• Pink Beach i Komodo National Park i Indonesien
  • I Komodo National Park i Indonesien kan man bl.a. opleve djævlerokker
  • Se solnedgangen fra dækket på skibet The Katharina
  • Infinity poolen ved Jungle Fish Pool Bar på Chapung Sebali, Bali

Sejl mod fjerne kyster fra Bali til Komodo

Eventyrligt øhop i Indonesien med sejlskib og dejlige dage på Bali, 16 dage fra 38.500 kr.

Glæd jer til:

7 dages sejleventyr mellem Indonesiens øer

Uspolerede strande og autentisk landsbyliv

Djævlerokker, koralrev og komodovaraner

Balis frodige højland med vulkaner og folketro

Balinesisk kokkeskole og spaoplevelse i Ubud

Læs mere

Oplev Indonesiens øhav for fulde sejl. Turkisblåt hav, snorkling og landgang på uberørte tropeøer. Mød Komodos forhistoriske kæmpeøgler og bliv betaget af Balis guddommelige natur med vandfald og vulkaner.

Oplev det uberørte Indonesien

I stævner ud fra Bali og ser den grønne kyst forsvinde i horisonten, mens bådens kyndige mandskab sætter sejl. I skal opleve de mindste, smukkeste og mest fascinerende øer i det Indonesiske Øhav. Øer med lyserøde sandstrande, oprindelige befolkninger og eksotiske dyr. Øer, der ellers er svære at komme til. Solen får havoverfladen til at glitre, og en svalende brise får sejlet til at blafre. Nu gør I det endelig - rejser sådan, som mange bruger hele livet på at drømme om.  

Lille skib – stort eventyr

Jeres hjem for de næste syv dage er et elegant sejlskib i træ med to master og sejl. Vælg mellem to størrelser: den 38 m lange Katharina med plads til 12 gæster i 6 kahytter, eller den 42 m lange Ombak Putih med plads til 24 gæster i 12 kahytter. 

Alle måltider og drikkevarer er inkluderet, og besætningen køber frisk fisk og skaldyr fra lokale havne og fiskere undervejs. Gennem dagen serveres frisk juice og kølige drikkevarer. Begge skibe har desuden salon, soldæk og en velassorteret bar.

Smukke dage på Bali

Inden sejladsens begyndelse kan I nyde et par afslappede dage på det lille boutiquehotel The Open House, der ligger skønt i Jimabaran-bugten på Bali.  

Ved sejladsens ende flyver I tilbage til Bali og afrunder eventyret med oplevelser og forkælelse i det frodige højland. Her bor I mellem risterrasser og vulkaner på boutiquehotellet Chapung Sebali. Vi inkluderer en spabehandling i hotellets fantastiske spa og et smut til markedet i Ubud, hvor I lærer hemmelighederne bag det balinesiske køkken.

Flere sejleventyr i Indonesien

Ruten fra Bali til Komodo sejles mellem marts og august, og det er også muligt at sejle den modsatte rute: Komodo til Bali. Flere sejlruter og øer i Indonesien er mulige med disse skibe – fx Borneo eller Sulawesi – og badeferie på Bali før og efter kan tilføjes eller fjernes, som I ønsker det. Ring og tal med vores Indonesien-eksperter om mulighederne.

Program

Dag 1-2
Rejse og ankomst til Bali

Nyd den paradisiske Jimbaran-strand ved The Open House, BaliI flyver på førstedagen fra Danmark og ankommer den følgende dag til Denpasar Lufthan, hvor I bydes velkommen af en repræsentant fra Nyhavn Rejser. Transfer i privat bil med chauffør til The Open House 3* i Jimbaran-bugten – en kort tur på bare 15 minutter fra Lufthavnen.

Fællespool på The Open House, BaliThe Open House, Jimbaran

Få hoteller i Jimbaran kan hamle op med det lille boutiquehotel med den udsøgte service. Nyd et par tilbagelænede dage ved poolkanten, inden eventyret til søs begynder.

