• Næseaber lever kun på Borneo
 • Nyd livet i en hængekøje på stranden, Gaya Island Resort, Borneo
 • Få smagsprøver på markedet i Kuala Lumpur, Malaysia
 • Kinabantanganfloden, Borneo
 • Hotel Majestic Kuala Lumpur poolområde

Forunderligt familieeventyr på Borneo

Fra pulserende Kuala Lumpur til Borneos regnskov og paradisøer, 15 dage fra 24.000 kr., børn fra 20.000 kr.

Glæd jer til:

Historisk luksushotel og gadekøkkener Kuala Lumpur

Et møde med majestætiske orangutanger i børnehøjde

Det mangfoldige dyreliv i Borneos urgamle regnskove

Magiske safarier og landsbyliv ved Kinabatanganfloden

Ren afslapning på eksklusivt resort på smukke Gaya Island

Læs mere

Oplev Malaysias multikulturelle Kuala Lumpur tilsat kompromisløse eventyr i Borneos regnskov og til sidst en uges eksklusiv badeferie på Gaya Island. Besøg landsbyer. Tag på safarier ad Kinabatanganfloden og mød regnskovens konge – orangutangen. Alt sammen i familietempo fra start til slut.

Multikulturelle Kuala Lumpur

Med det historiske Hotel Majestic 4+* som base starter familieeventyret i Kuala Lumpur. Her har I god tid til at lande mentalt eksempelvis med afslapning ved poolen på hotellet – eller ved at gå på oplevelse i byen. Lige uden for hoveddøren venter pulserende Kuala Lumpur med sine mange gadekøkkener, skyskrabere og shoppingcentre.

Gode lodges i Borneos jungle

Fra Malaysias storbyliv sætter I kurs mod Borneos regnskove, hvor I skal bo på skønne lodges. Først på MY Nature Resort og senere bevæger I jer dybere ind i junglen og skal bo på Kinabatang Wetlands Resort, der ligger bortgemt i skovens favn ved Kinabatang-floden. 

Glæd jer til at mærke junglens helt særlige ro sænke sig omkring jer. Forvent ikke luksus på nogen måde, men derimod hyggelige lodges med masser af junglestemning. 

Et møde med Borneos orangutanger

I Borneo venter de helt store natur- og dyreeventyr på jer. I skal eksempelvis besøge et rehabiliteringscenter for orangutanger. Sejle på Kinabatangfloden i de tidlige morgentimer, mens junglen vågner omkring jer. Spotte alt fra krokodiller til makakaber, næseaber, tropiske fugle og pygmæ-elefanter på safarier både til fods og til vands. På nattesafari i ildfluernes skær. Og møde flodfolket Orang Sungai i øjenhøjde.

Alt sammen i et roligt tempo og med god tid, hvor børnene kan følge med.

Bungalow på eksklusivt strandresort

Jeres oplevelsesrige eventyr i Malaysia og Borneo slutter med fem nætter på den smukke ø Gaya Island. Her skal I bo i en Bayu Villa på Gaya Island Resort 4+*, hvor I kan glæde jer til farverige koralrev, tilbagelænet strandliv, forkælelse og kulinariske madoplevelser. Her er I helt selv herre over jeres tid. Brug dagene på ren afslapning ved infinity-poolen med udsigt ud over havet. Udforsk den forunderlige undervandsverden med snorkel. Sejl kajak. Og nyd hinandens nærvær.

Program

Dag 1-2
Afrejse og ankomst til Kuala Lumpur

Petronas tårnene i Kuala Lumpur, MalaysiaI flyver fra København på dag 1 med kurs mod Kuala Lumpur Lufthavn, hvor I lander på dag 2. Vel fremme bliver I hentet og kørt til Hotel Majestic 4+*, hvor I har to overnatninger.

Hotel Majestic Kuala Lumpur poolområdeEt af de bedste hoteller

Med sin super centrale beliggenhed, sit stilfulde design, lækre spa samt pool og kulinariske restauranter er Hotel Majestic et af de mest spændende hoteller i Kuala Lumpur. Det både ses og mærkes. Så snart I ankommer, bliver I budt varmt velkommen af personalet og får vist vej til jeres værelse. 

I har resten af dagen til at pakke ud samt nyde hotellets fantastiske omgivelser og atmosfære. Er I friske, kan I også tage ud for at udforske Kuala Lumpur.

Dag 3
Kuala Lumpur på egen hånd

Få smagsprøver på markedet i Kuala Lumpur, MalaysiaI starter dagen i et roligt tempo med skøn morgenmad og måske en forfriskende svømmetur i poolen. Hele dagen har I helt på egen hånd til lige det, I har lyst til. Tag eksempelvis på opdagelse i byen. Oplev Arthur Benison Hubbacks bygning fra 1911, som er inspireret af indiske bygningsværker, hvis blandinge af mauriske kupler og pavilloner med sirligt udskårne dekorationer er ganske enestående.

Gadekøkken i China town i Kuala LumpurI kan også opleve Kuala Lumpurs gamle kinesiske bydel, der ligger blot 15 minutters gang fra hotellet. Her midt i et af asiens moderne vækstcentre kan I stadig opleve det traditionelle Chinatown folde sig ud med livlig handel og hektiske gadekøkkener.

