyer, hvor det lokale liv går sin vante gang. Og hvor det ene smil efter det andet vil ledsage jeres tur. Det gør oplevelsen til noget helt særligt.

Besøg en landsby på Bali og oplev livet i rismarkenLandsbybesøg

I løbet af opholdet har vi også indlagt en anderledes og meget lokal oplevelse. I skal overvære undervisningen på en lille landsbyskole, lære at flette offergaver og efterfølgende ud i marken, hvor lokale bønder demonstrerer, hvordan de dyrker og høster ris m.m.

I får lov til selv at deltage. Afhængigt af årstiden kan det betyde pløje og plante eller høste. I kommer i nærkontakt med balinesisk kultur, og mødet med de lokale landsbyboere kan nemt vise sig at blive blandt rejsens højdepunkter, særligt for børnene. 

Overnatning i Ubud på Tanah Merah.

Dag 7
Ubud til nordkysten og det fredfyldte Munduk

Sanak Retreat på Bali er omringet af smuk naturEfter morgenmaden bliver I hentet på hotellet, og minibussens kurs sættes mod højlandet på den nordlige del af Bali. I har minibus, chauffør og guide til rådighed hele dagen, så I kan selv bestemme, hvordan turen skal foregå, og hvor der stoppes undervejs.

I skal bo i en lille landsby lidt uden for Munduk i højlandet på det smukt beliggende Sanak Retreat 4*.

Det helt igennem unikke resort ligger vidunderligt placeret midt mellem rismarkerne og omgivet af hele ni bjergtoppe.

Her hersker en udpræget lokal ro, og det er fabelagtigt at ligge ved eller i poolen og spejde ud over det betagende landskab.

Overnatning på Sanak Retreat.

Dag 8–9
Trekking og afslapning med lokalkolorit

Risterrasser nær Ubud på Bali med traditionel kunstvanding kaldet subakMunduk er efterhånden ikke en nyhed længere, men landsbyen Kayuputih, hvor Sanak ligger er en helt anderledes uberørt oplevelse.

Glæd jer bl.a. til en guidet vandretur rundt i landsbyen og videre langs rismarkerne til et smukt vandfald. Det er ikke blot en vidunderlig naturoplevelse, men også sjovt og berrigende at møde de lokale bondefamilier, der lever af at dyrke den frodige jord. I besøger bl.a. en af landsbyens kaffebønder.

Er I til flere aktiviteter, er her masser af muligheder. Men Sanak er også en af den slags steder, hvor det bare er rart at være. Maden er fortræffelig og både frisk, økologisk og innovativ. Den personlige service går lige i hjertet. Og så er freden og udsigten i øvrigt ganske vanedannende.

Overnatning på Sanak Retreat.

Dag 11
Fra højlandet til stranden

TANDJUNG SARI, SANUR, BALII dag går turen sydpå igen ned over øen med mål ved Balis mest børnevenlige strand Sanur. I har atter minibus, chauffør og guide til rådighed hele dagen, så der er rig mulighed for stop og afstikkere undervejs.

I skal bo resten af tiden på vidunderlioge Tandjung Sari 4*, der ligger direkte ud til Sanurs gyldne strand. Her bliver I indlogeret i bungalow med plads til hele familien.

Og så kan I ellers bare nyde atmosfæren, arkitekturen og beliggenheden på en af vores absolutte favoritter på det sydlige Bali.

Overnatning i Sanur på på Tandjung Sari.

Dag 12–15
Afslapning på stranden

Nyd dagene i sandet og vandkanten eller leg og køl af i poolen. Gå aftenture på stranden og spis på en af de mange gode restauranter, der brillerer med ufattelig lave priser.

Overnatning i Sanur på på Tandjung Sari.

Dag 16
Hjemrejse

Smilende børn i en afsides landsby på BaliOpholdet på Bali er ved at være slut. I har dog det meste af dagen til rådighed, før I bliver hentet og kørt til lufthavnen, hvorfra der er afgang sidst på aftenen.

Dag 17
Hjemkomst

I ankommer til Danmark.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Familieeventyr på Bali
RejseperiodeDobbelt
19.01.19 ‑ 31.03.1923.000‑25.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (2-11 år)

Familieeventyr på Bali, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
19.01.19 ‑ 31.03.197.000‑9.0007.000‑9.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mangler du priser for sommerens rejse til Bali? Ring til os og hør nærmere.
Vi arbejder netop nu på vores Bali program, og indenfor kort tid vil der findes mange nye, spændende rejser på www.nyhavn.dk

Maja Nielsen, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Ferierejseforsikring, vi anbefaler Europæiske eller Gouda. Rejseforsikring.
  • Sygdomsafbestillingsforsikring.