• The Banjaran Hotspring Retreat ligger i fantastiske jungleomgivelser
 • Pangkor Laut Resort
 • Fine dining i en grotte - restaurant Jeffs Cellar
 • Få Thai massage på Pangkor Laut Resort, Malaysia
 • Udforsk multikulturelle Georgetown
 • Street food på Penang Street i Georgetown, Malaysia

Drømmerejse til Malaysia

15 dage med luksus og forkælelse af alle sanser, fra 24.000 kr.

Glæd jer til:

Villa med pool på The Banjaran Hotsprings Retreat 5*

Unikke spaoplevelser med varme kilder og massage

Fine dining på Jeffs Cellar i en drypstensgrotte

Strandluksus og spa på Pangkor Laut Resort 4+*

De bedste gadekøkkener i skønne Georgetown

Læs mere

Tag på et sansefuldt eventyr fra Georgetowns multikulturelle madscene til ultimativ spa og velvære på The Banjaran Hotsprings Resort 5* og Pangkor Laut Resort 4+*. Glæd jer til paradisiske omgivelser, massage, varme kilder og kulinariske oplevelser.

Smag på Georgetown

I starter rejsen i stemningsfulde Georgetown, der både er kendt for sine smagfulde gadekøkkener og helt unikke gadekunst. Her skal I bo i hjertet af den gamle bydel på det atmosfærefulde The Edison 4*, som har et frodigt udendørsområde med pool.

I Georgetown sender I bl.a. jeres smagsløg på en eventyrlig rejse, når I i selskab med en lokal guide skal smage og dufte jer vej gennem de bedste gadekøkkener og malaysiske specialiteter.

Spa, varme kilder og fine dining i Paradisets Have

En køretur på to timer fra Georgetown bringer jer direkte til Paradisets have på The Banjaran Hotsprings Retreat 5* ved Ipoh. Indhyllet af jungle, enorme kalkstensbjerge og varme kilder, venter tre dage med ren forkælelse af alle sanser på jer. Og I skal naturligvis bo i en Water Villa med egen pool!

Glæd jer til frit at kunne benytte af spaens varme kilder, isbade og meditationsgrotten, der sender alle hverdagens tanker om stress og jag på himmelflugt for en stund.

Inklusiv massage, fine dining i drypstensgrotte m.m.

Vi fuldender jeres ophold på Banjaran Hotsprings Retreat med 1 times aromaterapeutisk massage for to, en 4-retters middag på restaurant Pomelo samt en 4-retters signaturmiddag på Jeffs Cellar, som ligger i en drypstensgrotte. Her venter jer en unik restaurantoplevelse, som kun findes få steder i verden.

Pangkor Laut Resort - et jungleparadis ved stranden

Hvis I ikke allerede er helt nede i gear, så kommer I det nu. Pangkor Laut Resort 4+* er nemlig et lille jungleparadis. Lad jer forelske i naturen – og i hinanden – mens I nyder endnu en spaoplevelse inklusiv 50 minutters massage for to. 

Resortet har hele syv restauranter, der ligger i unikke omgivelser, klar til at forkæle jer.

Skulle det hele blive for roligt, kan I både snorkle, sejle kajak, tage på vandring ind i junglen, møde næsehornsfugle, flyvende hunde og makakaber og … Behøver vi sige mere?

Et skræddersyet retreat I Malaysia

Alle vores rejser kan skræddersyes jeres ønsker og behov. Forlæng eksempelvis jeres ophold på The Banjaran Hotsprings Retreat fra tre til fem dage. Eller opgrader til fuldpension på Pangkor Laut Resort for 550 kr. pr. nat pr. voksen.

Tal med vores Malaysia-eksperter om en skræddersyet rejse,  der matcher jeres drømme.

Program

Dag 1-2
Kurs mod Georgetown

Velkommen til The Edison i GeorgetownI sætter kurs mod Georgetown, Penang i Malaysia, hvor I ankommer på dag 2. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til Hotel Edison 4*, hvor I har tre overnatninger i et Deluxe Room.

Træk stikket ved poolen på The EdisonThe Edison 4*

Med sin charme og elegance er The Edison lidt af en perle i hjertet af Georgetowns historiske bydel. Hotellet har en spændende historie bag sig, der går helt tilbage til 1900-tallet og overalt på hotellet kan I mærke historiens vingesus strømme. Indretningen er farverig og moderne, og flere steder finder I små oaser, hvor I kan slappe af.

