• Pangkor Laut Resort, Malaysia
 • Pangkor Laut Resort
 • Pangkor Laut, Hill villa
 • Emerald Beach på Pangkor Laut i Malaysia

Pangkor Laut Resort, Pangkor Laut, Malaysia

Jungleparadis med gastronomi og fantastiske spaoplevelser

Pangkor Laut Resort
Læs mere

Ud for Lumut på Malaysias vestkyst gemmer den lille, privatejede ø Pulau Pangkor på et af Malaysias bedste og smukkest beliggende strandresorts. Resortet hedder Pangkor Laut og er det eneste på den vidunderlige tropeø.

Pangkor Laut Resort

Et jungleparadis ved stranden

Pangkor Laut Resort er et lille paradis på stranden med den tætte jungle som bagtæppe, der gør det svært at tænke på hverdagens stress og jag. Pangkor Laut er på alle måder et unikt resort med en stemning, I vil have svært ved at finde mange andre steder.

Pangkor Laut ResortDen hvide strand ligger som et stort smil i bunden af en af øens små bugter, smukke Emerald Bay. Her er roen vidunderlig intakt, kun lydene fra junglens dyr og havet, der skvulper i blide bølger ind over strandkanten, bryder den ellers så insisterende stilhed.

Kajaktur, Pangkor Laut i Malaysia

Gå på opdagelse i junglen eller sejl kajak

Midten af øen, der er på 300 hektar, er dækket af tæt, kuperet jungle. Her kan man bl.a. se de langhalede macaque-aber, farverige næsehornsfugle og store monitor lizards. Gå på opdagelse i junglen, sejl i kajak rundt om øen eller kombiner jeres ferie i de smukke omgivelser med resortets andre oplevelser og aktiviteter. 

Læs mere i rejsebrevet "Næsehornsfuglenes femstjernede fristed".

Spa Village på Pangkor Laut i MalaysiaSpa Village – den ultimative spaoplevelse

Pangkor Laut Resort har ikke bare en spa, men en hel Spa Village som ligger i fredfyldte og frodige jungleomgivelser med en forførende panoramaudsigt ud over det blå ocean. Her bliver I taget godt imod af de professionelle spaterapeuter, som er uddannet inden for højeste internationale standarder og anvender en bred vifte af asiatiske massage- og behandlingsteknikker. 

Få Thai massage på Pangkor Laut Resort, MalaysiaRen forkælelse for krop og sjæl

Alle behandlinger starter med, at I dykker ned i en verden af traditionelle malaysiske spabade og -oplevelser. Glæd jer eksempelvis til at tage på et sansefuldt eventyr gennem en perlerække af velduftende damp-, boble- og spabade, og lade jer forkæle med en blid bodyscrub, før eventyret fortsætter med den eller de behandlinger, I ønsker.

I kan vælge mellem enkelte behandlinger og 3-timers spaoplevelser. Det er ren forkælelse for kroppen og sjælen, og alle tanker om hverdagens stress og jag sendes for en stund på himmelflugt.

Ingen adgang i spaen for børn under 16 år.

Sunset cruise, Pangkor Laut på MalaysiaSPABEHANDLINGER OG SUNSET CRUISE ELLER PICNIC

Bestiller I min. 5 overnatninger på Pangkor Laut, kan I se frem til en lækker 50 minutters spabehandling for to voksne samt et cruise i den smukke solnedgang. Rejser I med børn, kan I ændre cruiset til en hyggelig picnic på stranden.

Fisherman's Cove på Pangkor Laut tilbyder frisk fisk, skaldyr og asiatisk fusionrestauranter – multikulturelle smagsoplevelser

At spise på Pangkor Laut Resort er en hyldest til regionens kulinariske mangfoldighed. Et herligt fokus på den kortest mulige tid fra høst eller fangst til servering er den helt grundlæggende filosofi i samtlige restauranter. Men det er så også eneste lighedspunkt - for temaer, menukort og placering varierer fra restaurant til restaurant.

