• Mærk magien i Belum regnskov
 • Emerald Beach på Pangkor Laut i Malaysia
 • Oplev naturfolkets dagligdag på Kejar Hill i Belums regnskov
 • Smag de lokale gadedesserter i Georgetown, Malaysia

Familieeventyr i Malaysia

Fra stemningsfulde Georgetown til Belums regnskov og strandparadis på Pangkor Laut, 14 dage fra 19.500 kr., Børn fra 9.000 kr.

Glæd jer til:

Gadekunst og gadekøkkener i skønne Georgetown

Oplevelser i børnehøjde i Belums regnskov

Et autentisk møde med Belums dyreliv og stammefolk

7 nætter på paradisiske Pangkor Laut Resort 4+*

Smukke strande, spa og kulinariske eventyr

Læs mere

Tag på familieeventyr til stemningsfulde Georgetown, mærk natures magi i Belums regnskov og nyd en uges strandluksus på Pangkor Laut Resort 4+*. En rejse med perfekt balance mellem oplevelser og afslapning for hele familien.

Georgetown i børnehøjde

I Georgetown skal I bo på det hyggelige boutiquehotel Muntri Mews 3+*, hvis frodige gårdhaver er som små oaser. Hotellet ligger i hjertet af den gamle bydel, hvor I kan opleve alt fra UNESCO-beskyttede og farverige templer til stemningsfulde gader med duftende gadekøkkener og unik gadekunst, der fortæller spændende historier om Georgetowns fortid og nutid.

Store eventyr i Belums regnskov

Rejsen fortsætter nu til Belum Rainforest Resort 3* på den regnskovsbeklædte ø Pulau Bandung. Glæd jer til at opleve Belums imponerende floddelta med sine snoede vandveje og grønne øer.

De næste tre dage skal I på eventyr i regnskoven, der gemmer på alt fra næsehornsfugle og aber til verdens største og mest sjældne blomst – rafflesiaen. I skal også på junglevandring til vandfald og møde naturfolket Orang Asli, som bor på øen Kejar Hill.

Pangkor Laut Resort 5* - en uge i paradis

Efter oplevelsesrige dage venter en hel uge på Pangkor Laut Resort 4+*. Resortet ligger på den ellers ubebyggede, grønne tropeø af samme navn. Gemt i paradisiske omgivelser, hvis smaragdgrønne lagune og kridhvide bountystrand inviterer til både afslapning og aktiviteter.

I sætter helt selv tempoet for dagene. Slap af ved poolen. Nyd lidt voksentid i spaen. Spot næsehornsfugle, aber og lemurer på guidet junglevandring. Sejl kajak rundt om øen. Og vælg mellem hele syv restauranter, hvis køkkener er en hyldest til regionens kulinariske mangfoldighed.

Skræddersyet rejse til Malaysia

Alle rejser til Malaysia kan skræddersyes efter jeres drømme. Forlæng eksempelvis rejsen med flere dage i Georgetown med tid til at opleve byen i selskab med en guide, som tager jer med til de bedste gadekøkkener. 

Tal med jeres rejserådgiver om en skræddersyet rejse til Malaysia.

Program

Dag 1-2
I rejser til Malaysia

Velkommen til Muntri Mews i Georgetown!I rejser fra København på dag 1 og ankommer til Malaysias hyggeligste by Georgetown, Penang, på dag 2. Her bliver I hentet og kørt til hotellet Muntri Mews 3+*, hvor I har to overnatninger i et familieværelse.

Muntri Mews - et charmerende boutiquehotel

Muntri Mew 3+* er et charmerende boutiquehotel, som ligger i den gamle bydel, hvorfra I har gåafstand til alt. Hotellet har til huse i en spændende bygning, der tilbage i 1900-tallet først var hestestalde og senere blev bygget til terrassehuse forbeholdt byens kuske. I dag er Muntri Mews totalt renoveret, og I bor på stemningsfulde værelser med en unik indretning, der afspejler historiens vingesus. 

Hotellet har flere skønne, små udendørs oaser med loungemøbler, hvor I kan slappe af. Og så hører en af Georgetowns hyggeligste caféer til hotellet – Café Mews.

Dag 3
Udforsk Georgetown på egen hånd

Oplev de stemningsfulde gader i GeorgetownI har hele dagen i dag på egen hånd, og starter med en dejlig morgenmad på Cafe Mews.

