• Gili Renggit-stranden på Lombok i Indonesien
  • Tiu Kelep vandfaldet nær Rinjani på Lombok i Indonesien
  •  Mahamaya Resort på Gili Meno
  • Pool på Qunci Villas, Lombok

Øhop på Bali, Gili Meno og Lombok

Fra Balis billedskønne natur og vulkaner til strande på Gili Meno og Lombok, 18 dage fra 20.000 kr.

Glæd jer til:

Forunderlige Bali på cykel og scooter

Tilbagelænet ø-stemning på Gili Meno

Snorkling og billedskønne strande

Vandfald og uberørt natur på Lombok

Håndplukkede hoteller med bedste beliggenhed

Læs mere

Indled et anderledes eventyr i kunstnernes Ubud og oplev Balis frodige højland og landsbyer fra cykelsadlen og bagsædet af en scooter. Hop videre til Gili Menos rustikke strande og koralrev og afrund med vandfald og vulkaner på Lombok!

Ubud med templer og rismarker

Oplev Balis smukke højland og natur på en anderledes måde. Rejsen indledes i Ubud – Bali og højlandets kunstneriske centrum. I har flere dage til at nyde solen, poolen og den gode, balinesiske gastronomi på Alaya Ubud 4*, men I skal selvfølgelig også på en cykeltur fra foden af  Mt Batur vulkanen gennem rismarker og landsbyer.

Balis enestående natur og spa

Glæd jer til naturscenerier, der fascinerer og betager. Sidemen-dalen, som I også skal bo i, virker med sit tæppe af risterrasser nærmest umuligt grøn. I besøger landsbyer, hvor turister er et sjældent syn, og sidder bag på en scooter gennem junglen og over små hængebroer. Vi inkluderer i øvrigt en times spaoplevelse for to, så I kan komme ned i gear igen. 

Snorkling og solnedgange på Gili Meno           

Fra Bali sejler I til den lille tropeø Gili Meno, hvor vi har udvalgt charmerende Mahamaya Boutique Resort 4*. I kan gå rundt om øen ad stranden og stier på under 2 timer. Nyd at slappe af sammen, udforsk de rustikke strande og deres koralrev. Og glæd jer til at sætte tænderne i mad fra Gili-øernes bedste køkken!

Vulkanisk velvære på Lombok

Fra Gili Meno sejler I til den større ø Lombok, der minder om Bali for 25 år siden. Her bor I på smukke Qunci Villas 4*, der ligger helt ned til stranden. Lombok er dog meget mere end strand og vand. Den aktive vulkan Gunung Ranjani vogter med sine 3.700 m majestætisk over den frodige ø, hvor I skal opleve fantastiske vandfald og autentiske landsbyer. 

Hoteller med atmosfære og beliggenhed 

På Bali har vi udvalgt hoteller med helt særlig atmosfære og beliggenhed. I kommer helt ud i det frodige højland med intet andet end rismarker, små landsbyer og vulkaner omkring jer, men har også nogle dage i Ubuds kreative centrum.  

På Gili Meno og Lombok bor I helt ud til de fine strande på små resorts med gæstfrihed og unikke oplevelser i højsædet.

Program

Dag 1-2
I rejser og ankommer til Bali

Ubuds rismarker er i sandhed et betagende syn

I flyver på førstedagen mod Bali og ankommer dagen efter i Denpasar Lufthavn, hvor I bydes velkommen af Nyhavn Rejsers lokale repræsentant, som kører jer til jeres første hotel, Alaya Ubud 4*. Hotellet ligger i centrum af kunstnerbyen Ubud i Balis frodige højland.

Alaya room på Alaya Ubud på BaliAlaya Ubud 4*, Ubud

I bor tæt på det hele og samtidig fredfyldt med udsigt til rismarker og hotellets smukke, tropiske have med pool. Slæng jer i solstolene og lad op ovenpå rejsen i hotellets prisbelønnede spa, der ligger ned til en lille flod.

