• Damai Lovina, Bali
 • Sunrise cruise på Spa Village Tembok på Bali
 • Meditation på Spa Village Tembok
 • Ubud Village Resort på Bali
 • Ubud Village Resort på Bali
 • Ubud Village Resort på Bali

Spis, bed, elsk på Bali

Gastronomi, spiritualitet og romantik, 12 dage fra 19.000 kr.

Glæd jer til:

"Spis" på The Damai 4+ i Lovina

"Bed" på Spa Village Tembok 4+ i Tembok

"Elsk" på Ubud Village Resort 4+ i Ubud

Spa-behandlinger, yoga-timer og morgentrekking gennem rismarker

Spændende måltider og aktiviteter, der passer til temaerne

Læs mere

Oplev romantikken blomstre på Bali på et luksuriøst eventyr inspireret af Elizabeth Gilberts bestseller Spis, Bed, Elsk og filmen af samme navn. En af vores mest efterspurgte rejser til Bali

Rejs i fodsporene på Elizabeth Gilbert og Julia Roberts og oplev de omgivelser, der fik dem til at forelske sig i en af verdens smukkeste øer.

Vi har genskabt bogens centrale temaer og nøje udvalgt nogle af Balis smukkeste og mest atmosfærefulde hoteller, der har hver deres unikke karakteristika.

I vil stifte bekendtskab med steder og scenerier fra filmen og bogen, der er baseret på en sand historie. Og I vil ikke mindst opleve øens betagende mangfoldighed, der folder sig ud i alt fra naturen til kulturen og maden, når I bliver ført væk fra alfarvej for at opleve Balis sjæl.

Måltider, udflugter og aktiviter

The Damai i Lovina er inkluderet både en frokost og en middag på hotellets hæderkronede restaurant. Og så skal I også på en tidlig delfinsafari.

I Spa Village Tembok er inkluderet 2 middage, 2 frokoster, 2 spabehandlinger og deltagelse i de daglige yoga-timer.

Og I Ubud Village Resort er bl.a. inkluderet 1 middag, udflugt til Petulu Village, morgentrekking gennem rismarkerne og deltagelse i yoga-timer.

FORLÆNG REJSEN MED 3 NÆTTER PÅ Belmond JIMBARAN PURI 4+*

Belmond Jimbaran Puri spreder sine bungalows og villaer ud under palmerne i en stor og frodig have på Balis bedste strand. Her kan I nyde det dejlige vejr fra hængekøjen på bungalowens veranda, svømme en tur i det Indiske Ocean eller nyde et delikat måltid på strandrestauranten.

Jimbaran byder på en behagelig tilbagelænet atmosfære langs den lange, gyldne strand. Når man skuer ud over havet, pryder farverige fiskerbåde bugten. Er man morgenmenneske er her to spændende markeder at gå på opdagelse i.

Midt på hovedgaden bag hotellet ligger et af Balis bedste ferskvaremarkeder. Det er ikke så stort, men udbuddet er stort og kvaliteten den bedste på øen.

På den nordligste del af Jimbaran ligger Balis berømte fiskemarked. Tidligt om morgenen landes fisk i gigantiske mænger fra de mange fiskerbåde, der hører til i bugten. Den intense atmosfære, og det store og farverige udbud er en spændende oplevelse, særligt folk folk med interesse i mad og råvarer.

Læs mere Belmond Jimbaran Puri

Program

Dag 1
Afrejse fra København

Solopgang over rismarker og bjerge på Bali i IndonesienAfrejse fra København mod Bali.

Dag 2-5
"Spis" - Damai Lovina

Damai Lovina, BaliFå timers kørsel fra det sydlige Balis fortravlede turistliv byder det lille og atmosfærefyldte resort Damai Lovina på spektakulære udsigter over Balis nordkyst.

I horisonten kan man ved aftenstide se solen gå ned bag Javas vulkaner, mens der bliver serveret himmelsk mad på den hyggelige restaurant. Her i smukke og intime omgivelser indleder I jeres eventyr på Bali.

I køkkenet på Damai Lovina bliver der virkelig leget med ingredienserne, ikke på den vulgære måde, snarere intelligent og eksperimenterende.

