• Borneo Rainforest Lodge, Danum Valley
 • Restauranten på Borneo Rainforest Lodge, Danum Valley
 • Gå tur i trætoppene under ferien på Borneo Rainforest Lodge, Danum Valley

Borneo Rainforest Lodge, Danum Valley, Malaysia

Det ægte regnskovseventyr på Borneo

Gangbro ved Borneo Rainforest Lodge, Danum Valley
Læs mere

Det 436 kvadratkilometer store reservat Danum Valley og den sublime Borneo Rainforest Lodge har for længe siden opnået kultstatus både blandt forskere og de få turister, som har været heldige nok til at finde derind.

Borneo Rainforest Lodge, Danum Valleyhjertet af uberørt regnskov på Borneo

Jeres rejse til Danum Valley starter typisk på lodgens kontor i Lahad Datu, hvor I tjekker ind og sætter jer i en firehjulstrækker. Køreturen herfra tager 3-4 timer og kan være en lidt strabadserende tur ad ujævne veje - til gengæld er belønningen så rigelig, når I kommer frem!

Måske er I heldige at se pygmæ-elefanter under ferien på Borneo Rainforest Lodge, Danum ValleyDanum Valley er uden sammenligning Borneos flotteste, mest uberørte og mest artsrige regnskovsområde. Det her er virkelig den ægte vare, hvor følelsen af at være i hjertet af regnskoven kryber helt ind under huden på en. De fleste overvældes af frodigheden og dyrelivet, der blandt andet tæller de sjældne orangutanger og pygmæelefanter. Der hersker en helt særlig ro i regnskoven, og I vil blive overraskede over skovens summen og lyde fra cikader, frøer og fugle, der ændrer sig dagen i gennem. 

Premium Deluxe værelse med plunge pool på Borneo Rainforest Lodge, Danum ValleySkal I bo med pool på terrassen?

Borneo Rainforest Lodge er både kvalitetsmæssigt, servicemæssigt og kulinarisk i særklasse på Borneo. Flere af villaerne har eksempelvis plunge pool på terrassen med udsigt til floden, der bruser lige nedenfor, mens regnskoven står som et massivt, uigennemtrængeligt lærred.

Standard Chalet på Borneo Rainforest Lodge, Danum ValleyOm morgenen kan I rulle gardinerne fra, kravle tilbage i sengen og se, hvordan junglen vågner. Fugle letter fra trækronerne, og aber kigger nysgerrigt ned til floden på jagt efter dagens morgenmad. En gæst fortalte en gang, at hun tidlig morgen åbnede sit vindue, hvor en orangutang hilste på!

Restauranten på Borneo Rainforest Lodge, Danum ValleyNyd forkælelse mellem de mange oplevelser

Lodgens restaurant serverer buffet morgen, frokost og aften, og den er på alle måder værd at glæde sig til. Morgenbuffetten byder på alt fra æg tilberedt efter jeres ønsker til pandekager, frugt og friskpresset juice, mens frokost og aften byder på retter fra asiatiske og europæiske køkkener. 

Jari Jari Spa på Borneo Rainforest Lodge, Danum ValleyI er her naturligvis for at opleve en af verdens ældste regnskove, men det gør vel intet, at I mellem vandreture og oplevelser kan sætte forkælelse og afslapning i højsædet? Lodgen har derfor også en spa til at løsne ømme muskler og give jer en velfortjent pause.

Gangbro ved Borneo Rainforest Lodge, Danum ValleyGå tur i trætoppene og bad i vandfald

I kan udforske de mange stisystemer, som fører ind i junglen til udkigsposter og gangbroer bygget 25 meter oppe i træerne. Gør det på egen hånd eller lad en af de super erfarne guides vise jer vej, så I er sikre på ikke at fare vild og sikre på at få de mange informationer og sjove historier om alt fra dyreliv til naturen med. I kan bl.a. vandre til en udkigspost, der giver panoramaudsyn over lodgen og skovens grønne trætoppe, så langt øjet rækker. I kan opleve træer så høje som rundetårn, viklet ind i blomster og lianer, der gror på alle mulige og umulige måder.

Flyd i en stor badering ad floden til Borneo Rainforest Lodge, Danum ValleySe rindende vandfald og meget mere, alt i mens I leder efter aber, elefanter og finurlige væsner. Sæt jer eksempelvis til rette i en stor badering og flyd ad floden hele vejen til lodgen - en sjov måde at opleve nye sider af regnskoven!

På Borneo Rainforest Lodge oplever I regnskoven og dyrelivet i dagslys og om natten, og I vil blive overraskede over, hvor forskellige oplevelser I får. Her handler det 90 % om at gøre en indsats for at være der, hvor dyrene er. De sidste 10 % er held.

Solopgang over Borneo Rainforest Lodge, Danum ValleyOm morgenen er trækronerne indhyllet af en tæt, tyk, næsten magisk tåge. Står I tidligt nok op, kan I køre ud til et udkigstårn for at opleve tågen lette, mens solen står op. 

Hovedbygningen på Borneo Rainforest Lodge, Danum ValleyPakketips til Danum Valley:

 • Iglesokker - dem bliver du glad for!
 • Godt kamera med linse
 • Praktisk tøj til at vandre i
 • Regntøj eller regnslag
 • Vandresko eller vandrestøvler

Bemærk, at den ene Canopy Walk i trætoppene midlertidigt er lukket. Den anden er åben, så oplevelsen er uberørt.

Læs alt om safarioplevelserne på Borneo på vores blog. Her finder du også en pakkeliste til Borneo.

Ombygning på Borneo Rainforest Lodge i Danum Valley

Borneo Rainforest Lodge udvider nu med ni ekstra villaer og en ny lounge. Byggeriet begrænses til få timer om dagen og udføres med størst muligt hensyn til gæsterne. Ved de mest støjende arbejder med fundamenter til en ny fløj lukker logden helt.

Arbejdet varer til december 2021. Arbejdet udføres fra 9-12 og 15-17. Lodgen er lukket fra 15. november 2020 til 30. december 2020.

Stina Sørensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.