Dag 3
Cykeltur til vulkaner, landsbyer og rismarker

Udsigt over rismarker og Gunung Batur-vulkanen på Bali Glæd jer til jeres første, rigtige møde med Balis smukke og uspolerede natur. I hentes på hotellet af guiden og kører til den lille landsby Kintamani, der ligger for foden af vulkanen Gunung Batur. Her stiger I på hver jeres mountainbike og cykler en smuk rute tilbage til Ubud. Turen foregår i jeres tempo ad snævre stier gennem junglen og rismarker, forbi kaffe- og tobaksplantager og gennem små landsbyer med templer og landlig idyl.

Dag 4
Afslapning og tid på egen hånd i kunstnerbyen Ubud

Gå på opdagelse på madmarkedet i Ubud, BaliDagen i dag er til fri afbenyttelse. Nyd en skøn morgenmad ved poolen og tag et nærmere kig på Ubud, der er kendt som Balis kunstneriske centrum. Og med god grund. Byens mange gallerier med lokal kunst, flere kunstmuseer og glimrende, lokale spisesteder venter lige udenfor døren. Få minutters gang fra hotellet finder I desuden Abeskoven – et hindutempel i junglen beboet af makak-aber.

Dag 5
Rejs til Sidemens grønne dal

Smuk natur og autentisk atmosfære i Sidemen-dalenI tager afsked med Ubud og rejser østpå til Sidemen-dalen, hvis frodighed overstiger forestillingsevnen. Dalen er inddelt i terrasser af grønne rismarker så langt øjet rækker, og ovenover horisontens skydække rager vulkanerne op. Her, midt i al denne overflod af skønne naturscenerier, tjekker I ind på boutiqueresortet Wapa di Ume 4+*, der ligger smukt ved Unda-floden.   

Badeværelset på jeres Lanai Room på Wapa di Ume Sidemen, BaliWapa di Ume og spabehandling for to

Brug resten af dagen på at udforske hotellets herligheder, dalens natur og de omkringliggende landsbyer. Der er nok at tage sig til, og det fantastiske poolområde med bassiner i flere etager er et godt sted at starte. Slap af i solsenge under balinesiske parasoller, mens I nyder udsigten til vulkaner og risterasser. Vi inkluderer desuden en times spabehandling for to i Wapa di Umes utroligt lækre spa, der ligger så tæt på floden, at I kan høre dens brusen, mens I nyder en massage eller skønhedsbehandling.

Dag 6
Sidemendalens magiske risterasser

Se solopgangens varme lys på Gunung Agung-vulkanen på BaliI dag skal I ud og opleve floddalens smukke natur til fods. I selskab af jeres lokale guide kommer helt ud i de små landsbyer, hvor risbønderne lever side om side med den tre km høje vulkan, Gunung Agung. Det er et liv, som jeres guide kan fortælle meget mere om, for han er født og opvokset i dalen og kender stierne, I vandrer ad, som sin bukselomme.  

Dag 7
Autentiske Bali bag på en scooter

Tag på scootertur fra Samanvaya Resort på BaliIndimellem har man brug for at komme lidt på afveje. Glæd jer til en alternativ oplevelse på Bali, langt fra alfarvej. Hop op bag på scooterne, der henter jer på hotellet, og tag med til Sidemendalens fjerneste afkroge, hvor I besøger et smukt, gammelt tempel og samfund så små, at der knapt er tale om landsbyer. Jeres chauffører er også jeres guides, og turen går ad junglestier og hængebroer, hvor kun de lokale kommer. 

Dag 8
Med speedbåd til Gili Meno

Mahamaya Resort på Gili MenoDet er blevet tid til at drage videre fra det frodige højland til Gili-øernes hvide sandstrande. Vi har arrangeret transfer fra hotellet til havnen, hvorfra I sejler et par timer i hurtigbåd til Gili Trawangan. Her venter en speedbåd på at sejle jer det sidste stykke til jeres resort på Gili Meno, Mahamaya Boutique Resort 4*. Vær forberedt på at gå et par skridt ud i vandet, når I skal om bord og af bådene.

