Xl Bali The Open House Swimming Pool
Jimbaran, Bali

The Open House

Intimt boutiquehotel

The Open House er et af den slags steder, hvor man føler sig hjemme, fra man træder ind ad døren. Hvis man tilmed ser på kombinationen af pris, kvalitet og beliggenhed, kan kun få hoteller i Jimbaran hamle op med det lille boutiquehotel med den udsøgte service.

Xl Bali The Open House Tea
Xl Bali The Open House Restaurant Dinner Crop
Xl Bali The Open House Suite

Muligvis Balis bedste strand

The Open House ligger i den hesteskoformede Jimabaran-bugt kun to minutters gang fra Jimbaran-stranden, der har ry for at være Balis bedste. Alligevel er Jimbaran ikke overrendt, og her er rig mulighed for at fornemme det lokale liv, gadekøkkener m.m. Her er et rigtig fint miks af mennesker, og selvom der på hovedgaden ligger et begrænset antal restauranter og butikker, foregår det meste liv på stranden.

Surf, tempelbesøg og madlavningskurser

Drømmer I om at prøve kræfter med surfing, finder I flere surfskoler langs stranden, hvor der også udlejes surfboards. Det er også oplagt at tage på snorkel eller dykker tur til det nærliggende rev og opleve alt fra djævlerokker til havskildpadder.

Vil I udforske området på halvøen finder I bl.a. det fine Uluwatu-tempel på spisen af en klippe og flere små strande omfavnet af klipper.

Endelig kan I lære mere om balinesisk kultur ved at besøge det lokale fiskemarked, tage på en sejltur i en traditionel balinesisk Jukung-fiskerbåd, eller tilmelde jer et madlavningskursus og lære hemmelighederne bag det lokale spicy og smagfulde køkken.

Xl Bali The Open House Beach Sunbeds
Xl Bali The Open House Swimming Pool
Xl Bali The Open House Wellness Massage
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

17 legesyge suiter

The Open House har 17 charmerende suiter fordelt på to etager. Alle værelser har terrasse eller balkon med udsigt til haven og poolen.

Indretningen er tænkt kreativt og bæredygtigt med brug af bambus, genbrugstræ og vintage gulvkakler fra kolonitiden, der giver værelserne et personligt og varmt touch.

Den bæredygtige tilgang går igen mange steder: Her bruges ikke plastik overhovedet, og man serverer kun vand i genopfyldelige glasflasker.

Veltilberedt mad og cocktails

Der serveres lækker og veltilberedt mad på hotellets restaurant, der ligger ud til haven og poolområdet. Men I er også inden for kort gå afstand til mange andre restauranter ved Jimbaran-stranden. Eller I kan selvfølgelig også nøjes med snacks eller nyde de gode cocktails i loungen ved siden af poolen.

Inkluderet yoga og afternoon tea

Start dagen med lyden af bølgernes brusen og synet af solens første stråler, når der hver morgen afholdes gratis yoga-timer. Det foregår ved poolkanten eller på selve stranden med en instruktør. I løbet af dagen kan I hænge ud ved poolen eller benytte jer af hotellets solstole på selve stranden. Og ud på eftermiddagen kl 16.30-18 er der hver dag inkluderet afternoon tea.

Chill-out område med pool

Glæd jer til det hyggelige poolområde og den frodige have.. Der er også flere små hyggekroge og loungeområder, hvor I kan slappe af med fødderne oppe. Ud på aftenen tænder personalet levende lys og skaber en skøn stemning langs poolkanten.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Indonesia Komodo Dragon
Ubud, Bali, Asien

Glæd jer til

7 dages sejleventyr mellem Indonesiens øer

Uspolerede strande og autentisk landsbyliv

Djævlerokker, koralrev og komodovaraner

Balis frodige højland med vulkaner og folketro

Balinesisk kokkeskole og spaoplevelse i Ubud

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.