• Den ene af tre strande ved Constance Lemuria Resort, Seychellerne

Bookingproces

Sådan bestiller I en rejse hos Nyhavn Rejser

Nyhavn Rejser udarbejder ikke tilbud, før vi har talt sammen, da det er nødvendigt at vi kender jeres ønsker, behov og forventninger. Det er jeres sikkerhed for, at rejseforslaget tager højde for alt det, der er vigtig for jer. 

1. Kontakt os

De rejseforslag og ruter, I ser her på hjemmesiden, er kun forslag. Alle rejser tilpasses jeres ønsker. Derfor kan I ikke købe online, men kun efter at have talt med en rejserådgiver. Ring til os eller kig forbi os på Folke Bernadottes Allé 7 (bestil gerne tid, så du ved, at en rejserådgiver er ledig). Eller benyt kontaktformularen (den gule knap til højre). Så bliver I ringet op af en rejserådgiver, så I sammen kan gennemgå jeres ønsker.
 

2. Sammen gennemgår vi jeres ønsker og behov

Vores rejserådgivere har den dybdegående viden, der kræves for at gøre jeres rejsedrømme til virkelighed. De kan besvare jeres spørgsmål, komme med forslag og gode råd, der passer til jeres ønsker og budget.
 

3. Udarbejdelse af personlig rejseplan 

Jeres rejserådgiver vil nu udarbejde en detaljeret rejseplan baseret på jeres ønsker. I får adgang til den via et personligt rejsesite, som også vil være omdrejningspunkt for alle papirer i det videre forløb. Rejserådgiveren vil besvare alle yderligere spørgsmål, I har, og forfine, indtil I er helt tilfredse.
 

4. Bekræftelse

Når I er tilfredse med alle elementer i rejsen, sender vi en bekræftelse og en faktura til jeres personlige rejsesite. I skal i første omgang betale et depositum på 30% af rejsens samlede pris.
 

5. Vi holder kontakten

Når I har bestilt rejsen, kan I finde alle relevante informationer, gode råd og inspiration på jeres personlige rejsesite. Kommer der nye papirer, får i besked i en mail. Har I spørgsmål, er I til enhver tid velkomne til at ringe til jeres rejserådgiver. Samme rejserådgiver håndterer jeres rejse fra start til slut.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.