Lige uden for Muntri Mews venter Georgetowns gamle bydel med sine mange UNESCO-beskyttede templer og historiske bygninger. Lad jer imponere af de smukke seværdigheder, mærk byens stemning og glem ikke at besøge Georgetowns duftende gadekøkkener. 

Multikulturelle Georgetown er kendt for sine mangfoldige gadekøkkenerGeorgetown er en fantastisk levende by, og der er næsten altid en ceremoni i gang rundt om hjørnet. Stop endelig op og sug det hele til jer. Huse og butikker er mange steder præget af unik gadekunst, der fortæller historier om Georgetowns fortid og nutid. Tag børnene i hånden, og se hvor mange af de smukke, sjove og skøre vægmalerier I kan finde.

Dag 4
Kurs mod Belums fredfyldte regnskov

Nyd udsigten til Belums floder og regnskov fra infinity-poolenEn køretur på cirka 3,5 time bringer jer fra Georgetown til Belums fredfyldte regnskov, hvor I har to overnatninger på Belum Rainforest Resort 3*. Resortet ligger på den regnskovsbeklædte ø Pulau Bandung omgivet af Belums floddelta, der er som en labyrint af flydende veje mellem de mange grønne øer i området. 

Afslapning og nattevandring i regnskoven

Vel fremme har I resten af eftermiddagen på egen hånd til at pakke ud og slappe af. Måske nyder I udsigten og solen ved infinity-poolen? 

Senere serveres aftensmad i restaurant Hornbill, og har I lyst kan I tage på en lille vandring ind i regnskoven efter mørkets frembrud. I får lommelygter med, og en guide fører an, mens I lytter og holder skarpt øje med alt fra fugle til termitter og lysende ildfluer.

Dag 5
På eventyr i Belum regnskov

I Belums regnskov kan I opleve verdens støreste blomst rafflesiaenI vågner op til junglens morgensang og begiver jer op til morgenbuffetten i restaurant Hornbill. I dag skal I for alvor opleve Belum! I skal sejle langs snoede floder og gå i land på nogle af de grønne øer.

Verdens største blomst

Første stop går gennem regnskoven på udkig efter verdens største blomst – rafflesiaen. Belums jungle er et af de få steder i verden, hvor chancerne for at se blomsten er størst. Men der er naturligvis ingen garantier.

Oplev naturfolkets dagligdag på Kejar Hill i Belums regnskovAutentisk møde med naturfolket

Videre nede ad floden møder I naturfolket Orang Asli på øen Kejar Hill. I bliver budt velkommen af børn, der bader i floden. De fleste sender jer generte smil. Glæd jer til en unik oplevelse, der giver perspektiv på dagligdagen, som vi kender den herhjemme fra. 

Naturfolket består af 19 stammer, der lever rundt omkring i Malaysias regnskove. Da handelsfolk i sin tid kom fra Indien og senere England til Malaysia, trak mange af de oprindelige malajer sig længere ind i junglen og ønskede ikke kontakt med de fremmede. Her har de levet lige siden.

Kom med på en kort vandring gennem regnskoven til det smukke Sungai Ruok-vandfaldSmukke vandfald

Senere går I gennem junglen, op ad skrænter og under kæmpe træstammer med kurs mod det smukke Sungai Ruok-vandfald. Vandreturen tager cirka halvanden time, men er det hele værd! 

For foden af vandfaldet mærker I vandstøvet kærtegne jeres ansigter. Her sætter I jer til rette og nyder dagens frokost, som guiden har taget med. 

I har god tid til at få det hele med – husk kamera – før turen går tilbage til resortet, hvor I har et par timer til at slappe af. Og så er det atter tid til aftensmad.

Dag 6-12
Fra eventyr i regnskoven til paradis på Pangkor Laut

Pangkor Laut Resort, MalaysiaI tager afsked med Belums magiske regnskov, og sætter kurs mod Pangkor Laut Resort 4+*. Køreturen varer 3,5 time til Lumut ud for Malaysias vestkyst. Her bliver I modtaget med en forfriskende velkomstdrink i loungen, før et kvarter sejlads med speedbåd bringer jer direkte til paradisøen Pangkor Laut!

Her har I de næste syv nætter i en Garden Villa. Tiden er helt jeres egen. Glæd jer til den uendelige ro, den smukke natur med et rigt dyreliv og afslappende spaoplevelser. Resortet har hele syv restauranter, hvis menukort byder på udsøgte retter fra regionens forskellige madkulturer.

