• Næseaber lever kun på Borneo
 • Poolområde, Bungaraya Island Resort, Borneo
 • Få smagsprøver på markedet i Kuala Lumpur, Malaysia
 • Kinabantanganfloden, Borneo
 • Hotel Majestic Kuala Lumpur poolområde

Forunderligt familieeventyr på Borneo

Fra pulserende Kuala Lumpur til Borneos regnskov og paradisøer, 18 dage fra 29.500 kr., børn fra 15.500 kr.

Glæd jer til:

Historisk luksushotel og gadekøkkener Kuala Lumpur

Et møde med majestætiske orangutanger i børnehøjde

Det mangfoldige dyreliv i Borneos urgamle regnskove

Magiske safarier og landsbyliv ved Kinabatanganfloden

Ren afslapning på eksklusivt resort på smukke Gaya Island

Læs mere

Oplev Malaysias multikulturelle Kuala Lumpur tilsat kompromisløse eventyr i Borneos regnskov og til sidst en uges eksklusiv badeferie på Gaya Island. Besøg landsbyer. Tag på safarier ad Kinabatanganfloden og mød regnskovens konge – orangutangen. Alt sammen i familietempo fra start til slut.

Multikulturelle Kuala Lumpur

Med det historiske Hotel Majestic 5* som base starter familieeventyret i Kuala Lumpur. Her har I god tid til at lande mentalt eksempelvis med afslapning ved poolen på hotellet – eller ved at gå på oplevelse i byen. Lige uden for hoveddøren venter pulserende Kuala Lumpur med sine mange gadekøkkener, skyskrabere og shoppingcentre.

Gode lodges i Borneos jungle

Fra Malaysias storbyliv sætter I kurs mod Borneos regnskove, hvor I skal bo på skønne lodges. Først på Sepilok Nature Resort og senere bevæger I jer dybere ind i junglen og skal bo på Wetlands Resort samt Sukai Rainforest Lodge, der begge ligger med udsigt til Kinabatangfloden. 

Glæd jer til at mærke junglens helt særlige ro sænke sig omkring jer. Forvent ikke luksus på nogen måde, men derimod hyggelige lodges med masser af junglestemning. 

Et møde med Borneos orangutanger

I Borneo venter de helt store natur- og dyreeventyr på jer. I skal eksempelvis besøge et rehabiliteringscenter for orangutanger. Sejle på Kinabatangfloden i de tidlige morgentimer, mens junglen vågner omkring jer. Spotte alt fra krokodiller til makakaber, næseaber, tropiske fugle og pygmæ-elefanter på safarier både til fods og til vands. På nattesafari i ildfluernes skær. Og møde flodfolket Orang Sungai i øjenhøjde.

Alt sammen i et roligt tempo og med god tid, hvor børnene kan følge med.

Bungalow på eksklusivt strandresort

Jeres oplevelsesrige eventyr i Malaysia og Borneo slutter med en uges badeferie på den gudesmukke ø Gaya Island. Her skal I bo i en Deluxe Villa på Bungaraya Island Resort 4+*, hvor I kan glæde jer til farverige koralrev, bountystrande, forkælelse og kulinariske madoplevelser. Her er I helt selv herre over jeres tid. Brug dagene på ren afslapning ved infinity-poolen med en næsten drømmeagtig udsigt ud over havet. Udforsk den forunderlige undervandsverden med snorkel. Sejl kajak. Og nyd hinandens nærvær.

Skræddersyet rejse til Malaysia og Borneo

Alle rejser til Malaysia og Borneo kan skræddersyes helt efter jeres ønsker og behov. Måske I vil have flere dage i skønne Kuala Lumpur eller tilføje flere eventyr. 

Tal med vores Malaysia- og Borneo-eksperter om en skræddersyet rejse, der matcher jeres drømme.

Program

Dag 1-2
Afrejse og ankomst til Kuala Lumpur

Skyline i Kuala Lumpur, MalaysiaI flyver fra København på dag 1 med kurs mod Kuala Lumpur Lufthavn, hvor I lander på dag 2. Vel fremme bliver I hentet og kørt til Hotel Majestic 5*, hvor I har to overnatninger.

Hotel Majestic Kuala Lumpur poolområdeEt af de bedste hoteller

Med sin super centrale beliggenhed, sit stilfulde design, lækre spa samt pool og kulinariske restauranter er Hotel Majestic et af de mest spændende hoteller i Kuala Lumpur. Det både ses og mærkes. Så snart I ankommer, bliver I budt varmt velkommen af personalet og får vist vej til jeres værelse. 

