• Oplev de kæmpe komodovaraner på Rinca og selve Komodo i Indonesien
  • Pink Beach i Komodo National Park i Indonesien
  • I Komodo National Park i Indonesien kan man bl.a. opleve djævlerokker
  • Taman Ayun-templet på Bali

Vulkaner og varaner på Bali og Komodo

Det autentiske Bali og eventyrligt cruise til Komodo, 17 dage fra 26.500 kr.

Glæd jer til:

Rismarker, autentiske landsbyer og jungle i Balis højland

Kunstnerbyen Ubud med cykeltur fra vulkan

3 dages cruise med privat træskib i Komodo National Park

Komodovaraner, paradisstrande og suveræn snorkling

4* hoteller på Bali med masser af lokalkolorit

Læs mere

Tag på en eventyrlig rejse til Bali og Komodo. På Bali oplever I det autentiske højland med vandretur langs rismarkerne, vandfald, jungle, templer og kanosejlads, kunstnerbyen Ubud med cykeltur fra vulkan og den gyldne strand ved Sanur. Højdepunktet på rejsen er 3 dages cruise i privat båd til Komodos varaner og intet mindre end suveræn snorkling.

Vulkaner og varaner. Djævlerokker, templer og guddommelige cykel- og vandreture. 4* hoteller og et privat træskib, en såkaldt Phinsi, kun til jer og jeres besætning. Det er bare nogle af de ting, der venter jer på dette eventyr fyldt med oplevelser, det kun er få forundt at få. 

3 dages cruise til Komodos varaner

Højdepunktet på rejsen er 3 dages cruise til Komodo, Rinca og Bidadari. Her skal I opleve de kæmpe komodovaraner, men krydstogtet er meget mere end det. I har jeres egen private båd med besætning og kaster anker eller lægger til de mest skønne steder med paradisstrande og noget af Asiens bedste dykning og snorkling. I har store chancer for at se djævlerokker, delfiner, kæmpeskildpadder og hvaler.

Balis højland og strande

Før og efter jeres cruise til Komodo skal I nyde Gudernes Ø, Bali. Først i det autentiske højland og i kunstnerbyen Ubud med bl.a. vandretur langs rismarkerne til vandflad, jungetrekking, landsbybesøg og kanosejlads væk fra alfarvej og cykeltur fra vulkanen Gunung Batur. Glæd jer til at komme ud i den smukke natur og tæt på det lokale liv. 

Efter cruiset venter de gyldne strande ved Sanur og det smukke bungalowhotel Tandjung Sari 4*.

Udvalgte 4* hoteller og båd efter jeres valg

På hele jeres rejse har vi håndplukket 4* hoteller med bedste beliggenhed. I højlandet venter vidunderlige Sanak Retreat 4* omgivet af rismarker og bjergtoppe, og i Ubud har vi udvalgt den fredfyldte oase Alaya 4*. 

Bådene ved Komodo findes i alle komfortniveauer, størrelser og prislejer. Rejser I med venner eller store børn, kan det rent prismæssigt være en fordel, da prisen for båden er stort set den samme, selv om I er flere sammen. Rejseforslaget her er baseret på en god, men enkel båd. Tal med vores rejsekonsulenter om muligheder, priser og dermed den rigtige båd for jer.

Tilbage er kun at ønske god rejse til Bali og Komodo. Varanerne venter!

Program

Dag 1
I rejser til Bali

Balinesisk barong maskeI rejser fra Danmark med kurs mod Bali, hvor I lander dag 2.

Dag 2
Ankomst Bali og transfer til Munduk

Kvinde ved poolen på Sanak Retreat, BaliFremme på Gudernes Ø, Bali, bliver I budt hjerteligt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale partner, der kører jer til en lille landsby lidt uden for Munduk i højlandet på det nordlige Bali. 

Her skal i bo i en bungalow på Sanak Retreat 4*, der er en lille perle med stor personlighed. Resortet ligger vidunderligt placeret mellem rismarkerne og omgivet af hele ni bjergtoppe. Her hersker en udpræget lokal ro, og det er fabelagtigt at ligge ved eller i poolen og spejde ud over landskabet.

3 nætter på Sanak Retreat 4*, inkl. morgenmad. 

Dag 3
Trekking langs rismarkerne

Sanak Retreat i Munduk på BaliPå Sanak Retreat kommer man helt ned i gear. Det er et sted, der bare er rart at være. Medarbejderne, der primært kommer fra den nærliggende landsby, yder en hjertelig service. Køkkenet serverer fortræffelige økologiske retter. Og omgivelserne inviterer til dejlige vandreture. Det er netop, hvad I skal i dag. 

