• Muntri Mews har en af de hyggeligste caféer i Georgetown
 • Eksempel på værelse på Muntri Mews
 • Oplev de stemningsfulde gader i Georgetown

Muntri Mews, Georgetown, Penang, Malaysia

Stemningsfuldt boutiquehotel med gåafstand til det hele

Eksempel på familieværelse på Muntri Mews
Læs mere

Super beliggenhed, store dobbeltværelser og endnu større familieværelser, stemningsfuld indretning med masser af detaljer samt en af Georgetowns bedste caféer. Blot et par grunde til, at vi er vilde med Muntri Mews!

Velkommen til Muntri Mews i Georgetown!Fra hestestalde til boutiquehotel

Muntri Mews er et charmerende boutiquehotel i hjertet af Georgetowns gamle bydel, som er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Tilbage i 1900-tallet lå her en række hestestalde, som senere blev bygget om til anglo-kinesiske terrassehuse forbeholdt byens kuske. 

Terrassehusene er siden blevet moderniseret fra ende til anden bl.a. med en indretning, der på elegant vis indkapsler bygningernes historie og fortid med elementer herfra. At bo på Muntri Mews er derfor som at træde ind i en historisk tidslomme.

Eksempel på familieværelse på Muntri MewsModerne indretning, der indkapsler fortiden

Møbler fra Den Edwardianske periode indgår som en naturlig del af indretningen side om side med nutidens moderne designs. Det hele giver et unikt udtryk med masser af stemning og hjemlig atmosfære. 

På væggene hænger gamle fotografier og portrætter. Træ fra staldene er lavet om til moderne knager, og træskodder fra terrassehusenes oprindelige vinduer er blevet til stemningsfulde rumdelere. Hestenes seletøj står fremme som var det kunst, og i caféen serveres jeres kaffe naturligvis i antikke kaffekopper.

Udforsk multikulturelle GeorgetownI hjertet af den gamle bydel 

Uden for hotellet byder den gamle bydel med sine historiske bygninger og templer jer velkommen. Mens Georgetowns multikulturelle byliv med masser af lækre gadekøkkener, stemningsfuld gadekunst og små butikker kun er et stenkast væk.

Efter oplevelsesrige timer i byen kan I nyde, at Muntri Mews har tre skønne udendørsområder med loungemøbler, hvis frodige omgivelser er som små oaser.

Muntri Mews har en af de hyggeligste caféer i GeorgetownEn af de byens hyggeligste caféer

Hotellet har en af de hyggeligste caféer i Georgetown – café Mews! Caféen har en ligeså unik indretning som resten af Muntri Mews, og har både et indendørs og udendørs område. Her byder menukortet på veltilberedte og lækre asiatiske retter såsom frisklavede forårsruller, chicken satay m.m.

Caféen har desuden et skønt morgenmadskort med croissanter, æg efter jeres ønske, frisk frugt og meget mere. Glæd jer til en skøn morgenmad inden dagens oplevelser.

Muntri Mews har unikke familieværelserRummelige værelser

På Muntri Mews bor I i rummelige, hyggelige værelser, der både egner sig til par og familier. Hvert værelse har en helt unik indretning, som går hånd i hånd med hotellets øvrige stil. Alle værelser har desuden TV, Wi-Fi osv.

Margit Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.