Dag 4
Rejsen fortsætter til Borneo

MY Nature Resort i Borneos regnskovFra Kuala Lumpurs multikulturelle centrum fortsætter rejsen med fly til Sandakan Lufthavn på Borneo. Efter en kort flyvetur ankommer i til lufthavnen, hvorfra I bliver hentet og kørt til MY Nature Resort.

Gangbroer ved MY Nature Resort i Borneos regnskovHer venter jer en autentisk regnskovsoplevelse med 2 nætter i et rummeligt moderne pælehus omgivet af smukke, grønne omgivelser og en dejlig lille pool. Flere steder på det lille resort finder I grønne oaser med store træterrasser og gangbroer, der bringer jer helt ind i regnskovens favn. I har resten af dagen på egen hånd. Nyd naturen. Lyt til skovens fugle. Og oplev solen gå ned bag junglen, mens I spiser aftensmad i resortets restaurant.

Dagen efter skal I være klar til at rejse videre, så måske bruger I aftenen på at pakke og gøre klar til de næste eventyr, som venter.

Dag 5
Møde med Borneos orangutanger

Orangutanger i SepilokEfter morgenmad møder I jeres guide på resortet, som tager jer med til rehabiliteringscentret for orangutanger i Sepilok. Orangutang, der ganske enkelt betyder "skovmenneske", har som menneskets slægtning både symbolsk og reelt haft stor betydning i de områder, hvor den lever.

De seneste årtier har skovfældninger og øget menneskelig aktivitet indskrænket orangutangernes levesteder. Den intelligente menneskeabe er i dag stærkt udryddelsestruet og derfor totalfredet overalt. Forældreløse orangutanger, der enten er blevet konfiskeret af myndighederne eller opsamlet af tømmerarbejdere, bliver nu afleveret i rehabiliteringscentre som Sepilok. Her overtager uddannet personale abemoderens rolle med at oplære unge orangutanger til at klare sig i regnskoven. 

Alt dette og meget mere bliver I i dag klogere på, mens I møder orangutangerne i øjenhøjde – helt på deres vilkår.

Malajbjørn på Borneo

Oplev også malabjørne og næseaber

I har god tid til at opleve orangutangerne i deres naturlige omgivelser, før turen går videre til et rehabiliteringscenter for malajbjørne, der ligger få minutter fra orangutangcentret. Fra gangstier i junglen er det muligt at spotte flere orangutanger og senere de små bjørne, der bliver fodret et par gange om dagen på en platform mellem junglens træer.

Næseaber lever kun på BorneoEfter jeres besøg hos bjørnene, vender I tilbage til jeres hotel for at spise frokost, inden I skal besøge et beskyttet skovområde for næseaber i nærheden af hotellet. Midt på eftermiddagen er I igen tilbage på jeres hotel, hvor I har resten af dagen på egen hånd.    

Dag 6
Ad Kinabatangfloden til Wetlands Resort

Kinabantanganfloden, Borneo

Efter morgenmad, går turen med båd i cirka 1,5 time ad Kinabatangfloden mod Abai og Kinabatangan Wetlands Resort, hvor I skal bo de næste 3 nætter.  

Deluxe chalet på Kinabatangan Wetlands Resort, BorneoI ankommer til resortet omkring 13 tiden. Efter I har fået vist vej til jeres værelse, er der frokost og lidt tid til afslapning. Hen ad eftermiddagen har I mulighed for at opleve junglens dyreliv langs floden. En fredfyldt sejltur, hvor det er om at holde øjne og øre åbne efter søvnige krokodiller i floden, legende aber i trætoppene, Borneos unikke pygmæ-elefanter og mange flere. Alt imens solen går ned bag junglen og farver himlen i en pallette af orange nuancer.

Tilbage på resortet er det tid til aftensmad. Oven på dagens mange nye indtryk, har I sikkert en masse at tale om. Har I mod på flere eventyr, kan I endda tage med på aftensafari i skumringen.

Dag 7
Safari, safari, safari

Vær på udkig efter de karakteristiske næseaber der lever i flokke ved Kinabatanganfloden, BorneoI står tidligt op sammen med junglens lyde, der omfavner jer. Fuglene synger morgensang. Og solens stråler titter frem mellem skovens træer. Omkring kl. 6.30 tager I afsted med jeres guide på et lille cruise op ad floden for at opleve junglen, der vågner. 

Langs floden letter morgendisen, mens I fredfyldt flyder afsted i båden og nyder lidt let morgenmad. Hold godt øje med trækronerne efter næseaber og orangutanger. Efter lidt tid på floden ankommer I til en lille lokal fiskerlandsby, hvor I møder flodfolket Orang Sungai og bliver klogere på dagligdagen på disse kanter.

I er tilbage på Wetlands Lodge omkring kl. 10, hvor I nyder en solid morgenmad. Herfra har I et par timer til afslapning, og har I lyst kan I deltage i flere aktiviteter hen ad eftermiddagen såsom endnu en flodsafari (aktiviteter er inkluderet i rejsen).

