• Poolområde, Bungaraya Island Resort, Borneo
 • Udsigt fra Bungaraya Island Resort, Borneo
 • Bungaraya Island Resort, Borneo

Bungaraya Island Resort, Borneo, Malaysia

Eksklusiv og paradisisk hideaway på Gaya Island

Udsigt udover Bungaraya Island Resort, Borneo
Læs mere

Et stilfuldt og romantisk hideaway på den smukke Gaya Island, kun ca. 30 minutters sejlads fra Kota Kinabalu på Borneos kyst. Øens midte er dækket af tropisk regnskov, mens et levende koralrev gemmer sig under havoverfladen og sørger for krystalklart vand og farverige oplevelser med maske og finner.

Spa-infinity poolområde på Bungaraya Island Resort, Borneo

På en af Gaya Islands smukkeste strande gemmer Bungaraya Island Resort sig mellem den tropiske bevoksning. De kun 47 villaer sikrer, at en fredelig atmosfære tæt på naturen er i højsædet.

At gå en tur på stranden og lade de bare tæer synke ned i det fine, hvide sand er en ganske ekstraordinær følelse. Den ene vej bølger øens kuperede jungle, og den anden vej byder på en nærmest drømmeagtig panoramaudsigt over bugten, det klare vand og Det Sydkinesiske Hav, der fortsætter nærmest uendeligt ud i horisonten.

De smagfuldt indrettede Deluxe villaer på Bungaraya Island Resort, BorneoRENE LINJER I RUSTIKKE MATERILAER

Raffineret enkelhed på naturens præmisser er grundfilosofien bag Bungaraya og søsterresortet Gayana Eco Resort, der ligger på den modsatte side af øen. Villaerne er bygget i rustikke naturmaterialer, så de harmornerer med junglen. Indvendigt er der dog hverken sparet på plads eller faciliteter.

Pantai - grill på Bungaraya Island Resort, BorneoMange aktiviteter

Tag på opdagelse under havets overflade, sejl i kajak til en uberørt strand, trek gennem øens jungle og lær om Borneos unikke flora og fauna og nyd frem for alt den tropiske og fredfyldte øluksus.

Helt ned til strandkanten ligger resortets vidunderlige infinity pool. Her kan man hænge på kanten i timevis og bare spejde udover havet, mens man i øvrigt kan glæde sig til næste måltid.

Smukke omgivelser ved Bungaraya Island Resort, Borneo

Spis alt godt fra havet med tæerne i sandet på den afslappede strandrestaurant Pantai grill eller gør det lidt finere på The Koi, der byder på et alsidigt bistrotema.

Trænger I til flere gastronomiske muligheder, kan I blot hoppe på den gratis båd, der sejler flere gange om dagen mellem Bungaraya og Gayana. Gør I det, så husk endelig også at besøge Gayanas helt eget Marine Ecology Research Center, hvor man bl.a. arbejder for at bevare koralrevet og udrydningstruede dyrearter.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.