• Redang Island - turkisblåt hav, bountystrande og tropeskov
 • Poolområdet på Tanjong Jara Resort, Malaysia
 • Petronas tårnene i Kuala Lumpur, Malaysia

Malaysias paradisstrande og koralrev

Sommerferie ved Malaysias smukkeste strande og shopping i Kuala Lumpur, 16 dage fra 20.500 kr., børn fra 8.500 kr.

Glæd jer til:

Historisk luksushotel i pulserende Kuala Lumpur

Paradisiske omgivelser på The Taaras 3+* med privat bountystrand

Malaysias smukkeste koralrev og skildpadder ved Redang Island

Total afslapning på Tanjong Jara 4* på Malaysias østkyst

Kokkeskole, cykeltur og jungle walk fra Tanjong Jara

Læs mere

Start med to dage i multikulturelle Kuala Lumpur med duftende gadekøkkener og unik arkitektur. Skift så bylivet ud med afslapning og sublim snorkling på en af Malaysias smukkeste tropeøer, Redang Island. Og fortsæt til mere badeferie på skønne Tanjong Jara på østkysten.

Denne rejse er perfekt til både par og familier. I får et væld af indtryk, og samtidig er der masser af tid til at slappe af og nyde at være sammen. Bedste rejseperiode er i sommerhalvåret fra marts til oktober.

Mageløse Kuala Lumpur

Malaysias hovedstad Kuala Lumpur er en pulserende og fremadstormende by. Og virkelig et besøg værd. I skyggerne af de mange højhuse gemmer traditionelle markeder, gadekøkkener, restauranter og religiøse monumenter sig.

I har tid på egen hånd til at udforske byen. Besøg eksempelvis parkerne, de fantastiske shoppingcentre og Chinatown. Gå også gennem den gamle bydel med et smut omkring Little India. Over det hele våger Petronas Twin Towers, der strækker sine 2 tårne 452 meter over jorden.

Hotel Majestic 5*, Kuala Lumpur

I Kuala Lumpur skal I bo på legendariske Hotel Majestic 5*, der under kolonitiden tilhørte eliten blandt Østens luksushoteller. I dag er det uden sammenligning den mest gennemførte hoteloplevelse i Malaysias hovedstad. Her er store værelser, et super poolområde og fremragende mad. Men ikke mindst så er stilen og atmosfæren tro mod fortiden.

Tropeøen Redang Island

Jeres ferie fortsætter nu til den lille tropeø Redang Island, hvor I har fire overnatninger på skønne The Taaras 3+*. Turen hertil foregår bl.a. med speedbåd fra Merang Jetty, hvorefter I ankommer til resortet, der ligger i en fredfyldt bugt med privat bountystrand omgivet af et smukt bjerglandskab med tæt, grøn tropeskov. Paradisiske omgivelser, som netop er grunden til, at vi er så vilde med dette resort.

Glæd jer til at opleve sublim snorkling med nemofisk direkte fra stranden. Prøv kræfter med forskellige vandaktiviteter såsom paddle boarding og paragliding, eller tag på dykkereventyr med skildpadder og meget mere (kun for jer, der har dykkerbevis).

Badeferie på Tanjong Jara resort 4*

Næste punkt på jeres rejse i Malaysia er en uges afslapning på den autentiske østkyst. Her skal I bo på luksusresortet Tanjong Jara Resort 4* i et Serambi-værelse på 55 m2. Rejser I med børn, kan her nemt være 2 opredninger, og fra værelsets terrasse med egne solstole har I direkte adgang til den smukke have.

Spa, afslapning og oplevelser

Den 5 km lange strand og det smukke hotel er skabt til afslapning, så I kan komme helt ned i gear eksempelvis med et besøg i resortets prisbelønnede spa. Vi inkluderer 50 minutters spa-behandling for to voksne. Fra resortet kan I også tage på snorkle- og dykkerudflugter til øen Pulau Tenggol, der betragtes som det bedste dykkersted på den malaysiske halvø.

