• Bo i unik indretning i Yellow Orchid Villa på Bon Ton Resort, Langkawi
 • Soveværelset i Silk Villa på Bon Ton Resort, Langkawi, Malaysia
 • Villaen Palm i skønne naturomgivelser på Bon Ton Resort, Langkawi

Bon Ton Resort, Langkawi, Malaysia

Autentisk resort med stor personlighed

Villaen Palm i skønne naturomgivelser på Bon Ton Resort, Langkawi
Læs mere

Bon Ton Resort består af otte antikke ”kampung” pælehuse, der er hentet fra hele Malaysia og indrettet omhyggeligt på hver deres måde. Resultatet er et personligt og autentisk resort med dybe rødder i Malaysias kultur.

Soveværelset i Silk Villa på Bon Ton Resort, Langkawi, Malaysiapersonligt resort på skønne langkawi

Bon Ton Resort ligger i skønne landlige omgivelser på øen Langkawi i det nordøstlige Malaysia – lige på grænsen til Thailand. 

Den bjergrige og frodige ø er omkranset af gyldne strande og turkist vand – og så er øen hjemsted for et væld af fantastiske dyr fra verdens største flagermus og den formidable hvidbrystede havørn til makaker og langurer. Flere af disse dyr kan bl.a. opleves på en smuk vandretur op til øens højeste bjerg Gunung Raya (881 m). 

I den anden ende af øen finder I bjergområdet Gunung Machinchang, som ikke mindst er kendt for sine fantastiske svævebane og den ikoniske Langkawi Sky Bridge, hvor I går højt oppe over jungleklædte bakker og vandfald. 

Villaen Blue Ginger set ude fra, Bon Ton Resort, BorneoAntikke huse tæt på populær strand 

Bon Ton Resort ligger på en tidligere kokosplantage ca. 30 min. til fods fra Langkawis populære Pantai Cenang strand, som emmer af liv og stemning med promenader, parker, cafeer og restauranter.

Resortet består af otte 100 år gamle, malaysiske ”kampung” pælehuse, som den australske ejer Narelle McMurtrie har hentet fra forskellige dele af Malaysia, samlet igen, restaureret og siden indrettet på hver deres måde. Det er et ambitiøst projekt, som virkelig har givet pote, for resultatet er et resort fuld af karakter og charme. 

Nyd omgivelserne og jeres ophold i villaerne på Bon Ton Resort, BorneoMalaysisk historie og moderne kant

Bon Ton Resorts skønne pælehuse er bundet sammen af en dejlig palmefyldt have og en aflang, moderne pool med barområde, som skaber en stilfuld kontrast til de antikke bygninger og landlige omgivelser. Kombinationen mellem nyt og gammelt fortsætter i resortets interiør og på restauranten Nam, der byder på spændende kulinariske oplevelser i krydsfeltet mellem traditionel malaysisk og moderne fusion.  

Glæd jer også til at vågne op til morgenmad på den hyggeligste og mest afslappende måde - eget tekøkken med køleskab, hvor der hver aften stilles morgenmad til jer, som I frit kan tilberede i eget tempo, når I står op.   

Ved siden af Bon Ton ligger der også en hundepension, som resortets ejer er engageret i. Som gæst kan I gå tur med hundene og selv om det for mange hundeelskere er belønning nok i sig, bliver I også belønnet med et glas vin på resortet. Katte er der også på Bon Ton - men de går frit rundt og kigger forbi helt af sig selv.

Soveværelset i Black Pearl Villa på Bon Ton Resort, LangkawiUnikke pælehuse med originalt design

Bon Ton Resorts otte villaer er alle helt unikke i deres arkitektur og indretning. Fælles for alle villaerne er den stilfulde balance mellem godt design og stærke bevaringsprincipper, der respekterer og hylder husenes særegne karakter og historie – fra resortets mørke og adelige Black Coral Villa til den lysere og mere fantasifulde White Frangipani Villa. 

De rustikke værelser er komfortable og emmer af autenticitet med antikke møbler, himmelsenge i træ, traditionelle tekstiler og små kuriositeter fra hele Malaysia. Alle værelserne har aircondintion, kaffebord, tv, minibar og Wi-Fi. Hør mere med jeres rejserådgiver, hvilken villa, som passer jer bedst.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.