Glæd jer til en guidet vandretur rundt i landsbyen og videre langs rismarkerne til et smukt vandfald. Det er en dejlig naturoplevelse og samtidig sjov at møde de lokale bondefamilier. 

Dag 4
Afslapning og evt. flere aktiviteter

Sanak Retreat på Bali er omringet af smuk naturSlap af ved poolen og nyd de smukke udsigter. Eller tal med hotellet om flere aktiviteter i lokalområdet. Der er masser af muligheder. 

Dag 5
Jungle, templer, landsbyer og kanosejlads

Tamblingan-søen i Balis højlandNu går jeres rejse til Bali et lille stykke sydpå til den hyggelige by Ubud, der er kendt for bl.a. sine mange gallerier, den hellige abeskov, gode museer og et stort marked. 

I er dog ikke helt færdige med højlandet endnu. For på vejen skal I opleve den relativt uberørte jungle og kultur omkring den hellige Tamblingansø. I stopper også ved vandtemplet i Bratansøen og et af Balis smukkeste templer i landsbyen Menguwi, inden I er fremme i Ubud

4 nætter i Ubud på Alaya 4* inkl. morgenmad. Alaya er en fredfyldt oase ud til rismarkerne og alligevel i gåafstand til alt. 

Dag 6-7
På egen hånd i Ubud

Poolen på Alaya Ubud på BaliDe næste dage kan I nyde livet i og omkring Ubud. Benyt lejligheden til at besøge nogle af de mange spændende gallerier, museer og butikker, gå en tur langs rismarkerne og betragt gadelivet fra en hyggelig café.

Gå også en tur gennem den hellige abeskov med det fine tempel og de mange aber. Vi anbefaler dog, at I lader andre om at fodre aberne, hvis I ikke vil ende som klatretræ for aber, der er lige så interesserede i briller, hatte og kameraer som bananer.

Dag 8
På cykel fra vulkan gennem landsbyer

Bali på cykelSidste dag i Ubud byder på en fantastisk cykeltur fra landsbyen Kintamani, der ligger for foden af vulkanen Gunung Batur, og retur til Ubud. Turen foregår på gode mountainbikes og starter tidlig morgen med en biltur til Kintamani. Herfra går ruten tilbage til Ubud stort set ned ad bakke hele vejen.

Dag 9-11
Cruise til komodovaraner, djævlerokker og paradisstrande

Komodo varan på Komodo, IndonesienNu venter nye eventyr på jeres rejse til Bali og Komodo. I skal nemlig på 3 dages cruise på jeres egen båd med besætning mod Komodo, Rinca og englenes paradisø Bidadari. 

Den helt store oplevelse på dette cruise er mødet med de kæmpe komodovaraner på Rinca og selve Komodo, men sejlturen er meget mere end det fra dejlig afslapning til sublim snorkling med bl.a. djævlerokker.

Turen slutter på strandhotel i Labuahan Bajo på Flores, hvor I har en enkelt overnatning, før I næste dag flyver tilbage til Bali. 

Dag 12
Fly tilbage til Bali, strandhotel i Sanur

TANDJUNG SARI, SANUR, BALII flyver tilbage til Bali, hvor de næste dage er på et smukt hotel ud til en dejlig gylden strand. Nyd de store, balinesiske bungalows, den ugenerte have, poolen og det lille tempel. Og mest af alt at slappe af på stranden.

Fire nætter på Sanur-stranden på Tandjung Sari 4* inkl. morgenmad.

Dag 13-15
Afslapning i Sanur

Dagene i Sanur går med at nyde vejret, stranden, poolen og havet. Få en massage på stranden. En drink i den hyggelige bar på stranden.

Og selv om der er mange restauranter i området, så nyd også et måltider i Tandjung Saris egen restaurant, der er glimrende. Vil I lidt ned ad gaden eller stranden, kender vores rejserådgivere flere gode steder.

Dag 16
Hjem fra rejse til Bali og Komodo

Paradisstrand i Komodo National Park i IndonesienMange oplevelser rigere fra Bali, Komodo, Rinca og Bidadari er det tid at vende hjem. I bliver hentet på hotellet og kørt i lufthavnen.

Dag 17
Hjemkomst

I lander i Danmark dag 17.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Vulkaner og varaner på Bali og Komodo
RejseperiodeDobbelt
28.04.21 - 27.06.2126.000-30.000
28.06.21 - 20.12.2127.000-31.000
21.12.21 - 10.01.2229.000-34.000
11.01.22 - 28.03.2227.000-29.000
28.04.22 - 27.06.2227.000-31.000
28.06.22 - 31.08.2230.000-33.000
01.09.22 - 02.09.2228.000-30.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Afbestillingsforsikring
  • Afrejseskat fra lufthavnen i Lubuan Bajo