• Fisk og koraller ved Menjangan Island på Bali
 • På cykeltur fra The Menjangan på Bali
 • Marked med krydderier på Bali
 • Saren Indah, Ubud, Bali

Kompromisløst eventyr på Bali

15 dage med aktive udflugter og udvalgte hoteller, fra 21.000 kr.

Glæd jer til:

Cykeltur på vulkaner og white water rafting

Balis bedste snorkling ved Menjangan Island

Vandretur mellem jungle, rismarker og vandfald

En vidunderlig beach villa på The Menjangan 4*

Skønne hoteller i Ubud og Munduk og atmosfærefulde Tandjung Sari 4* i Sanur

Læs mere

Kom i nærkontakt med Balis mageløse natur. Oplev cykeltur på vulkaner, rafting, ridning, snorkling og meget mere. Aktive oplevelser, der er udvalgt, så alle kan være med. Og afslapning på håndplukkede hoteller.

Aktive udflugter

Bali er kendt for fredfyldte templer og storslåede processioner. Og for frodighed, skønhed, venlighed og dejlige strande. I vil opleve det hele på denne rejse, men også så rigtig meget mere!

Vi har nemlig inkluderet en række spændende aktiviteter og oplevelser, som er med til at gøre jeres rejse endnu bedre.

Udvalgte hoteller

Undervejs bor I i kunstnerbyen Ubud i Balis frodige midte, ved Menjangan i øens naturskønne nordvestlige hjørne og endelig i jeres egen villa ved den gyldne strand i Sanur.

Alle hoteller valgt for deres kvalitet, stemning og ikke mindst for deres unikke beliggenhed.

Program

Dag 1
København til Bali

I rejser til Bali fra København.

Dag 2
Kunstnerbyen Ubud

Vores lokale repræsentant byder jer velkommen til Bali. Herefter sættes kursen mod Ubud på øens frodige midte. Her skal I bo på det hyggelige Saren Indah 3*. I får jeres værelse, og så er I klar til at nyde de frodige og hyggelige omgivelser i og omkring byen.

Aber i Monkey Forest

Saren Indah ligger fredfyldt mellem rismarker og regnskov i udkanten af landsbyen Nyuh Kuning. Alligevel er I kun en kort gåtur fra Ubud. Saren Indah ligger nemlig kun 100 m fra Monkey Forest, så 10 minutters gang forbi de mange sjove aber og det fine tempel bringer jer til Ubuds centrum.

Dag 3
Ubud, cykeltur fra Kintamani

De næste dage kan I nyde livet og den rolige charme i og omkring Ubud. Benyt lejligheden til at besøge nogle af de mange spændende gallerier, museer og butikker, gå en tur langs rismarkerne eller nyd livet fra en hyggelig café.

Cykeltur på vulkaner

Ubud ligger også perfekt for udflugter til vulkanerne og det store tempel Besakih. Og det bringer os til dagens store oplevelse.

Vi har inkluderet en halvdags cykeltur, der bringer jeg tæt på vulkaner, landsbyer og balineserne selv. Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet.

Turen går nu i bil opad til Kintamani. Allerede her tager den mageløse udsigt pusten fra en. Man står på kanten af et kæmpe krater og ser ind mod endnu en vulkan, den aktive Gunung Batur, og Batur-søen, der begge ligger inde i det store krater.

Før cykelturen ned ad bjerget får I en lille forfriskning, og jeres guide gennemgår ruten. Herefter går det derudad i bedste Tour de France stil - men i roligt tempo - ned ad vulkanen. Jer forrest og ledsagebilen efter. I passerer små landsbyer, templer, rismarker … og hilses overalt af de gæstfrie balinesere.

Cykelturen varer ca. fire timer med stop undervejs. Cyklerne er af god standard, og I følges hele vejen af en ledsagerbil. Turen slutter tilbage i Ubud efter et bjerg af oplevelser med en god lokal frokost.