I har resten af dagen til at pakke ud samt nyde hotellets fantastiske omgivelser og atmosfære. Er I friske, kan I også tage ud for at udforske Kuala Lumpur.

Dag 3
Kuala Lumpur på egen hånd

Få smagsprøver på markedet i Kuala Lumpur, MalaysiaI starter dagen i et roligt tempo med skøn morgenmad og måske en forfriskende svømmetur i poolen. Hele dagen har I helt på egen hånd til lige det, I har lyst til. Tag eksempelvis på opdagelse i byen. Oplev Arthur Benison Hubbacks bygning fra 1911, som er inspireret af indiske bygningsværker, hvis blandinge af mauriske kupler og pavilloner med sirligt udskårne dekorationer er ganske enestående.

I kan også opleve Kuala Lumpurs gamle kinesiske bydel, der ligger blot 15 minutters gang fra hotellet. Her midt i et af asiens moderne vækstcentre kan I stadig opleve det traditionelle Chinatown folde sig ud med livlig handel og hektiske gadekøkkener.

Dag 4
Rejsen fortsætter til Borneo

Velkommen til Sepilok Nature ResortFra Kuala Lumpurs multikulturelle centrum fortsætter rejsen med fly til Sandakan Lufthavn på Borneo. Efter en kort flyvetur ankommer i til lufthavnen, hvorfra I bliver hentet og kørt til Sepilok Nature Resort.

Her venter jer en autentisk regnskovsoplevelse, når I skal overnatte i en skøn hytte omgivet af smukke, grønne omgivelser og udsigt til en lille sø. Flere steder på det lille resort finder I grønne oaser med hængekøjer og loungemøbler, der inviterer til ren afslapning. I har resten af dagen på egen hånd. Nyd naturen. Lyt til skovens fugle. Og oplev solen gå ned bag junglen, mens I spiser aftensmad i resortets restaurant.

Dagen efter skal I være klar til at rejse videre, så måske bruger I aftenen på at pakke og gøre klar til de næste eventyr, som venter.

Dag 5
Et autentisk møde med orangutanger

Orangutanger i SepilokEfter morgenmad møder I jeres guide på resortet, som tager jer med til rehabiliteringscentret for orangutanger i Sepilok. Orangutang, der ganske enkelt betyder "skovmenneske", har som menneskets slægtning både symbolsk og reelt haft stor betydning i de områder, hvor den lever.

De seneste årtier har skovfældninger og øget menneskelig aktivitet indskrænket orangutangernes levesteder. Den intelligente menneskeabe er i dag stærkt udryddelsestruet og derfor totalfredet overalt. Forældreløse orangutanger, der enten er blevet konfiskeret af myndighederne eller opsamlet af tømmerarbejdere, bliver nu afleveret i rehabiliteringscentre som Sepilok. Her overtager uddannet personale abemoderens rolle med at oplære unge orangutanger til at klare sig i regnskoven. 

Alt dette og meget mere bliver I i dag klogere på, mens I møder orangutangerne i øjenhøjde – helt på deres vilkår.

Malajbjørn på BorneoOplev også malajbjørne

I har god tid til at opleve orangutangerne i deres naturlige omgivelser, før turen går videre til et rehabiliteringscenter for malajbjørne, der ligger få minutter fra orangutangcentret. Fra gangstier i junglen er det muligt at spotte flere orangutanger og senere de små bjørne, der bliver fodret et par gange om dagen på en platform mellem junglens træer.

Kinabantanganfloden, BorneoAd Kinabatangfloden til Wetlands Resort

Efter jeres møde med de smukke dyr, som kun findes få steder i verden, går turen med båd i cirka 1,5 time ad Kinabatangfloden mod Abai og Kinabatangans Wetlands Resort, hvor I skal overnatte. 

I ankommer til resortet omkring 13 tiden. Efter I har fået vist vej til jeres værelse, er der frokost og lidt tid til afslapning. Hen ad eftermiddagen har I mulighed for at opleve junglens dyreliv langs floden. En fredfyldt sejltur, hvor det er om at holde øjne og øre åbne efter søvnige krokodiller i floden, legende aber i trætoppene, Borneos unikke pygmæ-elefanter og mange flere. Alt imens solen går ned bag junglen og farver himlen i en pallette af orange nuancer.

