• Smag de lokale gadedesserter i Georgetown, Malaysia
 • Multikulturelle Georgetown er kendt for sine mangfoldige gadekøkkener
 • Street art i Georgetowns gader, Malaysia
 • Georgetown i Malaysia tilbyder også noget til den søde tand

Smag på Georgetown

Kulinarisk byvandring til byens bedste gadekøkkener

Smag de lokale gadedesserter i Georgetown, Malaysia
Læs mere

På denne halvdagstur oplever I multikulturelle Georgetown med en lokal guide, der tager jer med til de bedste gadekøkkener og fortæller om de mange kulturer, der har haft indflydelse på Malaysias madtraditioner.

Stemningsfulde Georgetown på MalaysiaStreet of Harmony

I bliver hentet om morgenen på jeres hotel i Georgetown af jeres guide. Sammen sætter I kurs mod The Street of Harmony – gaden, som bærer æren for, at Georgetown kom på UNESCO's liste over verdensarv i 2007. På kun 200 meter findes en katolsk kirke, en muslimsk moske, et indisk tempel og et kinesisk tempel. 

Bygningerne står som et rørende og smukt bevis på, at kulturer kan leve sammen i harmoni. Men gemmer også på en barsk historie om opiumkarteller, pengemænd og prostitution, som var en stor del af gadebilledet under kolonitiden i det 18. og 19. århundrede.

Street food på penang street, georgetown malaysiastemningsfulde gadekøkkener

Så snart en herlig duft af karry fylder gadebilledet, ved I, at I er ved at være fremme ved dagens første stop. Glæd jer til at smage på det traditionelle, indiske - og malaysiske gadekøkken fra de mange boder og restauranter i Little India. Har I mod på det, spises retterne med fingrene, og jeres guide skal nok fortælle om den rigtige teknik for dette. 

Det malaysiske køkken har meget at byde på, Georgetown, MalaysiaMalaysiske specialiteter

Gryderne syder og de lokale sludrer over en kop af den berømte, malaysiske ”white coffee”. Senere smager I på Malaysias nationaldrik, den mælkeholdige “pulled tea” med sin smagfulde skum på toppen. Det er ren trylleri, når skummet fremstilles ved, at teen i en meterlang stråle og med stor præcision hældes fra en kop til en anden.

Penang street i georgtown finder du autentisk street foodKun de bedste steder

I kan trygt føle, dufte og smage jer gennem dagens specialiteter. Vi vælger kun de bedste gadekøkkener og cafeer, og jeres guide tager jer kun til steder, hvor råvarerne er helt friske. Der hvor de lokale selv ynder at spise.

Gamle bygninger i Georgetown, malaysia Fantastisk gadekunst

Overalt I byen prydes bygninger og huse af unik gadekunst, der på autentisk vis afspejler datidens og nutidens Georgetown. Malerier af alt fra legende børn til fabeldyr og citater med kloge ord, skaber en helt særlig stemning i gadebilledet.

De lækreste kager i Georgetown

Dagen slutter med et besøg på en af de moderne cafeer, hvis kager ikke bare er en udsøgt smagsoplevelse, men også en fryd for øjet.

Glæd jer til at opleve Georgetowns vidunderlige mix af nyt og gammelt. Traditioner og nytænkning. Medbring god appetit og en god portion nysgerrighed!

LÆS OGSÅ: REJSEBLOG FRA MALAYSIA

 
Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.