Malaysisk kokkeskole på Langkawi

Halvdagsudflugt på landet med madlavning og lokale historier.

Læs mere

Oplev Langkawis landliv i godt selskab, hør de lokale historier om øen og begiv jer ind i det malaysiske køkken, som kombinerer såvel indiske som kinesiske indflydelser – og alligevel er helt sin egen.

Kylling i grøn karryMalaysisk kokkeskole og lokale fortællinger

Beef Rendang, Laksa og Langkawi Nasi Campur. Det malaysiske køkken er mindre kendt end sine thailandske nabos, men det er ikke af mangel på velsmag eller fantasi. 

På denne halvdagsudflugt, kommer I ud på landet og prøver kræfter med at tilberede flere af Langkawis lokale specialiteter, som I bagefter nyder i godt selskab med en lille gruppe af andre rejsende og en lokal guide, som vil fortælle løst og fast om livet på øen. 

Rumah Rimba - huset i skoven, hvor kokkeskolen på Langkawi foregårLandsbyliv, rismarker og et hyggeligt hus i skoven

I bliver hentet på jeres hotel cirka kl. 17.00 og kører ud på landet forbi rismarker og vandbøfler indtil I ankommer til en lille sidevej, som fører jer op til det hyggelige, traditionelle hus, ”Rumah Rimba” – huset i skoven. I aften står den på malaysisk madlavning, men først skal I ud og gå en lille tur langs rismarkerne, hvor jeres guide vil fortælle jer lidt om livet på landet i Langkawi. 

Rumah Rimba - huset i skoven, hvor der kokkereres malaysiske retter

Herefter vender I tilbage til huset og så er det ellers tid til at gennemgå aftenens menu og sætte varme under gryderne – og wokken ikke mindst. Bagefter kan I glæde jer til at nyde jeres kreationer med et glas vin på husets skønne balkon, mens jeres guide fortæller mere om livet på Langkawi til lyden af regnskovens nattesang omkring jer.   

Roti canai er et malaysisk traditionelt brødPraktisk Information

Udflugten begynder 17.30 og I bliver hentet cirka 20-40 min før på jeres hotel, afhængigt af hvor I bor. Velkomstdrik, aftensmad og vand er inkluderet, mens vin og øl kan tilkøbes på stedet. 

Børn fra 11 år og op kan deltage på denne udflugt, men vær opmærksom på, at det meste af aftenen går med madlavning og efterfølgende spisning og snak på husets balkon.

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.