Tilbage på resortet er det tid til aftensmad. Oven på dagens mange nye indtryk, har I sikkert en masse at tale om. Har I mod på flere eventyr, kan I endda tage med på aftensafari i skumringen.

Dag 6
Safari, safari, safari

Oplev dyrelivet ved Kinabatanganfloden. Bl.a. en gibbonnerI står tidligt op sammen med junglens lyde, der omfavner jer. Fuglene synger morgensang. Og solens stråler titter frem mellem skovens træer. Omkring kl. 6.30 tager I afsted med jeres guide på et lille cruise op ad floden for at opleve junglen, der vågner. 

Langs floden letter morgendisen, mens I fredfyldt flyder afsted i båden og nyder lidt let morgenmad. Hold godt øje med trækronerne efter næseaber og orangutanger. Efter lidt tid på floden ankommer I til en lille lokal fiskerlandsby, hvor I møder flodfolket Orang Sungai og bliver klogere på dagligdagen på disse kanter.

I er tilbage på Wetlands Lodge omkring kl. 10, hvor I nyder en solid morgenmad. Herfra har I et par timer til afslapning, og har I lyst kan I deltage i flere aktiviteter hen ad eftermiddagen såsom endnu en flodsafari (aktiviteter er inkluderet i rejsen).

Tropisk fugl i Borneos jungleNatteliv i junglen

Aftenens program står på middag i junglen og mulighed for flere eventyr på floden. Vi anbefaler, at I tager med – det er en helt særlig oplevelse at se natdyrene der dukker frem, mens lysende ildfluer følger jer på vej og månen lyser på nattehimlen.

Dag 7
Velkommen til Sukau Rainforest Lodge

Sukau Rainforest LodgeI har morgenen og formiddagen på egen hånd, men det er en god idé at pakke. Efter frokost går turen nemlig dybere ind i Borneos jungle ad floden til Sukau Rainforest Lodge. Sejlturen tager 1,5 time. Vel fremme har I resten af dagen til afslapning. Måske I trænger til en svømmetur i poolen?

Lodgen ligger i naturskønne omgivelser helt ud til Kinabatanganfloden. Her har I tre overnatninger i et Superior Room.

Poolen på Sukau Rainforest Lodge

Dag 8-9
Afslapning, leg og jungleliv

Vær på udkig efter de karakteristiske næseaber der lever i flokke ved Kinabatanganfloden, BorneoEfter et par oplevelsesrige dage, hvor I både har sejlet på floden, oplevet lokallivet og mødt junglens imponerende dyreliv i øjenhøjde, har I tid til at komme lidt mere ned i tempo. 

Start eksempelvis dag 8 med flodsafari, mens frække makakaber leger langs flodens bred. Eller nyd, at I har tiden helt på egen hånd til leg i poolen og afslapning på terassen. I løbet af dagen har I rig mulighed for at deltage i flere udflugter og ture ind i junglen og ad floden på udkig efter flere eksotiske dyr og fugle (inkluderet i jeres rejse). 

Den udrydningstruede orangutang i BorneoPå udkig efter regnskovens konge

Tag med på morgensafari på Menanggolfloden, hvis I har lyst. 

Senere på dagen efter frokost går turen med bil gennem jungle, landsbyer og smukke landskaber, knap 27 km, til delstaten Sabahs største grotter. Sammen med jeres guide skal I til fods langs junglens snørklede stier, se om I kan spore regnskovens konge – den imponerende orangutang. Når I kommer til Gomantong caves, skal I opleve det imponerende syn af tusindvis af flagremus, der flyver ud og danner en slange på himlen, mens rovfugle ser sit snit til en let, lille snack.

Tilbage på Sukau Rainforest Lodge venter en dejlig frokost.

Dag 10-16
Fra regnskov til 4+* hideaway

Bungaraya Island Resort, BorneoDe store jungleeventyr er ved at være ved vejs ende. Så I nyder den sidste morgenmad, hvorefter I bliver sejlet til Sandakan og flyver til Kota Kinabalu Lufthavn. Her bliver I hentet, kørt cirka en halv time til havnen i Jesselton Point, hvor I stiger om bord på en speedbåd med kurs mod den smukke Gaya Island. 

