• Damai Lovina, Bali
 • Sunrise cruise på Spa Village Tembok på Bali
 • Meditation på Spa Village Tembok
 • Ubud Village Resort på Bali
 • Ubud Village Resort på Bali
 • Ubud Village Resort på Bali

Spis, bed, elsk på Bali

Gastronomi, spiritualitet og romantik, 12 dage fra 19.000 kr.

Glæd jer til:

"Spis" på The Damai 4+ i Lovina

"Bed" på Spa Village Tembok 4+ i Tembok

"Elsk" på Ubud Village Resort 4+ i Ubud

Masser af spændende måltider, udflugter og aktiviteter, der passer til temaerne.

Læs mere

Oplev romantikken blomstre på Bali på et luksuriøst eventyr inspireret af Elizabeth Gilberts bestseller Spis, Bed, Elsk og filmen af samme navn. En af vores mest efterspurgte rejser til Bali

Rejs i fodsporene på Elizabeth Gilbert og Julia Roberts og oplev de omgivelser, der fik dem til at forelske sig i en af verdens smukkeste øer.

Vi har genskabt bogens centrale temaer og nøje udvalgt nogle af Balis smukkeste og mest atmosfærefulde hoteller, der har hver deres unikke karakteristika.

I vil stifte bekendtskab med steder og scenerier fra filmen og bogen, der er baseret på en sand historie. Og I vil ikke mindst opleve øens betagende mangfoldighed, der folder sig ud i alt fra naturen til kulturen og maden, når I bliver ført væk fra alfarvej for at opleve Balis sjæl.

Måltider, udflugter og aktiviter

På The Damai i Lovina er inkluderet både en frokost og en middag på hotellets hæderkronede restaurant. Og så skal I også på en tidlig delfinsafari.

I Tembok er inkluderet 2 middage, 2 frokoster, 2 spabehandlinger og deltagelse i de daglige yoga-timer.

Og I Ubud er bl.a. inkluderet 1 middag, udflugt til Petulu Village, morgentrekking gennem rismarkerne og deltagelse i yoga-timer.

FORLÆNG REJSEN MED 3 NÆTTER PÅ Belmond JIMBARAN PURI BALI 4+*

Belmond Jimbaran Puri Bali spreder sine bungalows og villaer ud under palmerne i en stor og frodig have på Balis bedste strand. Her kan I nyde det dejlige vejr fra hængekøjen på bungalowens veranda, svømme en tur i det Indiske Ocean eller nyde et delikat måltid på strandrestauranten.

Jimbaran byder på en behagelig tilbagelænet atmosfære langs den lange, gyldne strand. Når man skuer ud over havet, pryder farverige fiskerbåde bugten. Er man morgenmenneske er her to spændende markeder at gå på opdagelse i.

Midt på hovedgaden bag hotellet ligger et af Balis bedste ferskvaremarkeder. Det er ikke så stort, men udbuddet er stort og kvaliteten den bedste på øen.

På den nordligste del af Jimbaran ligger Balis berømte fiskemarked. Tidligt om morgenen landes fisk i gigantiske mænger fra de mange fiskerbåde, der hører til i bugten. Den intense atmosfære, og det store og farverige udbud er en spændende oplevelse, særligt folk folk med interesse i mad og råvarer.

Læs om Belmond Jimbaran Puri Bali her

Program

Dag 1
Afrejse fra København

Solopgang over rismarker og bjerge på Bali i IndonesienAfrejse fra København mod Bali.

Dag 2-5
"Spis" - Damai Lovina

Damai Lovina, BaliFå timers kørsel fra det sydlige Balis fortravlede turistliv byder det lille og atmosfærefyldte resort Damai Lovina på spektakulære udsigter over Balis nordkyst.

I horisonten kan man ved aftenstide se solen gå ned bag Javas vulkaner, mens der bliver serveret himmelsk mad på den hyggelige restaurant. Her i smukke og intime omgivelser indleder I jeres eventyr på Bali.

I køkkenet på Damai Lovina bliver der virkelig leget med ingredienserne, ikke på den vulgære måde, snarere intelligent og eksperimenterende.

