• Sejl i kajak i Kilim Geoforest Park på Langkawi i Malaysia
 • Glæd jer til Langkawis rige dyreliv
 • Kelawar Cave, Flagermusgrotten i Kilim Geoforest Park, Langkawi i Malaysia

Oplev Langkawis floder og mangrove i kajak

Nyd landskabet, det rige dyreliv og en frokost på Kilim-floden i Malaysia

Oplev den fantastiske natur fra en kajak i Kilim Geoforest Park på Langkawi
Læs mere

Udforsk Langkawis kalkstensøer og mangrove med båd og kajak. Turen går først til Kilim Geoforest Park og Kelawar-grotten, hvor I møder sovende flagermus. Senere sejler I kajak på Kilims fredfyldte floder, spotter dyr i trætoppene og nyder en let frokost.

Mangrove, klipper og floder på Langkawi i MalaysiaEt landskab af kalkstensøer og mangroveskov

I bliver hentet om morgenen på jeres hotel på Langkawi og køres til startstedet for dagens eventyr. Her stiger I om bord på en båd og sejler af sted på Langkawis fredfyldte floder med kurs mod Kilim Geoforest Park. Langs flodbredden troner kalkstensøer op af havet og frodig mangroveskov strejker sig mod solen. Sådan fortsætter det, så langt øjet rækker.

Kelawar Cave, Flagermusgrotten i Kilim Geoforest Park, Langkawi i MalaysiaPå besøg i flagermusgrotten

Vel fremme ved Kilim Geoforest Park går I i land og følger parkens stier til grotten Kelawar. Jeres guide fører an gennem den cirka 60 meter lange grotte og lyser med sin lommelygte mod loftet, hvor tusindvis af flagermus fredfyldt sover til middag. Nu forstår I, hvorfor grotten også kaldes flagermusgrotten … Men bare rolig. Der er højt til loftet, og flagermusene er helt ufarlige. Lad jer fascinere af grottens indre, før I snart er ude igen.

Ude i lyset igen fortsætter I ad parkens stier, som er omgivet af grøn mangroveskov. Måske møder I nysgerrige aber? 

I kajak på floden i Kilim Geoforest Park på Langkawi i MalaysiaPå eventyr i kajak

Tilbage i båden sejler I videre ud på Kilims mange flodveje, der fører jer til en restaurant på rafter i vandet. Her skal I senere spise frokost – men først skal I udforske mangroveskoven og flodens snoede veje med kajak. 

Båden ligger til kaj, I får udleveret redningsveste og får en kort introduktion til, hvordan I styrer kajakkerne. Og så er det ellers af sted. Skønne timer på vandet venter på jer. Nyd den smukke mangroveskov, som omslutter jer og lyden af det klukkende vand under kajakken, mens I spotter Langkawis aber, slanger, ørne, oddere og mange flere.

Vild abe i mangroven på Langkawi i MalaysiaVær med til at bevare mangroven

Undervejs på kajakturen fortæller guiden om Kilims frodige flora og fauna. Og har I lyst, kan I være med til at plante de nye mangroveskud, som flyder på flodens overflade, hvorfra I let kan samle dem op. Alt det fortæller jeres guide mere om på turen …

Afslut dagen med en skøn frokost

Efter to timer på Kilims fredfyldte floder, er det tid til dagens frokost, som serveres på den flydende restaurant. Restauranten serverer lokale, malaysiske retter, som I kan nyde med udsigt til floden og mangroveskoven. 

Mætte både på dagens oplevelser og frokost, sejler I retur til udgangspunktet for dagen. Hele oplevelsen varer cirka fra kl. 9 til kl. 15 plus transport tilbage til jeres hotel på Langkawi.

Oplev forunderligt dyreliv i Kilim Geoforest Park på Langkawi i MalaysiaPraktiske informationer

Guiden fører an, og turen foregår i mindre grupper på op til 8 personer.

Børn skal være fyldt 5 år, men ellers kan alle være med. Kajakturen foregår i et roligt tempo, og guiden kan hjælpe jer med at få rette kurs på kajakken.

Vi anbefaler, at I tager badetøj eller andet let sommertøj på, som gerne må blive vådt. Medbring også et håndklæde. I får udleveret to små vandflasker, og kan låne en vandtæt taske, hvis I ønsker at medbringe kamera, mobil m.m. på turen.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.