• Ankomstområdet på Sukau Rainforest Lodge, Borneo
 • Udforsk det enestående dyreliv omkring Sukau Rainforest Lodge, Borneo
 • Tag med til orangutangernes hjem fra Sukau Rainforest Lodge, Borneo

Sukau Rainforest Lodge, Sabah, Malaysia

Charmerende eco-lodge i dybet af Borneos flodland

Melapi Restaurant på Sukau Rainforest Lodge, Borneo
Læs mere

Kinabatangan-floden giver liv til et af Borneos mest artsrige skovområder – og nogle af klodens mest usædvanlige og fascinerende dyr. Og midt i det hele, på den mægtige flods halvvej - i hjertet af junglen - ligger skønne Sukau Rainforest Lodge.

Oplev næseaberne i deres naturlige omgivelser ved Sukau Rainforest Lodge, BorneoFlodsafari og sjældne dyr i regnskoven favn

Næseaber, pygmæelefanter, orangutanger og flyvende lemurer. Kinabatangan-bassinet i det nordlige Borneo er et enestående vådområde, som huser nogle af klodens mest særegne og fantastiske dyrearter. Det her er Borneos fortryllende jungle, når det er allerbedst.  

Sukau Rainforest Lodge 3+* er stedet, hvor I kan kigge på aber og fantastiske tropefugle, mens I køler af i lodgens lille pool. Og hvor I pludselig kan opleve en flyvende lemur eller flyveegern springe forbi jer, mens I går på en af de hængende gangbroer, som forbinder lodgens pælehuse over skovbunden. Ja, med lidt ekstra held kan det også være, at I oplever en lille pygmæelefant spadserer forbi under jer.  

Poolområdet på Sukau Rainforest Lodge, BorneoEco-lodgen ligger ved bredden af selve Kinabatangan-floden dybt inde i regnskovens favn. Og det betyder at I bl.a. kan glæde jer til natsafari og tidlige morgenture på floden – og dens mange små bifloder -  i en af lodgens eldrevne både. At skære roligt gennem morgendisen, mens Borneos regnskov vågner og indhyller jer i en kakofoni af vilde lyde. I naturens dybe, ufortrødne og fuldkomne sang.     

Ankomstområdet på Sukau Rainforest Lodge, BorneoBæredygtige principper og lokal forankring

Det anerkendte medie National Geographic har kåret Sukau Rainforest Lodge til et af verdens mest unikke lodges og vi er ganske enkelt enige. Det er ikke bare et helt særligt sted på grund af sin beliggenhed. Lodgen er også grundlagt og bygget på bæredygtige principper i tæt samarbejde med det omgivende lokalsamfund – 80 procent af lodgens personale kommer fra de nærliggende landsbyer.

Sukau Rainforest Lodge driver og samarbejder bl.a. om en række bæredygtige projekter i lokalområdet, herunder økologisk landbrug, uddannelsesprogrammer, drikkevandsprojekter og lodgens egen naturbeskyttelsesprogram Wildlife Corridor Rehabilitation Project.  

Oplev dyrelivet ved Sukau Rainforest Lodge, BorneoSenest har lodgen også igangsat et biavlsprogram med to positive effekter: Honningen skaber lokal indtjening og samtidig mindsker bierne de lokale bønders konflikter med elefanter – for elefanter bryder sig ikke om bier og styrer gerne væk fra markerne, når de hører den brummende lyd i nærheden.  

Regnvandsindsamling, ansvarlig affaldshåndtering og fravalg af engangsplastik hører også til lodgens indretning - lige som man heller ikke kan købe plastikvandflasker. Til gengæld kan I genopfylde jeres flasker med rent drikkevand flere steder på lodgen. 

Terrassen i Borneo Villa på Sukau Rainforest Lodge, BorneoCharme og komfort i pagt med naturen 

Det meste af Sukau Rainforest Lodge er bygget af lokalt tropetræ ved hjælp af traditionelle malaysiske teknikker og håndværk. De store pælehuse smelter ubesværet ind i junglen og er forbundet med skønne gangbroer i træ, som bringer jer helt tæt på naturen uden at forstyrre den – det gælder ikke mindst den mindst den såkaldte Attenborough Boardwalk, som fører jer helt ind skovens liv. 

Ved flodbredden, finder I restauranten Melapi, hvor I kan nyde malaysiske og internationale retter med lampeskær og skønne udsigter over floden i skuringen. Lodgen har også en bar og et lille bibliotek, og i den store Gomantong Hall inde i skoven kan I læse og slappe af – og så er det også her I finder Wi-Fi.   

Soveværelset i en Borneo Villa på Sukau Rainforest Lodge, BorneoStilrene værelser og villaer

På Sukau Rainforest Lodge kan I vælge mellem at bo på værelser eller villaer med egen terrasse. Begge værelseskategorier byder på komfortable, lyse og indbydende værelser med tilhørende badeværelser og varmt vand, opvarmet med solenergi. 

Alle værelser har kaffemaskiner, aircondition og varmt vand, der er opvarmet med solenergi. Hør mere med jeres rejserådgiver, hvilke værelsestype, som passer jer bedst.

Knut Svindland

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.