• Suite på Ubud Village Resort på Bali
 • Ubud Village Resort på Bali
 • Udsigt over området ved Ubud Village Resort, Bali
 • Staff på Ubud Village Resort, Bali
 • Oplev den kridhvide sandstrand ved Belmond Jimbaran Puri, Bali

Poolvilla og bungalow på Bali

Luksus, spa og afslapning for både par og familier, 13 dage fra 17.000 kr., børn fra 6.500 kr.

Glæd jer bl.a. til:

Kunstnerbyen Ubud og Balis bedste strand Jimbaran

Vidunderlig poolvilla på Ubud Village Resort 4+*

Middag med levende lys og spabehandlinger i Ubud

Luksuriøs bungalow ved stranden på Jimbaran Belmond 4+*

Fredfyldte omgivelser og smuk natur

Læs mere

Nyd en afslappet ferie med bl.a. spa og romantiske middage. I bor i en stor poolvilla ud til rismarkerne i kunstnerbyen Ubud og i en bungalow ved Balis bedste strand, Jimbaran. Perfekt for både par og familier, der vil have oplevelser og strand.

oplev Balis magiske atmosfære

Denne rejse til Bali er til jer, der ønsker at opleve Balis magiske atmosfære og nyde både forkælelse og dejlige resorts uden at skulle på den helt store rundrejse. Med kun to resorts har I masser af tid til at slappe af, og begge steder er der mange tilbud i lokalområdet, så der altid er noget at opleve.

Stemningsfulde og fredfyldte resorts

I Ubud skal I bo på Ubud Village Resort 4+*, der byder på vidunderlige villaer, hvor I har privat pool og stor gårdhave. Nyd den enestående udsigt over rismarkerne og en stemning, hvor I kommer helt ned i gear.
 
Ved Balis bedste strand, Jimbaran, har vi udvalgt Jimbaran Puri Bali 4+*. Resortet er en del af Belmond-kæden, der har specialiseret sig i luksushoteller med særlig lokal charme.  I har en bungalow under palmerne tæt ved stranden.

Middag, spa og kunstmuseum inkluderet

I Ubud bor I kun 10 minutter fra Den Hellige Abeskov, et fascinerende naturreservat og tempelkompleks, og i gåafstand til byens mange gallerier. Meget af tiden vil I nok bare nyde jeres smukke poolvilla. For at fuldende opholdet her inkluderer vi en enestående middag, der bliver serveret i jeres villa oplyst af levende lys.

I bliver også inviteret til dejlige spabehandlinger, og endelig inkluderer vi adgangen til det imponerende kunstmuseum Neka Art Museum, som er et fantastisk udstillingsvindue for Balis rige kulturarv. Glæd jer til en dejlig blanding af kunst og afslapning.

Både for par og familier

Begge resorts er vidunderlige at være på for par såvel som familier. Her er en skøn, afslappet stemning og masser af privatliv.

Rejser I børn med, vil de elske den private pool i Ubud og at kunne lege på plænen foran jeres bungalow på Jimbaran. Begge steder vil I nyde, at I ikke behøver at bevæger jer væk fra værelset for at underholde børnene.

Skræddersyet rejse til Bali

Tal med vores Bali-eksperter om en skræddersyet rejse til Bali, som matcher jeres drømme og ønsker. Måske vil I forlænge ferien? Eller have flere oplevelser og eventyr?

Program

Dag 1-2
Velkommen til Bali og kunstnerbyen Ubud

Udsigt over området ved Ubud Village Resort, BaliI rejser til Bali, hvor I lander på dag 2. Når I har fået udleveret jeres bagage, bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale repræsentant i lufthavnen. Sammen kører I til den hyggelige by Ubud i højlandet, hvor I skal bo på den første del af jeres ferie.

Ubud Village Resort på Bali

Ubud Village Resort & Spa, Bali

I Ubud skal I bo på Ubud Village Resort, der byder på vidunderlige poolvillaer med stor gårdhave med daybeds. Det er et af de steder, hvor sjæl og krop kommer ned i gear, når I nyder udsigten over den frodige have og rismarkerne.

Garden pool villa på Ubud Village Resort på BaliEgen poolvilla

Resortet henvender sig både til parret, der ønsker romantik for to og til familier med børn, hvor det er dejligt at have egen pool og en have - både om dagen og om aftenen, hvor børnene måske lægges lidt tidligere end de voksne.

4 nætter i en poolvilla på Ubud Village Resort inkl. morgenmad.

Dag 3-5
Afslapning og kunst i Ubud

Kvinder der fletter kurve ved Ubud på BaliDe næste dage står i forkælelsens og kunstens tegn. Ubud er kendt for sine gallerier, museer, restauranter og Den Hellige Abeskov, som I bor blot 10 minutters gang fra. Jeres resort er kendt for afslapning, spa og god mad. I skal opleve det hele!

Ubud Village Resort på BaliMiddag, spa og kunstmuseum inkluderet

Som en del af jeres rejse har vi inkluderet en atmosfærefuld middag med levende lys, der bliver serveret i jeres smukke villa. Rejser I med børn bliver der også sørget for dem.