The Edison har en skøn, lille udendørs pool samt en lounge, hvor I har morgenmad, snacks og ikke-alkoholiske drikke ad libitum inkluderet.

Dag 3
Udforsk Georgetown på egen hånd

Gamle bygninger i Georgetown, malaysia En spændende dag i Georgetown venter forude! I har hele dagen på egen hånd til at udforske byen eller måske bare slappe af ved poolen på The Edison?

Lige uden for hotellet kan I opleve Georgetowns gamle bydel med de mange smukke templer såsom det kinesiske tempel Kek Lok Si og andre historiske bygninger. Lad byens stemning forankre sig, og brug dagen som I har lyst til. Tag eksempelvis en slentretur i gaderne, som er fulde af gadekunst, og om aftenen lyses op af farverige lanterner.

Dag 4
Smag på Georgetown

Street food på penang street, georgetown malaysiaI dag er det tid til at dykke et spadestik dybere ned i Georgetowns historie, kulturer og kulinariske oplevelser

I bliver hentet om morgenen af jeres guide på The Edison, og skal de næste timer udforske byens multikulturelle madscene samt høre spændende historier om byens fortid. 

Georgetown i malaysia tilbyder også noget til den søde tand

De bedste gadekøkkener og caféer

Guiden tager jer med til de bedste gadekøkkener og kaffebarer, hvor I bl.a. skal smage på lokale specialiteter såsom white coffee og pulled tea.

Sidst på turen besøger I en af Georgetowns mest eksklusive konditorer, hvis kager I godt kan glæde jer til! 

Dag 5-7
Fra storbyliv til Paradisets Have

Solnedgang over The Banjaran Hotsprings Retreat i Malaysia

I vinker farvel til Georgetown og drager mod The Banjaran Hotsprings Retreat 5* ved Ipoh. Køreturen tager et par timer, så I har god tid til at læne jer tilbage og opleve Malaysias lokalliv og smukke landskaber, der glider forbi uden for bilens ruder.

The Banjaran Hotsprings Retreat 5*

I er ikke i tvivl om, hvornår I er ved at være fremme. Der hersker nemlig en helt særlig ro og magi over The Banjaran Hotsprings Retreat, som helt intuitivt indfinder sig, så snart I drejer væk fra Ipohs hovedvej ad den lille vej gennem junglen, som fører til resortet. Som en del af Asiens traditioner, bliver I budt velkommen på The Banjaran med en dyb og fyldig klang fra gong-gongen.

Resortet ligger i smukke, paradisiske omgivelser. Så langt øjet rækker, ser I den frodige jungle og en lille flod løber fredfyldt gennem landskabet, mens enorme kalkstensklipper troner op mod himlen. Mærk roen, lyt til junglens næsten meditative lyde og glæd jer til forkælelse for alle sanser. 

I bor i en Water Villa med egen pool. 

Synk ned i de varme kilderVarme kilder, spa og massage inkluderet

I sætter helt selv tempoet for de næste par dage, hvor I bl.a. frit kan benytte The Banjarans spahimmel med alt fra naturligt opvarmede pools med vand fra varme kilder til meditation i en grotte, isbade og meget mere. I har 1 times aromaterapeutisk massage for to voksne inkluderet i jeres ophold, som I selv bestemmer, hvornår I vil benytte. 

The Banjaran Hotspring Retreat ligger i fantastiske jungleomgivelserJUNGLEVANDRING OG STEMNINGSFULDE IPOH

Trænger I modsat til at bevæge jer, kan I tage på junglevandring med resortets naturguide (inkluderet i opholdets pris) eller udforske Ipoh med sine mange farverige gader og hyggelige butikker. I kommer let ind til Ipoh med en taxa fra resortet, som de kan bestille til jer.

Fine dining i en grotte - restaurant Jeffs CellarKulinariske eventyr i sigte

Glæd jer til et kulinariske eventyr, når I den ene aften skal nyde en 4-retters menu med udsigt til junglen og de dampende, varme kilder fra restaurant Pomelo.

Den anden aften er I inviteret til 4-retters fine dining i restaurant Jeffs Cellar, som ligger inde i en drypstensgrotte. Her venter jer en restaurantoplevelse langt ud over det sædvanlige. Træd ind i grottens fascinerende indre med vægge, der glimter som krystaller og lad jer forkæle med den ene smagfulde ret efter den anden. Akkompagneret af lækre vine fra grottens vinkælder.