Gourmet på The Damai Lovina, BaliEn tilgang, der til dels er blevet en succes, fordi man bruger de bedste og friskeste råvarer, hvoraf mange dyrkes i resortets egen urtehave, økologisk naturligvis. Men også fordi kokkene både har fantasi og sans for detaljen og ikke er bange for at dekonstruere klassiske retter og udsætte dem for fri balinesisk fortolkning.

The Lovina Resort på BaliSKALDYR, URTEBED OG DELINSAFARI

Her bliver hentet inspiration fra alle verdenshjørner - bliv fx ikke overrasket, hvis I finder japansk Wagyo-kalv på tallerken.

Når det så er sagt, så er langt de fleste råvarer hentet ferske i nærområdet, og man udnytter selvfølgelig den lette adgang til friske fisk og skaldyr.

Damai Lovina, BaliHummer, tigerrejer, kammuslinger, krabber og selvfølgelig den delikate red snapper er ofte gæster på menukortet. Tilsæt dem en gang chili, hvidløg, kokos, lime, og hvad det lokale urtebed ellers tilbyder, skyl det ned med et glas koldt hvidvin og nyd roen, den magiske atmosfære og fremfor alt udsigten ovet Lovina og havet, der folder sig ud for foden af bjerget.

I løbet af opholdet har vi udover morgenmad inkluderet en 3-retters middag, en 2-retters frokost samt en delfinsafari.

Overnatning på Damai Lovina i en deluxe villa, inkl. morgenmad.

Dag 5-8
"Bed" - Spa Village Tembok

Spa Village Tembok på Bali

Fra Lovina bevæger I jer nu mod øst, hvor næste stop venter forude. Her på det nordøstlige Bali, langt fra alfarvej, ligger en lille, tropisk oase i den charmerende landsby Tembok.

Spa Village Tembok, som stedet hedder, er en velværens tempel, hvor omdrejningspunkterne er afslapning, massage og åndelig ro. Og det er svært ikke at komme helt ned i gear og få fornyet energi, når terapeutiske spa-behandlinger, yoga og afslapning ved den smukke pool er integreret i et så fredfyldt og betagende lokalmiljø.

Yoga med udsigt på Spa Village Tembok på BaliResortet ligger helt ned til vandet – kun Nordbalis karakteristiske sorte vulkansand adskiller restauranten fra det Indiske Oceans lette bølgeskvulp. I baggrunden hæver 4 af Balis majestætiske vulkaner deres tinder mod himlen, og blandt landsbyens huse emmer en atmosfære af det traditionelle Balis spirituelle idyl.

Spa Village Tembok, BaliAFSLAPPENDE OG FREDFYLDT LYKKE

På Spa Village Tembok er der med andre ord dømt afslapning og genopladning i en både luksuriøs og smuk kulisse. Resortets fokus på spiritualitet og velvære passer perfekt ind i balinesisk mentalitet, og man kan næsten ikke undgå at blive draget ind i en tilstand af fredfyldt lykke.

Men det er ikke blot sundt for sjælen, maden er naturligvis også tænkt ind i det overordnede koncept. Det betyder dog omvendt heldigvis ikke, at smagsløgene også kan slappe af, for her bliver serveret ganske enestående mad. Fokus er på områdets friske råvarer, som for en stor dels vedkommende hives op hver morgen fra havet ud for Tembok, mens resten høstes hos lokale bønder. Samlet tænkes det ind i en sund, men yderst velsmagende fusion af vest og øst.

Spa Village Tembok på BaliDet er ikke michelinmad, men niveauet er højt og råvarerne så friske, at det bare smager himmelsk. En oplevelse, der selvfølgelig forstærkes af den friske duft af hav, der strømmer med aftenbrisen ind gennem resortets åbne restaurant ved stranden.

Udover 3 overnatninger i et Kamar room med morgenmad har vi inkluderet 2 x 3-retters middag, 2 x 3-retters frokost, 2 x 50-minutters spa-behandling, gratis deltagelse i yoga-timer samt diverse andre daglige aktiviteter.

Overnatning på på Spa Village Tembok et Kamar room, inkl. morgenmad.

