• Redang Island - turkisblåt hav, bountystrande og tropeskov
 • Restaurant Beach Brasserie med havudsigt på The Taaras
 • Balkonen på jeres Cliff Premier Room på The Taaras i Malaysia
 • Soveværelset i jeres Ocean Front Suite på The Taaras i Malaysia

The Taaras, Redang Island, Malaysia

Skønt resort med privat bountystrand på tropeø

Redang Island - turkisblåt hav, bountystrande og tropeskov
Læs mere

The Taaras er et skønt 5* resort på en af Malaysias nok smukkeste paradisøer. Her bor I i store moderne værelser eller suiter. Nyder hinandens selskab, snorkler mellem smukke koralrev, forkæler jer selv i spaen og slapper af.

Redang Island - turkisblåt hav, bountystrande og tropeskovMagisk sejltur fra Merang Jetty

Jeres rejse til The Taaras starter med en magisk sejltur i speedbåd fra Merang Jetty på Malaysias nordøstlige side. Efter en lille times tid på havet kan I skimte Redang Island med sine bjerglandskaber og tæt, grøn tropeskov. Her sejler I ind i en fredfyldt bugt med det smukkeste, krystalklare hav, mens resortets bløde bountystrand ligger som et stort smil, der byder jer velkommen.

Det grønne tropelandskab skærmer jer fra øens andre resorts, så I fuldt ud kan nyde de fredfyldte omgivelser, den private strand og The Taaras’ faciliteter. 

Redang Island byder på sublime snorkeleventyr og dyk med skildpadderEt af Malaysias smukkeste koralrev

Det krystalblå hav med sine smukke, turkisblå nuancer i bugten ved The Taaras indbyder til fantastisk snorkling mellem koralrev og farverige fisk. Har I dykkerbevis eller ønsker at snorkle ved nogle af Malaysias smukkeste koralrev, kan I sejle ud med en af resortets speedbåde til steder, hvor der er mulighed for at dykke med skildpadder og opleve store fiskestimer. 

I kan desuden prøve kræfter med windsurfing, paragliding, paddle boarding og meget mere.

Swimmingpool med havudsigt på The Taaras i MalaysiaSkal I på stranden eller ligge ved poolen?

Trænger I i stedet til at slappe af, kan I nyde livet på en liggestol under en palmeparasol på stranden eller ved den store pool, hvorfra I også har panoramaudsigt ud over havet. 

The Taaras har desuden en mindre spa, hvor I kan forkæle jer selv med dejlig massage og andre behandlinger.

Restaurant Beach Brasserie med havudsigt på The TaarasTre gode restauranter

Resortet har tre restauranter. I restauranten Beach Brasserie, der ligger på stranden med åben udsigt til havet, kan I dykke ned i et spændende menukort inspireret af det vestlige køkken med skaldyr, grillretter m.m.

I finder også en restaurant bag poolområdet, hvis menukort byder på autentiske malaysiske - og internationalt inspirerede retter. Søger I derimod at få stillet den lille sult, kan I nyde snacks, afternoon tea m.m. i loungen, der også ligger med udsigt til poolen, palmer og havet i det fjerne. Hen ad aftenen kan I synke ned i loungemøblerne for at nyde både livemusik og kolde drinks. 

Bayu Bar på The Taaras ligger i vandkanten på Redang Island, MalasyiaStrandbar og caféer i nærheden

The Taaras har desuden en bar på stranden, der udover at servere kølige drikkevarer også har pizza, snacks og tapas på menukortet. Her kommer I, som I er – iført badetøj og gerne med klipklapperne i hånden.

Selv om resortet ligger i fredfyldte naturomgivelser, er I ikke mere afskærmet fra resten af øen end, at I har gåafstand til et par lokale restauranter og caféer i nærområdet.

Dagligstuen i jeres Ocean Front Suite på The Taaras i MalaysiaModerne værelser og suiter

På The Taaras kan I vælge mellem flere forskellige værelsestyper og suiter med en moderne indretning med masser af lys, balance og varme farver. I får enten egen altan eller terrasse med udsigt til resortets grønne omgivelser eller direkte ud til stranden. Derudover kan I bo på den ene bjergside med flot udsigt ud over bugten, havet og bjergene, der byder på forførende solopgange og solnedgange.

Alle værelser og suiter har aircondition samt vifte i loftet, tv, Wi-Fi, minibar, kaffe- og tefaciliteter m.m. Suiterne har desuden et flot, stort badeværelse med badekar og gulv til loft vinduer, så I kan nyde en smuk udsigt direkte fra badet.

Bemærk: The Taaras er lukket i november til og med februar.

Knut Svindland

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.