Dag 4
White water rafting

Gå en tur langs rismarkerne, nyd Ubud, find en hyggelig restaurant, køb lidt med hjem til væggene på et galleri … Og glæd jer til endnu en aktivitet: White Water Rafting.

Vi har inkluderet en halvdagsudflugt, hvor I sejler ned ad Ayung-floden. I er i trygge hænder med erfarne guider og godt udstyr. I får redningsveste og hjelm på, og I får en god instruktion.

Herefter går det nedad, og floden bringer jer gennem dybe dale og tropiske skove med skiftevis stille sejlads og lidt vildere oplevelser gennem strømhvirvler – men ikke værre end, at alle kan være med. Det er en tur fuld af oplevelser og sjov.

Dag 5
Ubud til naturskønne Menjangan

Efter morgenmaden bliver I igen hentet på hotellet, og I kører gennem højlandet mod den naturskønne nordvestlige del af øen. I har bilen hele dagen og bestemmer selv, hvor I vil stoppe undervejs.

Vi anbefaler f.eks. et stop ved det smukke tempel Pura Ulun Danu Bratan, også kaldet vandtemplet. Templet, der er dedikeret til Dewi Danu, vandgudinden, ligger som et kunstværk på en lille ø tæt på bredden af Bratan-søen.

I kan også vælge at køre direkte mod dagens mål. Her venter Bali Barat National Park og Menjangan med store naturoplevelser både til lands og til vands.

Vel fremme ved kysten checker I ind på The Menjangan 4*. Her skal i bo i en dejlig beach front villa i 3 nætter.

Dag 6–7
Manjangan

The Manjangan er en helt særlig oplevelse i sig selv. Ikke kun på grund af placeringen midt i noget af Balis mest fascinerende natur, men også fordi hotellet i virkeligheden er delt i to. En del inde i nationalparken Og en anden del lige ud til stranden, hvor I skal bo.

Fantastisk snorkling ved Manjangan Island

The Manjangang ligger ikke bare med nationalparken som nærmeste nabo. Resortet giver også enestående muligheder for snorkling og dykning.

Vi inkluderer derfor en halvdags snorkeltur med picnic. Har I ikke et undervandskamera, er det måske nu, der skal investeres i det. For forude venter noget af Balis suverænt bedste snorkling.

Romantisk middag

The Manjangan inviterer til romantiske middage både ved stranden på Pantai Restaurant – i sandet eller på et trædæk over de blide bølger - og på restauranten Bali Tower, der står på pæle i højde med trætoppene med en fænomenal udsigt over nationalparken. Man er ganske enkelt omfavnet af den smukke natur.

Vi inkluderer en romantisk middag under jeres ophold, der fuldender dagen i dette paradis.

På hesteryg i Bali Barat

Nationalparken byder på både regnskov og savannestemning. Nyd synet af de mange fugle og de søde Bali-hjorte.

Hvis I kan lide at ride, inkluderer vi en times udflugt på hesteryg – enten langs stranden eller ind i nationalparken.

Dag 8
Fra The Menjangan til Balis højland

I bliver i den nordlige del af Bali, men bevæger jer i dag lidt mod øst til den lille bjergby Munduk, der ligger vidunderligt placeret i Balis højland. Her i over 1000 meters højde gemmer den sig diskret mellem jungle, rismarker, kaffeplantager og frugttræer. I skal bo 3 nætter på Munduk Moding Plantations.

Dag 9– 10:
Munduk Moding Plantations

Det lille bjergresort Munduk Moding Plantantion 4* ligger midt i en kaffeplantage.

Her mellem jungle og rismarker har de en håndfuld villaer og værelser af høj standard, Alle med betagende udsigt over det nordlige Bali.

½ dags vandretur

Området er et af de frodigste på øen, så udbuddet af frugt og grønt er stort. Samtidig er her spændende udflugtsmål som det spektakulære vandfald Munduk Falls, de varme bade Banjar Hot Springs og meget mere.