En tilgang, der til dels er blevet en succes, fordi man bruger de bedste og friskeste råvarer, hvoraf mange dyrkes i resortets egen urtehave, økologisk naturligvis. Men også fordi kokkene både har fantasi og sans for detaljen og ikke er bange for at dekonstruere klassiske retter og udsætte dem for fri balinesisk fortolkning.

SKALDYR, URTEBED OG DELINSAFARI

Her bliver hentet inspiration fra alle verdenshjørner - bliv fx ikke overrasket, hvis I finder japansk Wagyo-kalv på tallerken.

Når det så er sagt, så er langt de fleste råvarer hentet ferske i nærområdet, og man udnytter selvfølgelig den lette adgang til friske fisk og skaldyr.

Hummer, tigerrejer, kammuslinger, krabber og selvfølgelig den delikate red snapper er ofte gæster på menukortet. Tilsæt dem en gang chili, hvidløg, kokos, lime, og hvad det lokale urtebed ellers tilbyder, skyl det ned med et glas koldt hvidvin og nyd roen, den magiske atmosfære og fremfor alt udsigten ovet Lovina og havet, der folder sig ud for foden af bjerget.

I løbet af opholdet har vi udover morgenmad inkluderet en 3-retters middag, en 2-retters frokost samt en delfinsafari.

Overnatning på Damai Lovina i en deluxe villa, inkl. morgenmad.

 

Dag 5-8
"Bed" - Spa Village Tembok

Spa Village TembokFra Lovina bevæger I jer nu mod øst, hvor næste stop venter forude. Her på det nordøstlige Bali, langt fra alfarvej, ligger en lille, tropisk oase i den charmerende landsby Tembok.

Spa Village Tembok, som stedet hedder, er en velværens tempel, hvor omdrejningspunkterne er afslapning, massage og åndelig ro. Og det er svært ikke at komme helt ned i gear og få fornyet energi, når terapeutiske spa-behandlinger, yoga og afslapning ved den smukke pool er integreret i et så fredfyldt og betagende lokalmiljø.

Resortet ligger helt ned til vandet – kun Nordbalis karakteristiske sorte vulkansand adskiller restauranten fra det Indiske Oceans lette bølgeskvulp. I baggrunden hæver 4 af Balis majestætiske vulkaner deres tinder mod himlen, og blandt landsbyens huse emmer en atmosfære af det traditionelle Balis spirituelle idyl.

AFSLAPPENDE OG FREDFYLDT LYKKE

På Spa Village Tembok er der med andre ord dømt afslapning og genopladning i en både luksuriøs og smuk kulisse. Resortets fokus på spiritualitet og velvære passer perfekt ind i balinesisk mentalitet, og man kan næsten ikke undgå at blive draget ind i en tilstand af fredfyldt lykke.

Men det er ikke blot sundt for sjælen, maden er naturligvis også tænkt ind i det overordnede koncept. Det betyder dog omvendt heldigvis ikke, at smagsløgene også kan slappe af, for her bliver serveret ganske enestående mad. Fokus er på områdets friske råvarer, som for en stor dels vedkommende hives op hver morgen fra havet ud for Tembok, mens resten høstes hos lokale bønder. Samlet tænkes det ind i en sund, men yderst velsmagende fusion af vest og øst.

Det er ikke michelinmad, men niveauet er højt og råvarerne så friske, at det bare smager himmelsk. En oplevelse, der selvfølgelig forstærkes af den friske duft af hav, der strømmer med aftenbrisen ind gennem resortets åbne restaurant ved stranden.

Udover 3 overnatninger i et Kamar room med morgenmad har vi inkluderet 2 x 3-retters middag, 2 x 3-retters frokost, 2 x 50-minutters spa-behandling, gratis deltagelse i yoga-timer samt diverse andre daglige aktiviteter.

Overnatning på på Spa Village Tembok et Kamar room, inkl. morgenmad.

 

Dag 8-11
"Elsk" - Ubud Village Resort

Staff på Ubud Village Resort, BaliI udkanten af Ubud gemmer Ubud Village Resort sig mellem palmetræer og lysegrønne rismarker. Her kan I for alvor lade romantikken blomstre i en intim villa med privat pool.