 • Fisherman's Cove: Nær Spa Village tilbyder Fisherman's Cove en enestående symfoni af frisk fisk, skaldyr og asiatisk fusion. Det er fine dining for voksne med dress code. Ingen adgang for børn under 16 år.
 • Uncle Lim's Kitchen: Restauranten er opkaldt efter kokken, der har været her siden resortets start. Den er bygget på  klipperne ved stranden med udsigt over havet og specialiseret i Nyonya og Hockchew, kinesisk ”husmandskost”. En unik oplevelse for dem, der nyder den eksotiske smag af Østen.
 • Royal Bay Beach Club: Med udsigt over infinity poolen serveres et udvalg af asiatiske og vestlige favoritter til frokost. Om aftenen forvandles restauranten til en smart chill-out lounge.
 • Chapman's Bar: Chapman's Bar ligger i Emerald Bay og serverer lette frokostretter, herunder sandwich, satay, salater og velsmagende fiske-og skaldyrsretter.
 • Jamu Bar: Ligger i en enklave af Spa Village med udsigt over Malaccastrædet. Serverer bl.a. japanske retter til frokost.
 • Feast Village: Fest Village byder på asiatiske- og vestligt inspirerede retter, og har både et konditori, café og spændende vinkælder.

Hill Villa på Pangkor Laut Resort, MalaysiaVillaer og faciliteter

Pangkor Laut gemmer på i alt 142 villaer og værelser fordelt på det store, frodige område. Alle værelser og villaer har balkon eller terasse. Indretningen er præget af komfort og klassiske, mørke træmøbler. Det store spørgsmål er, om I skal bo med udsigt til junglen, den tropiske have eller på pæle i vandet med udsigt ud over havet?

Spa Villa. Pangkor Laut Resort, MalaysiaVælg mellem:

 • Alle Sea Villas er 55 m2. Her bor I i enkeltstående villaer, der står elegant på pæle over den smaragdgrønne lagune. De er alle forbundet med en gangbro af træ. Villaerne er rummelige med stor balkon med liggestole, og det store badeværelse har et karbad, der åbner sig mod havet.
 • Spa Villas er 55 m2 med samme indretning som Sea Villas og på pæle i havet. Her bor I dog i den fantastiske Spa-village - et område kun for voksne.
 • Beach Villas er 95 m2 og har balkon med udsigt til havet. Et stort badeværelse med separat brusebad og et badekar i en privat udendørs gårdhave. Vær opmærksom på at det ikke er en badestrand, villaerne ligger ved, men udsigten er helt fantastisk!
 • Hill Villas er 71 m2 og ligger dramatisk på bjergsiden omgivet af tropisk regnskov med udsigt over havet og resortets smukke tropiske haver. De ligger i to-etagers bygninger, hvor værelset i stueetagen har kæmpe badekar i en privat åben gård. Bor I derimod i villaerne på første sal åbner badeværelset sig ud til regnskoven. Nyd at være i pagt med naturen.
 • Garden Villas er 71 m2 og ligger midt i de frodige, tropiske haver. Også disse værelser er i to-etagers bygninger. Værelser i stueetagen har et skønt badekar i en privat gårdhave, mens badeværelserne i værelserne på første sal åbner ud til regnskoven.

Resortet rummer endelig to store suiter, Suria og Purnama, der står på pæle over havet, og den ultimative Pavarotti Suite Reserve opkaldt efter den verdensberømte tenor, som forelskede sig i Pangkor Laut.

Emerald Beach på Pangkor Laut i MalaysiaRejser I med børn?

Rejser I med børn, kan I vælge to garden villaer, der i stueetagen støder op mod hinanden med nem adgang fra den ene til den anden.

Frem til juni 2020 vil der foregå renoveringsarbejder på Pangkor Laut. I perioden vil restauranten være flyttet til The Straits, der serverer Uncle Lim's menu. Gangstien ved Sea Villas vil være lukket, men gæster kan benytte shuttle eller gå ad vejen til Spa Villas, Spa Village Pangkor Laut og Fisherman’s Cove.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.