
Lokalkendt madekspert og guide
I mødes på jeres hotel i Kuala Lumpur med jeres private guide, som både er lokalkendt og madekspert. De næste par timer skal I dufte og smage jer vej gennem Malaysias multikulturelle køkkens delikatesser, som både er inspireret af malaysiere, kinesere, thailændere og indere. I skal opleve byens energiske madmarkeder, farverige Chinatown og det til tider hektiske lokalliv. Og besøge små butikker, som kun de lokale kender til.
Undervejs fortæller jeres guide om Kuala Lumpurs kulturer og historie. Og I kan få anbefalinger til oplevelser, restauranter og seværdigheder I kan besøge under resten af jeres besøg i byen.
Smag på 11 forskellige delikatesser
Det er en god idé at medbringe både nysgerrighed og god appetit. I skal nemlig smage på 11 forskellige delikatesser og traditionelle drikkevarer såsom national-teen Teh Tarik, de lækre Roti Canai pandekager med karry, den bedste æggekage i Malaysia og hjemmelavede Char Siew Pao, som er en slags dampede boller.
God tid til fordybelse
Turen foregår til fods og afgår enten fra klokken 9.30-13.30 eller fra 14.30-18.30, og undervejs har I god tid til at stoppe og fordybe jer i præcist de oplevelser, I har lyst til. Så fortæl endelig jeres guide, hvis der er noget særligt, I gerne vil opleve eller have mere tid til at opleve.
Tag eksempelvis på denne tur i starten af jeres rejse i Kuala Lumpur, så I får en fornemmelse for byen og senere kan tage tilbage til markeder eller andet, som fanger jeres opmærksomhed på egen hånd.
Læs mere om oplevelsen i rejsebrevet "Kuala Lumpurs markeder og gadekøkkener" her.