Roen i Ubud og særligt de omkringliggende dale, hvor kuperede rismarker og brusende floder præger landskabet, gør bare et eller andet ved én. Her slapper man på en eller anden måde af og oplever på samme tid.

Man kan sidde på værelsets balkon eller restaurantens terrasse og kigge ned gennem den frodige dal i timevis. Bare nyde roen, atmosfæren, de skiftende grønne nuancer og naturens betagende lyde.

Og inde i selve Ubud byder fortorvscaféer og små hyggelige restauranter på Balis bedste mad. Suppler evt. med en cykeltur gennem det frodige landskab og små oprindelige landsbyer, rafting ned ad den brusende Ayung-flod eller en afslappende massage på hotellet.

UDBUD - BALIS FARVERIGE KUNSTNERBY

Ubud, Balis berømte kunstnerby, spreder sine lave huse på begge sider af Tjampuhanflodens bredder. Det kuperede terræn, flodens stejle, jungeklædte sider og de allestedsnærværende rismarker, hvis lysegrønne strå kigger op bag hver en bygning, gør byen til en nærmest æstetisk oplevelse i sig selv.

Det forholdsvis lille, men meget intense centrum huser et utal af små, lokale kunstforretninger, en masse hyggelige og gode restauranter og en meget behagelig og charmerende atmosfære.

Overnatning på på Ubud Village Resort i en garden pool villa, inkl. morgenmad. Desuden har vi inkluderet 1 x 3-retters middag.

 

Dag 12
Hjemkomst

I starter hjemrejsen i løbet af dag 11 og lander i Danmark dag 12 efter et oplevelsesrigt eventyr på Bali.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Spis, bed, elsk, 12 dage på Bali
RejseperiodeDobbelt
22.08.18 ‑ 30.09.1823.000‑26.000
01.10.18 ‑ 10.12.1818.000‑20.000
11.12.18 ‑ 22.12.1822.000‑24.000
23.12.18 ‑ 05.01.1923.000‑27.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

tillæg pr. person for 3 ekstra nætter på Jimbaran Puri Bali 4+*

3 nætter på Jimbaran Puri Bali
RejseperiodeDobbelt
29.08.18 ‑ 31.10.184.000‑6.000
01.11.18 ‑ 02.01.193.000‑5.000
03.01.19 ‑ 13.07.192.000‑4.000
14.07.19 ‑ 02.01.203.000‑5.000
03.01.202.000‑4.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Maja Nielsen, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

 • Flyrejse, København - Bali t/r
 • Tre nætter i deluxe villa, inkl. morgenmad på The Damai 4+* i Lovina
 • 1 x 3-retters middag for 2 personer på The Damai
 • 1 x 2-retters frokost for 2 personer på The Damai.
 • 1 x delfinsafari for 2 personer.
 • Tre nætter i et kamar room, inkl. morgenmad på Spa Village Tembok 4+*.
 • 2 x 3-retters middag for 2 personer på Spa Village Tembok.
 • 2 x 3-retters frokost for 2 personer på Spa Village Tembok.
 • 2 x 50-minutters spa-behandling for 2 personer på Spa Village Tembok.
 • Gratis deltagelse i yoga-timer samt diverse andre daglige aktiviteter på Spa Village Tembok.
 • Tre nætter i en garden pool villa, inkl. morgenmad på Ubud Village Resort 4+.
 • 1 x 3-retters middag for 2 personer på Ubud Village Resort.
 • Daglig eftermiddagste og -kaffe på Ubud Village.
 • Udflugt til Petulu Village fra Ubud Village Resort.
 • Gratis morgentrekking gennem Ubuds rismarker fra Ubud Village Resort.
 • Gratis deltagelse i yoga-timer på Ubud Village Resort.
 • Al transport mellem hotellerne og til/fra lufthavnen.
 • Skatter og afgifter.

Ikke inkluderet

 • Ferierejseforsikring.
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Alt andet ikke nævnt.