Solnedgang over Kinabatangan floden, BorneoNatteliv i junglen

Aftenens program står på middag i junglen og mulighed for flere eventyr på floden. Vi anbefaler, at I tager med – det er en helt særlig oplevelse at se natdyrene der dukker frem, mens lysende ildfluer følger jer på vej og månen lyser på nattehimlen.

Dag 8
Afslapning, leg og jungleliv

Borneo har et rigt dyrelivEfter et par oplevelsesrige dage, hvor I både har sejlet på floden, oplevet lokallivet og mødt junglens imponerende dyreliv i øjenhøjde, har I tid til at komme lidt mere ned i tempo. 

Start eksempelvis dag 8 med flodsafari, mens frække makakaber leger langs flodens bred. Efter frokost, har I resten af dagen på egen hånd til leg i poolen og afslapning på terassen. Først på aftenen har I mulighed for en sidste flodcruise ind i junglen inden aftensmad.

Dag 9-13
Fra regnskov til 4+* hideaway

Udsigten fra biblioteket på Gaya Island Resort, BorneoDe store jungleeventyr er ved at være ved vejs ende. Så I nyder den sidste morgenmad, hvorefter I bliver sejlet til Sandakan og flyver til Kota Kinabalu Lufthavn. Her bliver I hentet, kørt cirka en halv time til havnen i Jesselton Point, hvor I stiger om bord på en speedbåd med kurs mod den smukke Gaya Island.

Forkælelse på Gaya Island Resort

Med gyldne bountystrande, krystalblåt hav og luksusliv på Gaya Island Resort 4+* i sigte, melder de helt store smil sig. Forude venter en uge i paradis med mulighed for fantastiske snorkle-eventyr, dykning og tilbagelænet luksus, ro og nærvær. Her bor I de næste 5 nætter i en skøn Bayu Villa i regnskovens favn oppe på bjergsiden.

Stranden ved Gaya island Resort på BorneoTiden er helt jeres egen

De næste mange dage er tiden helt jeres egen. Slap af ved poolen med udsigt ud over stranden og havet. Lad de bare tæer glide ned i det fine, hvide sand på en slentretur i vandkanten. Sejl i kajak i mangroven. Tag på trekking i junglen og meget mere. 

Nyd hertil kulinariske madoplevelser på fire suveræne restauranter – den ene af dem ligger på en helt anden strand, Tavajun Bay, som I sejler til på få minutter fra resortet. 

Gaya Island Resort på BorneoOg så er vi nødt til at nævne resortets prisvindende spa, Spa Village, hvor der venter jer selvforkælelse og terapeutiske kropsbehandlinger i verdensklasse.

Dag 14-15
Afrejse og ankomst til Danmark

Udsigt fra Gaya island Resort på BorneoFerien er ved at være slut og I skal tilbage til Kota Kinabalu, hvorfra turen går tilbage mod Danmark, hvor I ankommer på dag 15.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Forunderlige familieeventyr på Borneo
RejseperiodeDobbelt
06.03.21 - 30.09.2123.000-27.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

BØRNEPRIS

Forunderlige familieeventyr på Borneo børn
Rejseperiode1. barn2. barn
06.03.21 - 20.06.2119.000-21.00014.000-16.000
21.06.21 - 30.09.2120.000-23.00014.000-17.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Margit Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Kuala Lumpur / Kota Kinabalu - København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller og oplevelser
 • 2 nætter på Hotel Majestic 4+*, Kuala Lumpur. Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Indenrigsfly Kuala Lumpur - Sandakan
 • 2 nætter på MY Nature Resort 2+*, Sepilok. Standard vær., inkl. halvpension
 • Besøg på rehabiliteringscenter for orangutanger i Sepilok
 • Besøg på rehabiliteringscenter for malajbjørne i Sepilok
 • Besøg på Labuk Bay reservatet for næseaber
 • 3 nætter på Kinabatangan Wetlands Resort 3*. Deluxe Room, inkl. alle udflugter, måltider, vand, te og kaffe
 • Indenrigsfly Sandakan - Kota Kinabalu
 • 5 nætter på Gaya Island Resort 4+*, Gaya Island. Bayu Villa, inkl. morgenmad
   

Inkl. pr. person på Gaya Island Resort:

 • 1 x snorkeltur
 • 1 x kajaktur i mangroven
 • 1 x 1 times vandretur med naturguide
 • 1 x bådtur mellem Gaya Island og Kota Kinabalu t/r

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Turistskat på 10 MYR pr. værelse pr. overnatning betales ved check-ud
 • Nationalparkgebyr ved ophold på Gaya Island Resort på 20-30 MYR pr. person pr. dag. Betales ved check-ud

Bemærk

 • Rejser 2 voksne med 2 børn (u/12 år) bor I i 2 værelser, undtagen på MY Nature Resort samt Kinabatangan Wetlands Resort. Det er muligt at ønske og evt .bekræfte to sammenhængende værelser
 • Læs Udenrigsministeriets rejsevejledning for Borneo. Kontakt vores rejserådgivere for uddybende råd og anbefalinger