Dag 3
Strand og yoga i Jimbaran

Delikat afternoon tea på The Open House, BaliEventuelt jetlag kommes til livs ved poolkanten og på stranden. Få minutters gang fra hotellet finder I Jimbaran-stranden, der er kendt som en af Balis bedste. Alligevel er stranden ikke overrendt, og det samme gælder for den lille, hyggelige by af samme navn. På hotellet kan I deltage i gratis yoga-timer hver morgen ved poolen eller direkte på stranden.

Dag 4-10
Til søs i det Indonesiske Øhav

Vælg mellem skibene The Katharina og The Ombak Putih på jeres sejleventyr fra Bali til KomodoSåledes veludhvilede og fleksible kan jeres sejleventyr begynde. I møder besætningen og de øvrige passagerer og kører til Amed, hvor I har en nat på hotel inden I morgenen efter går ombord. Find jer godt til rette i jeres private kahyt med eget bad og toilet, og se Bali forsvinde i horisonten, mens båden stævner ud. I de følgende seks nætter og syv dage skal I sejle mellem uspolerede tropestrande, opleve snorkling i verdensklasse og nyde det gode liv ombord. Båden lægger bl.a. til ved øen Komodo, hvor I møder de imponerende varaner. 

Dag 11
Med fly fra Labuan Bajo til Bali

Udflugt med paddleboarding i solnedgangens skær i Indonesiens øhavSidste dag på båden. Der er tid til en sidste svømmetur fra morgenstunden, inden jeres kaptajn sætter kurs mod Labuan Bajo. Besøg i landsbyen Melo og frokost på båden, inden I køres til lufthavnen og flyver tilbage til Bali.

Spektakulær udsigt fra soveværelset i Deluxe Suite på Chapung SebaliChapung Sebali 4+*

På Bali skal I forkæles i bedste balinesiske stil med fire nætter på det bæredygtige højlandsresort, Chapung Sebali 4+*. Nyd den eminente service og det gode, økologiske køkken i et frodigt landskab af jungle og rismarker. Selvom I kun er 10 minutters kørsel fra Ubud, er I omgivet af naturens ro. Tag jer god tid til at nyde de fantastiske udsigter, fx fra den store infinity-pool, der af mange betragtes som Ubuds bedste. 

Chapung Sebali har både spa- og yogafaciliteter, som hotellets gæster kan nyde glæde afSelvforkælelse i spa

I hotellets fantastiske Shapung Spa tilbydes et væld af skønne behandlinger - fra traditionel balinesisk og ayurvedisk massage til shiatsu, body scrubs, ansigtsbehandlinger og meget mere – og vi inkluderer 60 minutters spabehandling for to personer, så I kan vænne jer til livet på land.   

 
Dag 12-14
Balinesisk kogekunst i Ubuds rismarker

Et balinesisk samtalekøkken, UbudTag afsked med Bali ved at lære hemmelighederne bag den balinesiske kogekunst, som I har stiftet velsmagende bekendtskab med gennem de sidste mange dage. En af de sidste dage - vælg selv hvilken – skal I på kokkeskole i Ubud, højlandets kreative hovedstad. 

Dag 15-16
Hjemrejse og ankomst

Risterrasser nær Ubud på Bali med traditionel kunstvanding kaldet subakEt storslået eventyr på land og til vands er ved at være forbi. Vi har sørget for transfer i privat bil med chauffør ind til lufthavnen i Denpasar, Bali, som I flyver fra. Ankomst til Danmark dagen efter.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Sejleventyr fra Bali til Komodo
RejseperiodeDobbelt
30.05.20 - 22.09.2038.000-43.000
26.05.21 - 22.09.2139.000-45.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Maja Nielsen, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

  • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

  • Drikkepenge ombord på sejlskibet, ca 10 USD pr person pr dag 

Bemærk

Bemærk at denne rute kun er mulig mellem april og august måned. Men drømmer du om sejleventyr udenfor denne periode, så kontakt os, da bådene sejler andre ruter i det smukke Indonesike ø-hav.