• Soveværelset i jeres Deluxe Room på Hotel Majestic i Kuala Lumpur, Malaysia
 • Nyd britisk afternoon tea i The Drawing Room på Hotel Majestic i Kuala Lumpur, Malaysia
 • Hotel Majestic Kuala Lumpur poolområde
 • Restaurant i stilfuldt design på Hotel Majestic

Hotel Majestic Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia

Kuala Lumpurs historie fra første parket

Nyd britisk afternoon tea i The Drawing Room på Hotel Majestic i Kuala Lumpur, Malaysia
Læs mere

Hotel Majestic er uden sidestykke det mest ikoniske hotel i Kuala Lumpur. Nyd det stilfulde design fra 1930'erne, spaen og kulinariske madoplevelser. I bor på et komfortabelt værelse med stort badeværelse, og lige udenfor døren venter Kuala Lumpurs multikulturelle byliv på jer.

Hotel Majestic Kuala LumpurEt ikon i Kuala Lumpur

Ved indgangen til den gamle fløj af Majestic Hotel Kuala Lumpur står en dørmand iført tropehjelm og hvid uniform i ældre britisk militært snit. Fra I ankommer, er I således straks klar over at hotellet bærer en historisk arv.

Hotel Majestic blev bygget i 1932 og beliggenheden lige over for ”KL Railway Station”, Kuala Lumpurs tidligere hovedbanegård og en af Malaysias mest berømte bygninger, understregede fra starten ambitionen om at være det foretrukne luksushotel for byens gæster.

Restaurant i stilfuldt design på Hotel MajesticKulinariske oplevelser i stilfulde omgivelser

Hotel Majestic har en hovedrestaurant, en café samt flere barer og lounges, hvis stilfulde indretning afspejler hotellets øvrige stil og sjæl, og drager tankerne mod 30'ernes dyder.

I starter dagen med morgenmadsbuffet inspireret af det europæiske og asiatiske køkken. Her er der tilknyttet forskellige stationer, hvor I kan se kokkene tilberede jeres yndlingsretter. Senere på dagen kan I dykke ned i et bredt menukort, som omfavner både italienske, kinesiske, japanske, malaysiske og thailandske retter.

Nyd britisk afternoon tea i The Drawing Room på Hotel Majestic i Kuala Lumpur, MalaysiaKlassisk musik og afternoon tea

Om aftenen kan I besøge loungen for at lytte til klaverets smukke toner og nyde skønne cocktails. Er I mere til cigarer og cognac, er der også en eksklusiv lounge for dette.

Vi anbefaler også, at I under jer selv at nyde afternoon tea i glas-atriummet omgivet af smukke, farverige orkideer og blomster som i botanisk have.

Hotel Majestic Kuala Lumpur poolområdeStor pool og skøn spa

Hotel Majestic har et stort udendørs poolområde, hvor I kan svømme og nyde solens varme stråler på en solseng. Trænger I i stedet til forkælelse for krop og sjæl, kan I besøge hotellets spa, som byder på en perlerække af velgørende behandlinger.

Hotel Majestic Kuala LumpurTOPMODERNE VÆRELSER

I dag er Hotel Majestics opdelt i en gammel og ny fløj. I den ældre fløj ligger hotellets suiter, og man har forsøgt at bevare stilen fra 30'erne, mens værelserne i den nye fløj har et mere nutidigt udtryk.

Suiter og værelser har alle et stort badeværelse med badekar og der er selvfølgelig aircondition, Wi-Fi, tv, minibar m.m.

Petronas tårnene i Kuala Lumpur, MalaysiaSuper beliggenhed i Kuala Lumpur

Hotel Majestics har en super beliggenhed i Kuala Lumpurs multikulturelle centrum. Oplev eksempelvis Arthur Benison Hubbacks bygning fra 1911, som er inspireret af indiske bygningsværker, hvis blandinge af mauriske kupler og pavilloner med sirligt udskårne dekorationer er ganske enestående.

I kan også opleve Kuala Lumpurs gamle kinesiske bydel, der ligger blot 15 minutters gang fra hotellet. Her midt i et af asiens moderne vækstcentre kan I stadig opleve det traditionelle Chinatown folde sig ud med livlig handel og hektiske gadekøkkener.

Margit Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.