• Tanjong Jara Resort, Malaysia
 • Poolområdet på Tanjong Jara Resort, Malaysia
 • Tanjong Jara Resorts lounge

Tanjong Jara Resort, Malaysia

Et resort både for romantik og familieliv

Poolområdet på Tanjong Jara Resort, Malaysia
Læs mere

På Malaysias østkyst og direkte på den 5 km lange uspolerede gyldne sandstrand ligger det spektakulære og autentiske resort, Tanjong Jara 4*. Her venter førsteklasses snorkling, strande og unikke naturoplevelser.

Udflugt til tropeø fra Tanjong jara Resort i MalaysiaSå snart I ankommer til Tanjong Jara, er I ikke i tvivl om, at I de næste dage skal bo på et helt unikt resort. Her findes ro, forkælelse samt et utal af spændende og anderledes oplevelser. 

Den autentiske stil

Tanjong Jara Resort er et fristed af luksus og velvære, gennemsyret af ældgamle Malay traditioner. Designet afspejler den elegance, som de unikke malaysiske paladser var prydet med i det 17. århundrede. Resortet forener den autentiske stil med alt, hvad I forventer af et luksusresort.

Tanjong Jara Resorts loungeDen gyldne sandstrand og øen ”Pulau Tenggol”

Lige foran resortet ligger den uspolerede 5 km gyldne sandstrand. Stranden bliver af de lokale også kaldt ”The Golden Beach”, da den ved solnedgang får smukt skær, der minder om glimtende guld.

Tanjong Jara, ligger som det eneste resort på denne fredelige sandstrand, kun flankeret af de majestætiske palmer og farverige lokale fiskerbåde. Fra stranden har I udsigt til azurblåt vand, og til den lille paradisø Pulau Tenggol. Omkring denne ø finder I noget af det bedste snorkling og dykning på hele den malaysiske halvø. Tanjong Jara, har sit eget dykkercenter og tilbyder derfor spændende snorkel- og dykkerture hertil. Her er også mulighed for at tage dykkercertifikat.

Tanjong Jara Resort, MalaysiaDen prisbelønnede spa

Den prisbelønnede Spa Village Tanjong Jara er et fristed forankret i denne gamle malaysiske livsstil. Her tilbydes en af de bedste og mest unikke spaoplevelser i Malaysia. Disse unikke behandlinger er blevet overleveret fra generation til generation for at sikre deres autenticitet og terapeutiske værdi.

Masser af oplevelser

Omkring Tanjong Jara venter der et væld af oplevelser. I kan f.eks. tage på trekking gennem junglen, cykle igennem små lokale landsbyer, udforske de lokale markeder, sejle igennem den spændende mangrove-jungle, lære at lave traditionel malaysisk mad og meget mere.

Tanjong Jara Resort, MalaysiaEt væld af faciliteter

Tanjong Jara byder på to swimmingpools, tennisbaner, et fitnesscenter samt den fredfyldte, prisbelønnede Malay Spa Village. På stranden kan desuden lånes kajakker, surfboards samt snorkeludstyr. Med sine tre restauranter er der rig mulighed for at udforske både det lokale og det globale køkken. Og kvaliteten er i top uanset om det er pizza ved poolen, grillet, friskfanget fisk eller romantisk middag på den gyldne sandstrand.

Tanjong Jara Resort, Malaysiarejs med familien

Resortet har 119 værelser, som er fordelt på 3 kategorier. Alle værelser ligger i den tropiske have og vender ud mod den lange sandstrand. Rejser I med 2 børn, vil der være en ekstra seng på værelset. Andet barn skal dele seng med sine forældre. Ønsker I istedet to værelser med en dør imellem, er dette muligt mod et tillæg. 

 • Bumbung værelser (55 m2), ligger på første sal og har delvis have og havudsigt.
 • Serambi værelser (55m2) ligger i stuetagen og har en dejlig stor overdækket terrasse samt delvis have og havudsigt.
 • Anjung værelser (88me) er fritliggende strandhytter med fuld havudsigt, terrasse samt et uden- og indendørs bad.
Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.