Bare fødder i det smukke sand på øen Gili Meno i IndonesienMahamaya Boutique Resort 4*

Mahamaya er et lille, moderne resort, der har Gili-øernes måske bedste køkken. Resortet ligger ud til en rustik strand med koralrev, og det er en rigtig god idé at have badesko på, da stranden primært består af forstenede koraller. Svømmer I et par meter ud, kan I til gengæld se smukke fisk, måske hilse på havskildpadder, og så kan I ikke langt fra resortet finde de kendte statuer under vandet.

Glæd jer til smukke solnedgange med udsigt til Gili Trawangan kun 1 km hav væk.

Dag 9-11
Nyd livet på Gili Menos tropestrande

Stranden foran Mahamaya Resort på Gili MenoSom den mindste af de tre Gili-øer, der ligger og putter sig i strædet mellem Bali og Lombok, er Gili Meno også den roligste og mest uberørte. De fredfyldte tropestrande leder tankerne hen på Robinson Crusoe, og eftersom øen kun er 2 km lang og 1 km bred, kan I faktisk gå rundt om den ad strand og sti på under 2 timer.

Når I ikke slapper af i en solstol eller nyder en cocktail i poolbaren, kan I vælge mellem en række aktiviteter på hotellet. Deltag i en indonesisk kokkeskole, sejl i kajak eller bestil en snorkeltur fra hotellet med privat båd.

Snorkling ved Gili Trawangan i Indonesien

Dag 12-16
Lombok, Qunci Villas og vandring ved vulkanen Rinjani

Aber på Lombok i IndonesienNu skifter I de hvide strande på Gili Meno ud med de gyldne strande på Lombok, som I når efter en kort sejltur. I sammenligning med Gili Meno er Lombok en stor ø. Faktisk 50 % større end Fyn, så her er mulighed for at opleve storslåede naturlandskaber og også spændende kultur. Og det kommer I også til på en heldagsudflugt på øens frodige nordside.  

Aftenstemning ved poolen på Qunci Villas, LombokQunci Villas 4*

I bor skønt på Qunci Villas 4*, hvor I kan muntre jer i tre store pools og den billedskønne bugt med roligt vand og en smuk sandstrand. I baggrunden tårner vulkanen Gunung Rinjani sig op. Værelser og villaer ligger gemt under de svajende palmer, og alt ånder fred og idyl.

Vandfald på Lombok i IndonesienVandring og vandfald i Rinjanis skygge

En af dagene - I bestemmer selv hvilken – forlader I poolkanten til fordel for Lomboks kuperede nordside, hvor mægtige Gunung Rinajani våger over traditionelle landsbyer og smukke risterrasser. I skal på en let vandretur, der tager jer gennem fantastiske, frodige landskaber til de to spektakulære vandfald, Sendang Gile og Tiu Kelep.

Dag 17-18
Lombok, hjemrejse

Pool på Qunci Villas, LombokDer er lige tid til at nyde solen og poolen lidt endnu, inden I køres til lufthavnen på Lombok hvor det er tid til at rejse hjem. I lander i Danmark på dag 18.

 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Øhop på Bali, Gili Meno og Lombok
RejseperiodeDobbelt
10.07.20 - 31.08.2022.000-25.000
01.09.20 - 15.12.2019.000-22.000
16.12.20 - 28.12.2024.000-27.000
29.12.20 - 31.12.2028.000-30.000
01.01.21 - 08.01.2122.000-25.000
09.01.21 - 27.03.2119.000-22.000
10.07.21 - 31.08.2124.000-26.000
01.09.21 - 31.10.2121.000-23.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda.
  • Visum til Indonesien (købes i lufthavnen ved ankomst for USD 35)
  • Indonesisk lufthavnsskat (200.000 IDR, betales kontant ved afrejse)

Bemærk

Rejser I med 1 barn
Er det muligt at få en opredning i alle nævnte værelsestyper

Rejser I med 2 eller flere børn
Skal I opgradere til større værelser, eller booke to værelser med dør imellem. Ring og tal med jeres rejserådgiver om mulighederne