• Begravelsesceremoni i Tana Toraja på Sulawesi
  • Fisk og koraller ved Menjangan Island på Bali
  • Klippegrave i Tana Toraja på Sulawesi
  • Stranden ved Taman Sari Resort and Spa, Bali

Sulawesis klippegrave og Balis koralrev

Tankevækkende kulturer og enestående natur i Indonesien, 17 dage fra 21.500 kr.

Glæd jer til:

En uges sansefuldt eventyr på magiske Sulawesi

Religiøse ceremonier i Tana Torajas jungeklædte bjerge

Trekking gennem uberørte risterrasser og landsbyer

I kano langs kalkstensbjerge og blandt fiskere på enorme søer

En uge ned i gear på Bali med Ubud og den fredelige nordkyst

Læs mere

Oplev magiske Sulawesi med kanotur i betagende klippelandskaber og hele 4 dage i Tana Toraja. I har ekstra god tid til at udforske den fascinerende kultur med store begravelsesceremonier og forunderlige klippegrave. Besøg private hjem, oplev trekking ved risterrasser og slut rejsen på Bali ved fredlige Pemutaran Bay og i kunstnerbyen Ubud.

Intenst miks af natur og kultur

Denne rejse til Indonesien bringer jer i nærkontakt med en kultur så uendeligt langt fra vores egen med fascinerende ritualer og forunderlige traditioner. I kommer ud i vidunderlig natur og tæt på lokalbefolkningen.  I vil tænke over livet og døden, og I vil blive betaget af verdens skønhed og ikke mindst mangfoldighed.

Rejsen slutter på Bali, hvor vi har udvalgt hoteller dels ud til nordkystens strande, hvor I skal på snorkeltur, og centralt i kunstnerbyen Ubud. Få rejser har så intenst et miks af natur og kultur.

Natureventyr og klippegrave på Sulawesi

På en rundrejse på det sydlige Sulawesi skal I opleve noget af Østens smukkeste natur. I sejler med kano ad kalkstenbjergenes smalle floder og har hele 4 dage i Tana Toraja, hvor I kommer tæt på den lokale kultur med smukke traditionelle træhuse og ikke mindst de spektakulære begravelsesceremonier, som især sker i sommeren fra juni til august. Jeres guide vil forsøge at få jer med til en ceremoni.

I besøger klippernes dybe gravkamre, grotter med knogler og kranier samt træer med barnegrave. I kommer også i lokale hjem både ved risterrasserne og hos fiskerne, der bor på pæle over Tempesøen. Der er også tid til at trekke blandt rismarker, besøge plantager og at nyde at føle sig uendeligt velkommen, uanset hvor I kommer frem.

Koralrev og kunstnerby på Bali

Den sidste uge fortsætter jeres rejse til Bali, hvor I først bor i en bungalow ved stranden i Pemutaran-bugten i Balis fredfyldte nordvestlige hjørne. Vi inkluderer en udflugt til Menjangan Island med Balis bedste snorkling og dykning en kort sejltur derfra.

Rejsen slutter i kunsterbyen Ubud, hvor vi har udvalgt et lækkert 4* hotel centralt i byen og ud til smukke rismarker. I kan gå til alt og nyde fremragende mad og en prisbelønnet spa.

Rejsen tilpasses jeres ønsker

Når I tager med Nyhavn Rejser til Bali og Sulawesi kan alt tilpasses jeres ønsker. I stedet for at flyve til Bali fra Sulawesi, kan I fx flyve direkte til Lombok, hvor I kan slappe af på skønne Quinci Villas, Gili-øernes paradisstrande eller fortsætte med nye eventyr til toppen af vulkanen Rinjani.

Program

Dag 1
I rejser til Sulawesi

I rejser mod Indonesien, hvor I lander på Sulawesi dag 2.

Dag 2-8
Natureventyr og klippegrave på Sulawesi

Glæd jer til en uges rundrejse på det sydlige Sulawesi i nærkontakt med en utrolig kultur og noget af Østens smukkeste natur med bl.a. kanotur ad smalle floder, vandreture langs risterrasserne og besøg i fiskernes landsbyer på pæle på den store Tempesø.

I besøger klippegrave, grotter med kranier og knogler, babygrave i træer og forhåbentlig overværer i en af de utrolige begravelsesceremonier i Tana Toraja. Jeres guide vil holde øjne og ører åbne. I kommer også til traditionelle landsbyer og private hjem, der byder på snacks og mad fra det lokale køkken.

Med hele 4 overnatninger i Tana Toraja er der tid til at besøg de bedste steder på udvalgte udflugter. I har privat guide og chauffør alle dage.

Dag 9
I rejser til Bali og en bungalow ved Pemutaran

I bliver kørt til lufthavnen i Makassar, hvorfra I tager morgenflyet til Bali. Også her bliver I budt hjerteligt velkommen og kørt til nordkysten, hvor I skal bo i en bungalow på Taman Sari Bali Resort & Spa 3+*, der ligger ud til stranden i Pemutaran i Balis fredelige nordvestlige hjørne.

4 overnatninger på Taman Sari, inkl. morgenmad.

Dag 10-11
Afslapning i Pemutaran

Nyd solen og stranden og vandet. Pemutaran-bugten er kendt for et økoprojekt, hvor lokale genskaber de oprindelige koralrev. I nærheden er mange udflugtsmål fra hellige varme bade og templer til nationalparken Taman Nasional Bali Barat.

Dag 12
Snorkeltur til Menjangan

Blot en kort sejltur fra Pemutaran ligger Balis bedste sted for snorkling og dykning, Menjangan Island. Det bør I opleve. Vi inkluderer derfor en udflugt hertil, hvor I får rig lejlighed til at nyde koralrev og farverige fisk.

Dag 13
Fra Pemutaran til Ubud

I kører nu fra det nordlige Bali til højlandet og kunstnerbyen Ubud. Turen går ad snoede bjergveje gennem det smukke højland med flotte udsigter. På jeres vej kan I se det smukke tempel Pura Ulun Danu Bratan ude i Bratansøen og de store vandfald ved Munduk.

I Ubud skal I bo centralt på det smukke hotel Alaya Ubud 4*. Nyd dejlig mad, prisbelønnet spa og byens bedste kaffe – og at kunne gå til alt i Ubud, der er kendt for sine gallerier, markeder og abeskoven.

3 overnatninger på Alaya Ubud, inkl. morgenmad.

Dag 14-15
Ubud

Gå på opdagelse i Ubuds gallerier og markeder. Få tips med til restauranter, men und også jer selv at prøve hotellets egen restaurant og måske en tur i spaen.

Dag 16-17
Ubud og hjemrejse

Jeres rejse til Bali og Sulawesi er ved at være slut. I bliver kørt i lufthavnen, hvorfra I flyver hjem for at lande i Danmark dag 17.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Sulawesis klippegrave og Balis koralrev
RejseperiodeDobbelt
16.11.18 ‑ 31.03.1921.000‑23.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring. Vi anbefaler Gouda og Europæiske