• Udsigten over Shangri-La´s Rasa Ria, Borneo
 • Poolen ved Garden Wing på Shangri-La's Rasa Ria Resort & Spa, Borneo
 • Terrassen i Junior Suite Sea View i Ocean Wing på Shangri-La´s Rasa Ria, Borneo

Shangri-La´s Rasa Ria Resort & Spa, Kota Kinabalu, Malaysia

Strandferie og naturoplevelser tæt på Borneos højeste bjerg, Mt. Kinabalu.

Nyd omgivelserne på og omkring Shangri-La´s Rasa Ria, Borneo
Læs mere

Shangri-La's Rasa Ria Resort & Spa slanger sig mellem frodige bakker, palmehaver og en tre kilometer lang og dejlig bred strand. Det er kort fortalt et skønt legeland og tilflugtssted for alle aldre og interesser – fra vilde vandreture til golf og spa.

Shangri-La's Rasa Ria Resort & Spa, BorneoStrandferie i skyggen af Mt. Kinabalu

Shangri-La's Rasa Ria Resort & Spa ligger ved byen Kota Kinabalu i Borneos nordlige Sabah-provins, der måske er mest kendt for Malaysias højeste bjerg, Mt. Kinabalu, og nationalparken Kinabalu, som siden år 2000 har været at finde på Unesco´s verdensarvsliste - begge ligger få timers kørsel fra resortet. 

Shangri-La's Rasa Ria Resort & Spa er også omkranset af skøn natur og I kan bl.a. glæde jer til resortets såkaldte ”Breakfast with a View”, hvor I sammen med en kyndig guide vandrer op i bakkerne – og mellem trætoppene - med en madkurv, som I nyder med en fortryllende udsigt over Borneo og Mt. Kinabalu i horisonten. 

Prøv kræfter med golfbanen på Dalit Bay Golf, Shangri-La's Rasa Ria Resort & Spa, BorneoI det hele taget er Shangri-La's Rasa Ria Resort & Spa en skøn og blanding af strand, sport - og naturresort, hvor gæster i alle aldre kan boltre sig på resortets store og luftige græsarealer med svajende palmer, laguneagtige pools, tennisbaner, golfbaner, spa, vandsport og et væld af aktiviteter til vands og i junglen. 

Resortet er virkelig en verden i sin egen ret og på trods af sin størrelse, er der en rar og afslappet stemning, en god personlig service, frisk energi og en kærlig hånd på deltaljerne. For ikke at nævne resortets mange kulinariske tilbud af høj kvalitet – fra fremragende malaysisk gadekøkken til italienske, indiske og japanske specialiteter.    

Poolen ved Ocean Wing på Shangri-La's Rasa Ria Resort & Spa, BorneoKlassisk komfort med plads til par og familier

Shangri-La's Rasa Ria Resort & Spa slanger sig ved foden af en lille kæde af jungleklædte bakker. De klassiske bygninger med tage i malaysisk stil er omkranset af store og palmefyldte haver og laguneformede pools. Det hele føles dejligt åbent og luftigt og samtidig privat, roligt og afskærmet fra verden omkring. 

Resortet er delt op i to sektioner, den såkaldte Garden Wing, som er mest populær med familier - og den såkaldte Ocean Wing, der har en mere afdæmpet, eksklusiv og voksen stemning. Derudover finder I  tennisbaner, en kroketbane, en golfbane med 18 huller og et vandsportcenter, hvor I kan låne kajakker, SUP-boars med mere.    

Nyd en romantisk middag ved stranden på Shangri-La´s Rasa Ria, BorneoMalaysisk gadekøkken, verdenskøkkener og egen strandpavillon

Shangri-La's Rasa Ria Resort & Spa har hele seks restauranter, der alle udmærker sig ved at servere velkendte og originale retter af høj klasse. Glæd jer ikke mindst til resortets indiske restaurant Naan og japanske Kozan Teppan-yaki, men også restauranten Tepi Laut er en virkelig skøn oplevelse med autentiske malaysiske retter i hyggelige rammer, der genskaber stemningen fra et traditionelt gademarked.

Og så kan I selvfølgelig også nyde en privat 5-retters middag i jeres egen strandpavillon med solnedgang over bugten.  

Stuen i Specialty Suite i Garden Wing på Shangri-La's Rasa Ria Resort & Spa, BorneoStore værelser med balkon og havudsigt

Shangri-La's Rasa Ria Resort & Spa har 173 værelser fordelt på syv værelseskategorier – fem i Garden Wing og to i resortets Ocean Wing. Alle værelser er luftige og klassisk indrettet i beige, khaki- og cremefarver, som giver ro og varme til det stilfulde og enkle interiør med stort tv, Wi-Fi, kaffemaskiner og rummelige badeværelser i marmor. 

Alle værelser har dejlige balkoner med skønne udsigter over haven eller vandet – og flere af værelsestyperne har også jacuzzi på balkonen. Hør mere med jeres rejserådgiver, hvilke værelsestype, som passer jer bedst.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.