Spa-infinity poolområde på Bungaraya Island Resort, Borneoforkælelse på Bungaraya Island Resort

Med gyldne bountystrande, krystalblåt hav og luksusliv på Bungaraya Island Resort 4+* i sigte, melder de helt store smil sig. Forude venter en uge i paradis med mulighed for fantastsike snorkle-eventyr, tilbagelænet luksus, ro og nærvær. 

Deluxe villa på Bungaraya Island Resort, BorneoTiden er helt jeres egen

De næste mange dage er tiden helt jeres egen. Slap af ved infinity-poolen med en næsten drømmeagtig panoramaudsigt ud over stranden og havet. Lad de bare tæer glide ned i det fine, hvide sand på en slentretur i vandkanten. Sejl i kajak. Tag på trekking i junglen og meget mere. 

Nyd hertil kulinariske madoplevelser og et højt serviceniveau. Trænger I til flere gastronomiske muligheder, kan I blot hoppe på den gratis båd, der sejler flere gange om dagen mellem Bungaraya og Gayana. Gør I det, så husk endelig også at besøge Gayanas helt eget Marine Ecology Research Center, hvor man bl.a. arbejder for at bevare koralrevet og udrydningstruede dyrearter.

Dag 17-18
Afrejse og ankomst til Danmark

Udsigt udover Bungaraya Island Resort, BorneoFerien er ved at være slut og I skal tilbage til Kota Kinabalu, hvorfra turen går tilbage mod Danmark (ankomst dag 18).

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Forunderlige familieeventyr på Borneo
RejseperiodeDobbelt
21.09.19 ‑ 14.12.1929.000‑33.000
15.12.19 ‑ 10.01.2032.000‑37.000
11.01.20 ‑ 24.06.2030.000‑35.000
25.06.20 ‑ 31.10.2031.000‑36.000
01.11.20 ‑ 14.12.2030.000‑35.000
15.12.20 ‑ 10.01.2134.000‑39.000
11.01.21 ‑ 25.01.2132.000‑35.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

BØRNEPRIS

Forunderlige familieeventyr på Borneo børn
Rejseperiode1. barn2. barn
21.09.19 ‑ 14.12.1915.000‑17.00015.000‑17.000
15.12.19 ‑ 31.12.1920.000‑22.00020.000‑22.000
01.01.20 ‑ 20.06.2015.000‑17.00016.000‑18.000
21.06.20 ‑ 14.08.2018.000‑20.00018.000‑20.000
15.08.20 ‑ 14.12.2016.000‑18.00016.000‑18.000
15.12.20 ‑ 31.12.2021.000‑23.00021.000‑23.000
01.01.21 ‑ 25.01.2116.000‑18.00016.000‑18.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Kuala Lumpur / Kota Kinabalu - København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller og oplevelser
 • 2 nætter på Hotel Majestic 5*, Kuala Lumpur. Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Indenrigsfly Kuala Lumpur - Sandakan
 • 1 nat på Sepilok Nature resort i et standard værelse, inkl. morgenmad
 • Besøg på rehabiliteringscenter for orangutanger i Sepilok
 • Besøg på rehabiliteringscenter for malajbjørne i Sepilok
 • 2 nætter på Kinabatangan Wetlands Resort i et Deluxe Room, inkl. alle udflugter og måltider
 • 3 nætter på Sukau Rainforest Lodge i Superior Room, inkl. alle udflugter og måltider
 • Indenrigsfly Sandakan - Kota Kinabalu
 • 7 nætter på Bungaraya Island Resort 4+*, Gaya Island. Deluxe Villa inkl. morgenmad

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Turistskat på 10 MYR pr. værelse pr. overnatning. Denne betales direkte til hotellet ved check ud

Bemærk

 • Rejser I med 2 børn, vil der være én ekstra seng på værelset. Andet barn skal dele seng med sine forældre. Alternativt, er det muligt at bo i en 2 Bedroom Villa mod et tillæg.
 • Sukau Rainforest Lodge vil foretage renovering af deres Superior værelser i perioden 9. november til 24. december 2019 og 10. januar til 29. februar 2020. Sukau Rainforest Lodge forventes ikke berørt, og vi sørger for, I ikke indkvarteres tæt opad de omtalte Superior værelser, hvor byggeriet finder sted. Alle services, faciliteter og andre værelsestyper opererer som normalt.
 • Læs Udenrigsministeriets rejsevejledning for Borneo. Kontakt vores rejserådgivere for uddybende råd og anbefalinger.