• Tid til en helt unik form for afslapning på Maldiverne
 • Beachfront Pool Villa på Six Senses Ninh Van Bay, Vietnam
 • Poolvillaer på Soneva Jani, Maldiverne set fra luften
 • Nyd opholdet i Villa Marangga på det luksuriøse Nihi Sumba
 • Nyd solnedgangen fra terrassen i de luksuriøse Pool Villaer på Six Senses Zil Pasyon, Seychellerne

Barfodsluksus

Resorts med den ultimative følelse af harmoni og velvære

Afslappet luksus i de smukkeste rammer

Uformel stemning. Nyd bare at kunne være jer selv

Sublim service i øjenhøjde med gæsterne

Gastronomiske eventyr

Spaoplevelser og velvære

Læs mere

Barfodsluksus er sublim forkælelse i luksuriøse, men helt uformelle rammer. Her er en afslappet stemning, der mærkes helt ind i sjælen, og 100 % fokus på jeres velbefindende.  Nyhavn Rejser er eksperter i barfodsluksus på nogle af verdens mest enestående resorts.

Der skal meget mere end en strand og et luksushotel til at skabe barfodsluksus. I hvert fald når I taler barfodsluksus med Nyhavn Rejser.  

SUBLIM FORKÆLELSE OG AFSLAPPET VELVÆRE

For os er barfodsluksus en rejsetype, der defineres af en unik følelse af afslappet velvære. Et eventyr for alle sanser. 

I stedet for service med overdreven underdanighed, bliver I mødt af ægte interesse. Her er ikke brug for at udtrykke luksus gennem stive facader og strittende lillefingre, for kølig afstand er erstattet af varm nærhed. I kan være jer selv. Nyde at være sammen. Nyde at være til.

GASTRONOMI OG SPABEHANDLINGER

En naturlig del af barfodsluksus er adgangen til gastronomiske eventyr, men igen i fuldstændig uformelle rammer. I kan nyde kokkekunst i særklasse med bare tæer i sandet, hvis I ønsker det. Og forkæl også jer selv i den oftest uendeligt smukke spa, der er en lige så naturlig del af oplevelsen. 

NO NEWS, NO SHOES 

Udtrykket barfodsluksus stammer fra begrebet ”No News, No Shoes”, som blandt andet Six Senses Resorts & Spas har været et ikon for. Six Senses er da også stadig blandt de førende inden for denne kategori. 

Mange har forsøgt at kopiere det, men kun de, der formår at komme ind til kernen af den unikke følelse, kommer ind i denne kategori hos Nyhavn Rejser. Heri ligger ikke en nedgørelse af andre typer luksus. På ingen måde. Det er bare ikke barfodsluksus. Dine drømme afgør, hvad du er til. 

NATURMATERIALER OG BÆREDYGTIGHED

De fysiske rammer er med til at skabe den unikke følelse. Guld og glimmer er erstattet af naturmaterialer og underspillet luksus, og her er oftest en udpræget fokus på bæredygtighed i alt fra affaldsbehandling til økologiske haver og samspil med lokalsamfundet. 

Alt skabes i harmoni med omgivelserne. Skønhed og overdådig enkelhed går hånd i hånd. Ja, det er måske det bedste billede på følelsen. At gå hånd i hånd. Lykken. Glæden. Forventningen. Bare tæer i paradis. Når I har prøvet det, ved I præcis, hvad vi mener.

Barfodsluksus - sublim forkælelse

Se alle rejser og filtrer efter destination og sæson - klik her!

Få hjælp til jeres rejse med barfodsluksus

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejse til nogle af verdens mest enestående resorts. De har afprøvet og udvalgt luksushoteller i hele verden ud fra beliggenhed, sublim forkælelse og afslappet stemning. De ved, hvor romantikken er perfekt for par - og hvor børn er hjerteligt velkomne. Fortæl om jeres drømme og ønsker til en rejse med barfodsluksus. Ring 33 18 88 54

Vores kunder siger

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.