• Nyd poolen og udsigten på Hotel Stripes
 • Restaurant Brasserie 25 på Hotel Stripes
 • Eksempel på Deluxe King Room
 • Stilfuldt badeværelse i et Executive Studio Room, Hotel Stripes

Hotel Stripes, Kuala Lumpur, Malaysia

Hipt hotel med byens bedste udsigt

Tagterrassen på Hotel Stripes i Kuala Lumpur
Læs mere

Hotel Stripes er et hipt hotel i hjertet af Kuala Lumpur. Her bor I på store værelser med en unik indretning, nyder byens bedste udsigt fra poolen på tagterrassen og forkæler jer selv med kulinariske middage. 

Tagterrassen på Hotel Stripes i Kuala LumpurNyt hotel med super beliggenhed

Hotel Stripes åbnede i 2017. Her bor I centralt i hjertet af Kuala Lumpur tæt på det ikoniske KL Tower samt de to skyskrabere Petronas Towers, der stolt troner op over byens tage mod himlen. 

Lige uden for hotellet venter det multikulturelle Kuala Lumpur med alt fra moderne shoppingcentre, gallerier og fine restauranter til street food og markeder.

Flotte lysinstallationer og design pryder Hotel Stripes' gangeHipt og stilfuldt

Det er Kuala Lumpurs mangfoldighed, som Hotel Stripes søger at afspejle i indretningen. Overalt kan I nyde et råt, urban inspireret design med nøje udvalgte møbler, røde murstensvægge, mørke trægulve og lysinstallationer, der skaber en fantastisk stemning og atmosfære.

Nyd poolen og udsigten på Hotel StripesPool og bar med byens bedste udsigt

Når I ikke er ude at udforske byen, kan I nyde livet ved hotellets pool på tagterrassen, hvorfra I vitterligt har byens bedste panoramaudsigt. Betragt det pulserende byliv fra poolkanten, mærk roen indfinde sig og bestil en kølig drink fra den Man Tao-baren på tagterrassen.

Baren åbner hen ad eftermiddagen og har åbent til sen aften. Gå direkte fra poolen til barens bløde loungemøbler, læn jer tilbage og nyd solnedgangen over byens tage.

En oplevelse at se kokkene i færd med dagens menuFra brunch til kulinariske oplevelser

Hotel Stripes har to restauranter. Start dagen med brunch i Brasserie 25, hvor menukortet hen ad dagen skifter til spændende frokost- og aftenretter. Dyk eksempelvis ned i en verden af smagfulde og farverige signatur-retter baseret på sæsonens råvarer. 

Søger I forfriskninger til at stille den lille såvel som den store sult eller tørst, byder The Snug på et udvalg af morgen-, frokost- og aftenretter. Her er en skøn atmosfære og afslappet stemning.

Eksempel på stort Studio Room184 stilfulde værelser

Hotellets 184 værelser og suiter har alle en stilfuld indretning med store vinduer, der sørger for lys og varme. Her er kælet for detaljerne på en smagfuld måde. Alt fra puder til lamper er nøje udvalgt – uden at gå på kompromis med komforten. Desuden er her alle de faciliteter, som I har brug for: Wi-Fi, fri minibar til diverse soft drinks, espressomaskine, lækre badeværelsesprodukter m.m.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.