Her er også gode muligheder for vandreture. Vi inkluderer derfor en ½-dags vandretur med guide ud i den smukke natur.

Spændende gastronomi

Resortet huser en spændende restaurant, der gør en dyd ud af at udforske mulighederne i områdets mange friske råvarer bl.a. fra egen økologisk have.

Køkkenets udgangspunkt er indonesisk, men man henter inspiration fra det meste af Asien og er heller ikke blege for at kaste sig ud i fusionskøkkenets kunst.

Dag 11
fra Munduk til stranden i Sanur

I dag går turen sydpå igen ned over øen mod den gyldne Sanur-strand. En smuk tur. Hav kameraet klar til at fange fine naturscenerier, og hvis I passerer flotte processioner på vejen.

I Sanur skal i bo 3 nætter på det stemningsfulde bungalowhotel Tandjung Sari 4*.

Dag 12-13
Sanur

Helt ud til den smukke, gyldne strand i Sanur ligger Tandjung Sari med sine balinesiske bungalows, ugenerte haver, smukke restaurant og lille tempel.

Alle bungalows har deres egen private have, nogle har en bale til, nogle har to soveværelser og enkelte en storslået havudsigt fra førstesalen. Nogle har store terrasser på førstesalen. Netop denne mangfoldighed og forskellighed giver en fornemmelse af at være flyttet ind i en lille landsby, og overalt står små farverige offergaver og minder om den betagende kultur.

Dagene i Sanur går med at nyde vejret, stranden, poolen og havet. Få en massage på stranden. En drink i den hyggelige bar. Og delikate måltider i Tandjung Saris restaurant, der er klar til at forkæle smagsløgene. Vil i lidt ned ad gaden eller stranden, kender vores rejsekonsulenter flere gode steder.

I kan også arrangere en tur, hvor I leger med delfiner. Og hør personalet, hvilke dage børnene fra den lokale danseskole, som hotellet støtter, kommer forbi for at danse.

Dag 14-15
Hjemrejse

Jeres rejse til Bali er ved at være slut. Det er tid at vende tilbage mod Danmark – de fleste med tanken om, hvornår der mon bliver mulighed for at vende tilbage til Bali, for der er så meget at opleve og nyde.

Sidst på dagen kører I til lufthavnen for at starte hjemturen, hvor I lander i Danmark på dag 15.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Kompromisløst eventyr på Bali
RejseperiodeDobbelt
16.11.18 ‑ 10.12.1820.000‑22.000
11.12.18 ‑ 31.12.1824.000‑26.000
01.01.19 ‑ 31.03.1921.000‑23.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Rasmus Købgaard

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

 • Flyrejse, København - Bali t/r
 • Skatter og afgifter
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller m.m.
 • 3 nætter i Ubud på Saren Indah 3* i et deluxe værelse, inkl. morgenmad
 • Cykeltur med guide fra Kintamani til Ubud inkl. frokost
 • Halvdags White Water Rafting fra Ubud
 • Transport i egen bil med chauffør og guide fra Ubud til The Menjangan - inkl. stop undervejs
 • 3 nætter på The Menjangan 4* i en beach villa, inkl. morgenmad
 • 1 x snorklingtur til Menjangan Island inkl. picnic på stranden
 • 1 x romantisk middag på The Menjangan
 • 1 x 1-times ridning i nationalparken omkring The Menjangan
 • 3 nætter i Munduk på Munduk Moding Plantations 4* i en garden suite, inkl. morgenmad
 • Halvdags vandretur fra Munduk
 • 3 nætter i Sanur på Tandjung Sari 4* i en village bungalow, inkl. morgenmad

Ikke inkluderet

 • Ferierejseforsikring, vi anbefaler Europæiske eller Gouda Rejseforsikring
 • Sygdomsafbestillingsforsikring