Emerald Beach på Pangkor Laut i MalaysiaEn af de smukkeste strande

Pangkor Laut Resort ligger i fantastiske, paradisiske omgivelser lige ud til en smuk lagune, og øens smukkeste strand ligger som et bredt smil i bugten, et stenkast fra jeres villa. I lagunen ligger villaer på pæle med panoramaudsigt ud over havet, mens andre villaer er omgivet af den frodige jungle, der så langt øjet rækker, vokser bag resortet. 

Overalt på resortet kan I nyde smukke udsigter, som gør det svært at tænke på hverdagens stress og jag. 

Kajaktur, Pangkor Laut i MalaysiaKajak, junglevandring og andre aktiviteter

I har masser af muligheder for at være aktive på Pangkor Laut Resort. Lav sandslotte på stranden, nyd svømmeture i det klare vand. Og tag på vandreture i junglen med en af resortets naturguider. Aber, næsehornsfugle, flyvende hunde og andre eksotiske dyr er ofte gæster her! I kan også sejle kajak langs øens strande, jungle og klipper…

Spa Village på Pangkor Laut i MalaysiaUltimativ spa

Trænger I modsat til at komme helt ned i gear, byder resortet på ultimative spaoplevelser. Pangkor Laut Resort har nemlig ikke bare en spa, men en hel spavillage.

Nyd en massage, SUNSET CRUISE ELLER PICNIC

Glæd jer til beroligende damp-, boble- og andre spabade efterfulgt af en skøn bodyscrub og 50 minutters massage for to voksne. Et Sunset Cruise skal I også på, med mindre I vælger at ændre oplevelsen til en picnic sammen med børnene. Oplevelserne er inkluderet i jeres rejse.

Dag 13-14
Afrejse og ankomst til Danmark

Stranden ved Pangkor Laut, MalaysiaJeres eventyr fra Georgetowns hyggelige gader til Belums jungle og Pangkor Lauts smukke strande, er ved at være ved vejs ende. Mens I sejler med speedbåden tilbage til havnen i Lumut, nyder I et sidste syn af smukke Pangkor Laut og lader glæden over en fantastisk rejse forankre sig. 

I bliver kørt fra Lumut til Kuala Lumpur Lufthavn, hvor I ankommer efter cirka tre timers transport fra Pangkor Laut. Her stiger I om bord på det fly, som skal tage jer med retur til Danmark, hvor I ankommer på dag 14.

 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Familieeventyr i Malaysia
RejseperiodeDobbelt
09.07.20 - 14.12.2019.000-21.000
15.12.20 - 31.12.2024.000-26.000
01.01.21 - 23.01.2120.000-22.000
05.02.21 - 30.09.2119.000-22.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

BØRNEPRIS (2-11 år)

Familieeventyr i Malaysia, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
09.07.20 - 14.12.209.000-11.00010.000-12.000
15.12.20 - 31.12.2013.000-15.00014.000-16.000
01.01.21 - 30.09.219.000-11.00010.000-12.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Margit Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Penang / Kuala Lumpur-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller
 • 2 nætter på Muntri Mews 3+*, Georgetown. Family Room, inkl. morgenmad
 • 3 dage/2 nætter: Mærk magien strømme i Belums regnskov (Chengal Lake View room)
 • 7 nætter på Pangkor Laut Resort 4+*, Pangkor Laut. Garden Villa, inkl. morgenmad
 • 1 x 50 minutters massage for 2 voksne på Pangkor Laut Resort
 • 1 x sunset cruise for 2 voksne eller 1 x picnic på stranden for 2 voksne samt 2 børn på Pangkor Laut Resort 

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Turistskat i Malaysia på 10 MYR pr. værelse pr. nat.
 • Supplerende turistskat i Georgetown på ca. 3 MYR pr. værelse pr. nat

Bemærk

 • Anbefales til børn min. 4 år eller ældre. Men rejsens oplevelser kan tilpasses, hvis små børn deltager.
 • Maks. 2 voksne og 2 børn under 12 år i en villa på Pangkor Laut Resort. 1. barn får opredning, 2. barn skal sove i eksisterende seng.
 • Ved flere børn på Pangkor Laut anbefales 2 villaer med connecting doors. Tilkøb eksempelvis ekstra værelse til ca 1500 kr (7 nætter for børn under 12år) 
 • Opgradér til helpension på Pangkor Laut Resort: 550 kroner pr. voksen pr. nat/275 kroner pr. barn. pr. nat.