Xl Bali The Sankara Suites And Villas Suite Pool Villa Bedroom
Ubud, Bali

The Sankara Suites and Villas

Hyggeligt hotel med moderne elegance

Kort fra Ubud ligger dette fine hotel med udsigt over dalen. God stemning, smuk indretning, super poolområde og perfekt service er med til at gøre Sankara Suites til et oplagt valg i Balis højland.

Hyggeligt, moderne og bekvemt hotel

Hvis man ser på kombinationen af pris, kvalitet og beliggenhed, kan kun få hoteller i Balis højland hamle op med Sankara Suites and Villas, der ligger i frodige omgivelser lige nord for Ubud. Selv kalder de det et ”eksotisk hideway”: Her bor man hyggeligt, moderne og bekvemt med fantastisk udsigt over dalen – kun 10 min. fra Ubuds mange tilbud.  

Afternoon tea og udflugter til Ubud

Inkluderet i jeres ophold er en delikat afternoon tea, der serveres hver eftermiddag – og skulle I få lyst til at opleve Ubuds sprudlende byliv med masser af cafeer, restauranter, gallerier og shopping, kan I hoppe på en af hotellets gratis shuttlebusser, der kører hver time.

Xl Bali The Sankara Suites And Villas Suite Pool Villa Private Pool On Terrace
Xl Bali The Sankara Suites And Villas Outdoor Yoga
Xl Bali The Sankara Suites And Villas Fitness Room
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

29 smagfulde suiter og villaer

Sankara Suites and Villas rummer værelseskategorier fra Valley Suites på 46m2 med privat veranda til suiter med jacuzzi på 126m2. Der er også Pool Villaer med udsigt til floden eller rismarkerne, samt den store Royal Suite på 130m2 med jacuzzi, terrasse og udsigt til jungle.

Arkitekturen har i de fine stråtage referencer til Balis traditionelle byggestil, der er krydret med en moderne elegance og en lys, smagfuld indretning med smukt lysindfald, høje lofter og lokalt kunsthåndværk.

Stort poolområde

Glæd jer til den 140m2 store infinitypool, der ligger med udsigt til dalen foran resortet. Der er også en poolbar, hvor der hver søndag afholdes BBQ dinners ved solnedgang ledsaget af livemusik ved poolkanten.

Asiatisk fusionskøkken

Restaurant Ladhu byder på et velsmagende fusionskøkken med retter fra hele Indonesien. Prøv f.eks. signaturretter som balinesisk ristaffel eller Asian Seafood Stew. Hver torsdag kl 19 kan I desuden bestille en middag, der inkluderer en 4-retters menu akkompagneret af traditionel balinesisk musik og dansere.    

Spa, yoga og fitnesscenter

Radha Spa tilbyder en vifte af massage og skønhedsbehandlinger i en spa, der kombinerer rene linjer og enkelt design med balinesisk kunst og ædeltræ.

I kan også benytte jer af daglige gratis yoga-timer i en pavillon med udsigt over dalen eller få pulsen i vejret på det lille veludstyrede Fitness Center nær poolområdet.

Xl Bali The Sankara Suites And Villas Spa Treatment Room
TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.