Vi inkluderer også en times spabehandling for to, og hotellet har en række aktiviteter, I kan deltage i. Tirsdag morgen og fredag eftermiddag er her yoga-timer, og om morgenen kan I gå med langs rismarkerne med guide.

Og nu I er ved at bevæge jer ud af resortet, har I også adgang til Neka Art Museum, der med sin kæmpe kunstsamling giver jer en inspirerende introduktion til Balis rige kulturhistorie. Glæd jer til skønne dage i Ubud.

Dag 6
Fra Ubud til Balis bedste strand, Jimbaran

Stranden foran Jimbaran Puri BaliNu går jeres rejse til Bali videre mod de gyldne strande længere mod syd. I skal bo ved Jimbaran-stranden, der efter Nyhavn Rejsers mening er den ubetinget bedste på Bali.

Pool på Belmond Jimbaran Puri BaliBelmond Jimbaran Puri Bali

I skal bo på et af de bedste og mest charmerende strandresorts på Bali: Belmond Jimbaran Puri Bali. Resortet ligger lige ud til stranden, hvor en række palmer sætter en smuk grænse mellem poolområdet og det gyldne sand.

Cottage Suite, Jimbaran Puri BaliBungalows under palmerne

I den store have ligger bungalows og villaer under palmerne. Det er luksuriøst, men samtidig rustikt og helt nede på jorden. I skal bo i en bungalow, der måske på overfladen virker enkel og rustik i sit tropiske design, men er overdådig indvendig med bl.a. stort badeværelse, der både rummer indendørs og udendørs bad, og en lille privat have. Ud mod haven har I desuden en lille terrasse med to solstole.

6 nætter på Belmond Jimbaran Puri Bali i Garden View Cottage Suite, inkl. morgenmad. Rejser I med børn, har vi mulighed for at få arrangeret op til to opredninger.

Tal med jeres Bali-ekspert hos Nyhavn Rejser, hvis I ønsker at opgradere til en af de helt store villaer, evt. med pool.

Dag 7-11
Jimbarans strand, markeder og fiskerestauranter

Jimbaran Puri BaliDe næste dage skal I bare nyde stranden og jeres dejlige resort. Her er kort afstand til butikker og restauranter, og bugten byder på alle typer vandsport, masser af små fiskerestauranter og ikke mindst forrygende solnedgange. Nyd synet af fiskerbådene, der sejler ud mod horisonten ved aftentide.

Atmosfære og lokalt liv på Jimbaran BaechOplev lokallivet

Om morgenen kan I gå på opdagelse i to spændende markeder. Midt på hovedgaden ligger et af Balis bedste ferskvaremarkeder, og på den nordligste del af Jimbaran ligger Balis berømte fiskemarked, der får sine fisk fra de mange fiskerbåde, der hører til i bugten.

Dag 12-13
Hjem fra rejse til Bali

Belmond Jimbaran PuriJeres rejse til Bali er ved at være slut. Der er tid til en sidste dukkert og en gåtur langs stranden for at sige farvel til det lille paradis, før I bliver hentet og kørt i lufthavnen. Herfra går turen mod Danmark, hvor I lander dag 13.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris

Poolvilla og bungalow på Bali
RejseperiodeDobbelt
29.09.21 - 31.10.2119.000-21.000
01.11.21 - 19.12.2117.000-20.000
20.12.21 - 22.12.2120.000-22.000
23.12.21 - 02.01.2224.000-28.000
03.01.22 - 25.02.2217.000-20.000
26.02.22 - 31.03.2216.000-18.000
29.09.22 - 31.10.2219.000-22.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Børnepris (2-11 år)

Poolvilla og bungalow på Bali, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
29.09.21 - 15.12.216.000-8.0006.000-8.000
16.12.21 - 25.02.227.000-9.0007.000-9.000
26.02.22 - 31.03.226.000-8.0006.000-8.000
29.09.22 - 31.10.227.000-9.0007.000-9.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly, Danmark – Bali t/r.
 • Lufthavnsafgifter
 • 4 nætter i Ubud på Ubud Village Resort 4+* i en garden pool villa, inkl. morgenmad
 • 1 x candle light dinner i jeres villa på Ubud Village Resort
 • 1 x 60 min spa-behandling for 2 personer på Ubud Village Resort
 • 1 x adgang til Neka Art Museum på Ubud Village Resort
 • Morgentrek gennem Ubuds rismarker på Ubud Village Resort
 • Yoga-timer (tirsdag morgen og fredag eftermiddag) på Ubud Village Resort
 • 6 nætter på Jimbaran Beach på Jimbaran Puri Bali 4+* i en garden cottage suite, inkl. morgenmad
 • Alle transporter på rejsen

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

 • Rejser I med børn, inkluderer prisen opredning til max 2 børn under 12 år.
 • Priserne gælder ved køb minimum 3 mdr. før afrejse. Ved køb tættere på afrejse kan der forekomme tillæg.