Dag 8-11
"Elsk" - Ubud Village Resort

Udsigt over området ved Ubud Village Resort, BaliI udkanten af Ubud gemmer Ubud Village Resort sig mellem palmetræer og lysegrønne rismarker. Her kan I for alvor lade romantikken blomstre i en intim villa med privat pool.

Roen i Ubud og særligt de omkringliggende dale, hvor kuperede rismarker og brusende floder præger landskabet, gør bare et eller andet ved én. Her slapper man på en eller anden måde af og oplever på samme tid.

Garden pool villa på Ubud Village Resort på BaliMan kan sidde på værelsets balkon eller restaurantens terrasse og kigge ned gennem den frodige dal i timevis. Bare nyde roen, atmosfæren, de skiftende grønne nuancer og naturens betagende lyde.

Og inde i selve Ubud byder fortorvscaféer og små hyggelige restauranter på Balis bedste mad. Suppler evt. med en cykeltur gennem det frodige landskab og små oprindelige landsbyer, rafting ned ad den brusende Ayung-flod eller en afslappende massage på hotellet.

Ubud Village Resort på BaliUDBUD - BALIS FARVERIGE KUNSTNERBY

Ubud, Balis berømte kunstnerby, spreder sine lave huse på begge sider af Tjampuhanflodens bredder. Det kuperede terræn, flodens stejle, jungeklædte sider og de allestedsnærværende rismarker, hvis lysegrønne strå kigger op bag hver en bygning, gør byen til en nærmest æstetisk oplevelse i sig selv.

Statuer ved Royal Palace i Ubud på Bali

Det forholdsvis lille, men meget intense centrum huser et utal af små, lokale kunstforretninger, en masse hyggelige og gode restauranter og en meget behagelig og charmerende atmosfære.

Overnatning på på Ubud Village Resort i en garden pool villa, inkl. morgenmad. Desuden har vi inkluderet 1 x 3-retters middag.

Dag 12
Hjemkomst

Balinesisk barong maskeI starter hjemrejsen i løbet af dag 11 og lander i Danmark dag 12 efter et oplevelsesrigt eventyr på Bali.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Spis, bed, elsk, 12 dage på Bali
RejseperiodeDobbelt
16.11.18 ‑ 10.12.1818.000‑20.000
11.12.18 ‑ 22.12.1822.000‑24.000
23.12.18 ‑ 05.01.1923.000‑27.000
06.01.19 ‑ 30.06.1919.000‑22.000
01.07.19 ‑ 31.08.1926.000‑28.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

tillæg pr. person for 3 ekstra nætter på Jimbaran Puri Bali 4+*

3 nætter på Jimbaran Puri Bali
RejseperiodeDobbelt
23.11.18 ‑ 25.12.183.000‑5.000
26.12.18 ‑ 02.01.195.000‑7.000
03.01.19 ‑ 13.07.192.000‑4.000
14.07.19 ‑ 15.09.194.000‑6.000
16.09.19 ‑ 25.12.192.000‑4.000
26.12.19 ‑ 02.01.205.000‑7.000
03.01.20 ‑ 03.04.202.000‑4.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Maja Nielsen, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

 • Fly København-Bali t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem hotellerne og til/fra lufthavnen
 • 3 nætter The Damai 4+*, Lovina. Deluxe Villa
  Inklusiv:
  Morgenmad
  1 x 3-retters middag for 2 personer
  1 x 2-retters frokost for 2 personer
  1 x delfinsafari for 2 personer
 • 3 nætter på Spa Village Tembok 4+*,  Tembok. Kamar Room
  Inklusiv:
  Morgenmad
  2 x 3-retters middag for 2 personer
  2 x 3-retters frokost for 2 personer
  2 x 50-min. spa-behandling for 2 personer
  Gratis deltagelse i yoga-timer samt diverse andre daglige aktiviteter
 • 3 nætter på Ubud Village Resort 4+, Ubud. Garden Pool Villa
  Inklusiv:
  Morgenmad
  1 x 3-retters middag for 2 personer
  Daglig eftermiddagste og -kaffe
  Udflugt til Petulu Village
  Morgentrekking gennem Ubuds rismarker
  Gratis deltagelse i yoga-timer

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda og Europæiske
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet