Familieluksus på Langkawi

Fra ultimativ strandferie på The Datai i Malaysia til oplevelser i Singapore, 15 dage fra 27.000 kr., Børn fra 6.500 kr.

Glæd jer til:

10 nætter på luksuriøse og fredfyldte The Datai 5*

Paradisisk bountystrand

Spa, sublim service og kulinariske oplevelser

Jungle med vandfald og dyreliv

Tid til shopping og oplevelser i storbyjungen Singapore

Læs mere

Oplev Langkawis smukkeste adresse The Datai 5* i Malaysia. Her kommer I helt ned i gear og nyder alt fra spa til kulinariske oplevelser omgivet af jungle med forunderligt dyreliv. I slutter rejsen med flere oplevelser i Singapore på vej hjem.

Helt ned i gear på The Datai

Lad det være sagt med det samme: Vi er vilde med The Datai 5*

Resortet ligger ikke bare på en af de smukkeste adresser, men er et af Malaysias bedste. Her bor I omgivet af uspoleret regnskov, der strejker sig så langt, øjet rækker, mens resortets hvide, private bountystrand ligger som et indbydende smil i bugten. 

Familieeventyr for store og små

Tiden på The Datai er helt jeres egen, og her er masser af aktiviteter for både store og små. Træk stikket ved en af de tre pools. Nyd kulinariske eventyr i de fire restauranter og kølige drinks i de to barer. Udforsk regnskoven med en naturguide, der tager jer med til rindende vandfald og helt tæt på dyrelivet. Tag et spil golf på Østens fineste golfbane i resortets baghave. Svøm på snorkeleventyr langs kysten mellem smukke koraller og farverige fisk. Og meget mere!

Singapore i børnehøjde

Fra junglemagi på The Datai går turen nu til storbyjunglen Singapore, hvor I har to nætter på det stemningsfulde Destination Singapore Beach Road hotel 3+*.

Her tager I på familieeventyr eksempelvis til Zoologisk Have eller Universal Studios, der er en oplevelse for alle aldre. Udforsk også Singapores moderne og historiske bydele, hvor I finder alt fra små butikker til store shoppingcentre og forlystelsesparker, der ligger side om side med grønne oaser i hjertet af Singapore.

Skræddersyet rejse til Malaysia og Singapore

Alle rejser til Malaysia kan skræddersyes efter jeres ønsker og behov. Måske I vil opleve endnu mere af Malaysia? Eller på flere familieeventyr på Langkawi, hvor I eksempelvis sejler kajak på floder, udforsker kalkstensøer og strande eller cykler til rismarker og landsbyer? 

En Nyhavn-rejse indeholder præcist det, der er rigtigt for jer. Hverken mere eller mindre.

Program

Dag 1-2
Afrejse og ankomst til Langkawi

Den lækre strand ved The DataiI Rejser fra København på dag 1 med kurs mod Langkawi, hvor I ankommer på dag 2. I Langkawi Lufthavn bliver I hentet og kørt til The Datai 5*. Turen tager ca. 40 minutter og går gennem Langkawis frodige, smukke landskaber.

The Datai ligger gemt bag bugtende højdedrag og grøn jungle, som åbner op til en af de smukkeste og fredfyldte strande på Langkawi. Her skal I bo 10 nætter i et af de stilfulde Canopy Deluxe Room og nyde luksuslivet med alt, hvad der dertil hører af kulinariske oplevelser, spa, sublim service, ren afslapning og meget mere.

Dag 3-11
Luksusliv i Langkawis paradis

Canopy Deluxe Suite med egen balkonI vågner op til en fredfyldt morgen og sætter jer måske en stund på jeres balkon for at lytte til cikadernes morgensang, mens solens stråler finder vej gennem den tætte, grønne jungle. En næsehornsfugl lander på en bananpalme, og længere inde i junglen kan I spotte en morgenfrisk lemur hoppe fra et træ til et andet.

Morgenmad med udsigt

Når sulten senere melder sig, slentrer I over til poolen, hvor I finder The Dining Room. Her nyder I det store udvalg af signatur-retter fra brunchbuffetten med alt fra friskbagt brød til yoghurter, æg, lidt til den søde tand og friskpresset juice. Og kaffen serveres naturligvis helt som, I bedst kan lide den. Mens I nyder morgenmaden, har I udsigt ud over poolen, stranden og havet, der roligt brusser i vandkanten.

Sådan er morgener på The Datai, når de er bedst. Hver dag. 

The Datai har 3 pools 3 lækre pools

På The Datai er tiden helt jeres egen, og her er aktiviteter for alle aldre. Resortet har eksempelvis tre pools, hvoraf den ene er voksenpool, en er fællespool og en er børnepool.

Oplev en af Østens bedste golfbanerSnorkling, jungleture og golf

Stranden inviterer naturligvis også til skønne bade- og snorkleture langs bugten med farverige fisk i det turkisblå vand. Oplev også regnskoven, der omfavner The Datai. I kan tage på en kort vandretur i børnehøjde med resortets naturguide for at spotte nysgerrige aber, lemurer, næsehornsfugle og mange flere. Turen går også til vandfald, der er som naturlige pools i hjertet af junglen.

Derudover har resortet en af Østens fineste golfbaner i baghaven. 

Forkæl jer selv i spaen, som har 5 spavillaerFantastiske spaoplevelser

Trænger I modsat til forkælelse for krop og sjæl, kan I besøge den fantastiske spa, hvortil vi har inkluderet en times massage for to voksne. Har I lyst til mere forkælelse, kan I vælge mellem alt fra massage til bodyscrubs og ansigtsbehandlinger.

Nyd kulinariske middage på The Datai - her i Gulai HouseVi giver en middag

På The Datai kan I vælge mellem fire restauranter og to barer. Hver restaurant er et kapitel for sig med et unikt menukort, hvor I kan nyde alt fra en middag i trætoppene til moderne, thailandske retter og meget mere. Vi inkluderer en tre-retters middag for to voksne i jeres rejse, som I kan bruge til en valgfri restaurant på the Datai. Børnene må selvfølgelig gerne spise med. Og børn under 12 år spiser gratis fra børnemenu.

Dagen slutter med solnedgang over Langkawis landskab af kalkstensøerEkstra eventyr på Langkawi?

De fleste, der rejser til Langkawi med børn, foretrækker at blive på The Datai, når først de er fremme, og her er da også rigeligt at få dagene til at gå med. Men tal med jeres rejserådgiver, hvis I gerne vil se endnu mere af Langkawi. I kan f.eks. sejle på eventyr mellem Langkawis kalkstensøer og frodige mangroveskov.

Dag 12
Fra paradis til storbyjungle

Tagterrasse med pool og udsigt på Destination Singapore Beach Road, SingaporeJeres ferierejse til Langkawi og The Datai er ved at være ved vejs ende. Nyd de sidste timer i junglens magiske ro, før I drager mod Langkawi Lufthavn, hvor I sætter kurs mod storbyjunglen Singapore.

Hen ad dagen ankommer I til Singapore, hvor I bliver hentet og kørt til Destination Singapore Beach Road 3+*. Her har I to overnatninger i et familieværelse.

Dag 13
Familieeventyr i Singapore

Udsigt over Sentosa Island fra gondolerne i SingaporeI har dagen på egen hånd til at udforske Singapore, som er en moderne storbyjungle, der har alt fra shopping i hyggelige gader til store shoppingcentre til forlystelsesparker og smukke, grønne oaser. Oplev eksempelvis Zoologisk Have, udforsk stemningsfulde Chinatown eller besøg Universal Studios, der er en herlig oplevelse for både voksne og børn.

I kommer let rundt i byen fra Destination Singapore Beach Road 4* enten med offentlig transport eller den gratis shuttlebus, som kører flere gange om dagen. 

Dag 14-15
Kurs mod Danmark

Garden by the Bay i SingaporeJeres familieeventyr på Malaysias Langkawi og nu i Singapore er ved at være ved vejs ende. I har det meste af dagen på egen hånd til at udforske Singapore, før I bliver kørt til lufthavnen, hvor I flyver retur mod Danmark.

I lander i København på dag 15.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

vOKSENPRIS - Canopy Deluxe Room

Familieluksus på Langkawi
RejseperiodeDobbelt
15.05.21 - 27.06.2126.000-30.000
28.06.21 - 22.07.2128.000-31.000
23.07.21 - 31.08.2130.000-33.000
01.09.21 - 30.09.2126.000-28.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

BØRNEPRIS - Canopy Deluxe Room (2-11 år)

Familieluksus på Langkawi, børn
Rejseperiode1. barn2. barn
15.05.21 - 30.09.216.000-8.0006.000-8.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

VOKSENPRIS - 1-bedroom Beach villa

Familieluksus på Langkawi, Beach Villa
RejseperiodeDobbelt
15.05.21 - 22.07.2152.000-59.000
23.07.21 - 31.08.2159.000-62.000
01.09.21 - 30.09.2152.000-54.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

BØRNEPRIS - 1-BEDROOM BEACH VILLA (2-11 ÅR)

Familieluksus på Langkawi, Beach Villa, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
15.05.21 - 30.09.216.000-8.0006.000-8.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

  • Fly København-Langkawi // Langkawi-Singapore // Singapore-København
  • Lufthavnsskatter
  • Al transport mellem lufthavne og hoteller
  • 10 nætter på The Datai 5*, Langkawi, Malaysia. Canopy Deluxe Room med to ekstra senge. Inkl. morgenmad
  • 1 x times massage på The Datai for to voksne
  • 1 x tre-retters middag i valgfri restaurant på Datai for to voksne
  • 2 nætter på Destination Singapore Beach Road 3+*, Singapore. Family Room, inkl. morgenmad

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Turistskat i Malaysia
  • I perioden 21. december 2020 - 5. januar 2021 er massage samt middag ikke inkluderet i opholdet på The Datai

Bemærk

Alle hoteller i Malaysia opkræver en turistskat på10 MYR pr værelse pr nat. På Penang & Langkawi kommer der yderligere en turistskat på 3-5 MYR pr værelse pr nat. Turistskatterne betales direkte til hotellet ved check ud.

The Datai tilbyder at formidle 20 MYR pr. værelse pr. nat til et bæredygtighedsprogram under The Datai Pledge, som har opnået EarthCheck Silver Certification. Bidraget er frivilligt, så I kan bede om, at det ikke opkræves og betales lokalt.