Kurs mod Pangkor Laut Resort

På dag 7 nyder I jeres morgenmad og får et sidste glimt af udsigten ud over søen og den fortryllende have. Og sætter så kurs mod Pangkor Laut Resort 4+* på den privatejede ø Pangkor Laut. 

Turen tager 1,5 time i bil til Lumut, hvor I får serveret en kold forfriskning og stiger om bord på en speedbåd, der på et kvarter har sejlet jer direkte til Pangkor Laut Resort. Her har i syv overnatninger i en Garden Villa inkl. morgenmad.

Dag 8-13
Velkommen til paradisøen Pangkor Laut

Pangkor Laut ResortPangkor Laut Resort ligger smukt og fredfyldt ud til en af øens strande og det smaragdgrønne hav, der indbyder til romantiske slentreture og dejlige dukkerter – alt imens øens grønne jungle ligger som et magisk lærred. Fantastiske omgivelser, der gør det svært at tænke på hverdagens stress og jag …

Tiden på resortet er helt jeres egen. I kan tage på spændende turer med en naturguide i junglen, der gemmer på langhalede aber, farverige næsehornsfugle og store varaner. Eller låne kajakker og sejle rundt om øen. 

Få thaimassage på Pangkor Laut Resort, MalaysiaSpa for alle sanser

I kan også besøge resortets fantastiske spa, der ikke bare er en spa – men en hel oplevelse. Vi inkluderer en 50 minutters massage pr. voksen, og alle behandlinger starter med det unikke sparitual, som varer cirka 45 minutter.

Glæd jer til at synke ned i en verden af sansefulde og velduftende spabade efterfulgt af en blid bodyscrub, før eventyret fortsætter med jeres massagebehandling.

Sunset cuise, Pangkor Laut i MalaysiaCruise i solnedgangen

En af aftenerne skal I på et smukt Sunset Cruise fra resortet. Nyd den smukke solnedgang over havet og udsigten til øen, der omkranses af solens sidste stråler, mens I får serveret kanapéer og små snacks samt lidt koldt at drikke. 

Pangkor Laut Resort, MalaysiaHele 7 restauranter

Ligesom The Banjaran byder Pangkor Laut Resort på forkælelse for smagsløgene. Resortet har hele 7 restauranter og barer, hvis menukort er en hyldest til regionens kulinariske mangfoldighed. Behøver vi sige mere?

Dag 14-15
Afrejse og ankomst i Danmark

Pangkor Laut Resort Spa VillageJeres forkælelseseventyr på Malaysia er ved at være ved vejs ende. I nyder et sidste glimt af stranden, og vinker farvel til Pangkor Lauts Paradis, mens I sejler retur til Lumut. Her har I transport videre til Kuala Lumpur, hvor I stiger om bord på jeres fly og sætter kurs mod Danmark.

Ankomst i København på dag 15.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Drømmerejse til Malaysia
RejseperiodeDobbelt
27.10.21 - 14.12.2123.000-25.000
15.12.21 - 19.12.2128.000-30.000
06.01.22 - 23.01.2225.000-27.000
05.02.22 - 10.02.2225.000-27.000
15.02.22 - 21.05.2223.000-26.000
27.05.22 - 14.12.2224.000-27.000
15.12.22 - 19.12.2230.000-32.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Penang / Kuala Lumpur-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller
 • 3 nætter på The Edison 4*, Penang. Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Smag på Georgetown
 • 3 dage/2 nætter: Wellness og varme kilder i Malaysias jungle, inkl. gourmetmiddag og 60 min. massage
 • 7 nætter på Pangkor Laut Resort 4+*, Pangkor Laut. Garden Villa, inkl. morgenmad
 • 1 x 50 minutters massage for to voksne på Pangkor Laut Resort
 • 1 x sunset cruise for 2 voksne på Pangkor Laut Resort

Ikke inkluderet

 • Afbestilings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Turistskat på 10 MYR pr. værelse pr. overnatning. Denne betales direkte til hotellet ved afrejse
 • Turistskat i Georgetown på ca. 3 MYR pr. nat

Bemærk

 • På Banjaran Hotsprings Retreat 5* er der en minimumsalder på 12 år

 • Det er muligt at opgradere til fuldpension på Pangkor Laut Resort 4+* for 550 kr. pr. nat pr. voksen