• Udsigt fra Gaya island Resort på Borneo
 • Stranden ved Gaya island Resort på Borneo
 • Lækker mad på Gaya island Resort på Borneo

Gaya Island Resort, Borneo, Malaysia

Fredfyldt luksus på lille tropeø ud for Borneos kyst

Udsigten fra biblioteket på Gaya Island Resort, Borneo
Læs mere

For foden af regnskoven og direkte ud til en smuk strand ligger Gaya Island Resort. Resortets villaer og faciliteter er spredt rundt omkring i den store bugt og på malerisk vis kamufleret godt af den tropiske bevoksning.

Udsigten fra biblioteket på Gaya Island Resort, BorneoAfslapning på tropeø

I øhavet ud for Kota Kinabalu danner fem små tropeøer marinenationalparken Tunku Abdul Rahman. Pulau Gaya er med sine 15 km2 den største af øerne. Det højeste punkt strækker sig hele 300 meter over havet, og herfra bølger den mørkegrønne regnskov sig på smukkeste vis helt ned til havets blå - kun sporadisk brudt af bugternes smilende, hvide strande.

Når I nyder livet på de bløde liggestole på stranden eller ved poolen, serveres køligt vand og friske håndklæder ad libitum. Poolen er inddelt i en sektion for voksne og en børnesektion, hvor vandet er lavere, så de mindste kan plaske og lege.

Nyd livet i en hængekøje på stranden, Gaya Island Resort, Borneosnorkling, kajak og spa

Ud over strandene foran Gaya Island Resort, kan I sejle over til resortets anden tropestrand, Tavajun Bay. En skøn sejltur på cirka fem minutter. Der ligger en restaurant på stranden her, men ønsker I frokost, skal I give receptionen besked på forhånd. Båden sejler frem og tilbage mellem stranden og resortet på faste tidspunkter.

Trænger I til lidt afveksling fra strandafslapning, er her selvfølgelig rig mulighed for både at snorkle og dykke. Eller hvad med en kajaktur gennem mangroven eller en vandretur i junglen? Og måske som afslutning en tur i spa village, hotellets prisvindende spaafdeling.

Lækker mad på Gaya island Resort på BorneoFire suveræne restauranter

Resortets restauranter er virkelig et kapitel for sig. Hver morgen kan I nyde morgenmadsbuffetten i Feast Village, der er tilberedt efter alle kunstens regler. Her er forskellige friskpressede juicer, youghurter, müsli, salater, frugt, hjemmebagt brød og kager. En kok står klar til at tilberede dine morgenæg - måske eggs benedict? En barista sørger for, at din morgenkaffe bliver helt, som du ønsker. Og så kan du sætte prikken over i'et med en nybagt vaffel eller pandekage. Feast Village har desuden frokost- og aftenbuffet. 

Gaya Island Resort på BorneoFra japansk til BBQ på stranden

På restaurant Omakase kan I opleve forskellige oplevelser fra det japanske køkken: Teppanyaki, shabu-shabu og nade. Teppanyaki serveres indenfor i restauranten, hvor I ser kokken tilberede alle jeres retter direkte i 'baren'. Shabu-shabu serveres på restaurantens terrasse, og er en sjov måde at være sammen om at skabe jeres middag direkte på bordet. Forskellige grøntsager, kød, fisk og nudler er blot en del af oplevelsen. Prøv også kogekunsten nabe, der på mange måder minder om den moderne one pot, hvor alle ingredienser tilberedes på samme tid i en gryde.

Nogle aftener arrangerer Gaya Island Resort BBQ på stranden med alt, hvad der hertil hører. Traditionel dans, musik, salater, kød og drinks.

Fisherman's Cove på Gaya Island ResortFine dining med udsigt til Kota Kinabalu

Fisherman's Cove er resortets signaturrestaurant med udsigt over havet til Kota Kinabalu og bjerget af samme navn i det fjerne. Menukortet byder på en symfoni af fisk og skaldyrsretter. Bemærk, at der er dresscode (kjole til kvinder og lange bukser samt lukkede sko for mænd) - til gengæld er der godt med luft heroppe og aircondition, så det føles helt rart. Børn skal være fyldt 12 år.

Resortet har desuden deres helt egen køkkenhave med alt fra krydderurter til forskellige salater, tomat og chili, der indgår i restauranternes køkkener.

Udsigt fra verandaen på Gaya Island Resort, Borneo, MalaysiaBo med udsigt til havet og junglen

Gaya Island Resort har forskellige værelsestyper, der alle er stilfuldt indrettet med masser af lys, moderne faciliteter og komfort i højsædet. De er 47 m2 med stort soveværelse, walk in-closet og stort badeværelse. Bayu Villaerne og Canopy Villaerne er indhyllet af junglen, mens Kinabalu Villaerne ligger højt på bjergskråningen med panoramaudsigt over havet til Kota Kinabalu. Vær dog opmærksom på, at der ikke er buggy service til Kinabalu Villaerne, hvorfor I må forvente en god gåtur op til villaerne - til gengæld venter der jer en udsigt, der virkelig er værd at stå tidligt op for!

Har I brug for to soveværelser og mere plads, er Suria Suiten på hele 188 m2.

Gaya Island Resort på BorneoOpgradér til fuldpension på Gaya Island Resort

Med mindre man sejler til Kota Kinabalu er der kun resortets restauranter at vælge mellem. Prisniveauet ligger i den øvre ende - både pga. af kvaliteten og beliggenheden. Derfor har vi lavet et yderst attraktivt tilbud i samarbejde med Gaya Island Resort. For kr. 550 pr. person pr. overnatning kan I opgradere til fuldpension. Og det gælder tilmed på alle resortets restauranter, så I kan i princippet vælge at spise på gourmetrestauranten hver dag.

Obs! Når I bor på Gaya Island Resort, vil der ved afrejse blive opkrævet et nationalparkgebyr, som viderebetales til myndighederne. Beløbet er MYR 31.80 pr. person for den første nat og MYR 21.20 for øvrige nætter.

____

Gaya Island Resort er lukket frem til 1. juli 2021. I mellemtiden finder vi gode alternativer til jer. Kontakt en af vores rejserådgivere for mere information.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.