Resortetbyder samtidig på fantastiske muligheder for at stifte bekendtskab med den lokale natur og kultur. Derfor arrangerer hotellet en række mindre udflugter (ca. 2-3 timers varighed) i nærområdet, som vi inkluderer i prisen på jeres rejse:

Guidet vandretur

Tanjong Jaras naturguide tager jer med på en behagelig gåtur i junglen, der omkranser resortet. Guiden vil bl.a. vise jer planter, der bruges til traditionel medicin i de nærliggende landsbyer, og I kommer forbi smukke vandfald.

Kokkeskole med lokal kogekunst

Resortet lægger stor vægt på et aktivt samspil med den lokale kultur. I skal derfor være med til en spændende kokkeskole, hvor Tanjong Jaras køkkenchef lærer jer at tilberede typiske retter fra det lokale køkken på Malaysias østkyst. I lærer blandt andet at blande urter og krydderier efter gamle traditioner.

Cykeltur til fiskerlandsby

Denne udflugt bringer jer i nærkontakt med det lokale liv i området Dungun på østkysten af Malaysia, hvor resortet ligger. I skal på en guidet cykeltur ad små stier til en lokal fiskerlandsby. I kan møde de lokale og smage lokal kaffe og lokale snacks.

Skræddersyet rejse til malaysia

Alle vores rejser til Malaysia kan skræddersyes efter jeres ønsker og behov. I kan eksempelvis forlænge rejsen med flere dage i Kuala Lumpur, flere oplevelser eller endnu mere badeferie.

Tal med vores eksperter om en skræddersyet rejse til Malaysia, der matcher jeres drømme.

Program

Dag 1-2
Afrejse og ankomst til Kuala Lumpur

Petronas tårnene i Kuala Lumpur, MalaysiaI rejser fra København på dag 1 og ankommer til Kuala Lumpur på dag 2. Her bliver I hentet og kørt til The Majestic 5*, hvor I har to overnatninger.

Stilfulde The Majestic

Med sin centrale beliggenhed, sit stilfulde design, sublime spa og sine kulinariske madoplevelser er The Majestic et af Kuala Lumpurs bedste hoteller. 

Hotel Majestic Kuala Lumpur poolområde

Hotel Majestic blev bygget i 1932 og beliggenheden lige over for ”KL Railway Station”, Kuala Lumpurs tidligere hovedbanegård og en af Malaysias mest berømte bygninger, understregede fra starten ambitionen om at være det foretrukne luksushotel for kræsne rejsende. Det har gennem tiderne på mange måder haft samme ikonstatus som fx Oriental i Bangkok og Raffles i Singapore.

Her er desuden en stor pool, hvor I kan slappe af i fredfyldte omgivelser fra det pulserende Kuala Lumpur, der venter på jer lige udenfor døren.

I skal bo på deres deluxe værelse, der har en topmoderne indretning med stort badeværelse og alle de faciliteter, som I har brug for.

Dag 3
Udforsk Kuala Lumpur på egen hånd

Få smagsprøver på markedet i Kuala Lumpur, MalaysiaI har hele dagen på egen hånd til afslapning på hotellet og eventyr i byen. I bor midt i Kuala Lumpurs multikulturelle centrum, der byder på spændende arkitektur, markeder, street food, shopping m.m. 

Kun et kvarters gang fra hotellet ligger den gamle kinesiske bydel med Chinatown, der er fuld af energi, farver og indtryk. Her kan I eksempelvis tage på udflugt med egen guide, som viser jer vej til alle områdets bedste gadekøkkener og lokale madmarkeder (ikke inkluderet i rejsens pris). Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker at tilføje flere oplevelser i Kuala Lumpur såsom denne.

Dag 4
Rejsen fortsætter til paradis

Redang Island - turkisblåt hav, bountystrande og tropeskovI bliver på et aftalt tidspunkt hentet af jeres chauffør, som kører jer til Kuala Lumpurs Lufthavn. Herfra flyver I til Kuala Terengganu, hvor I bliver hentet og kørt til Merang jetty.

Forude venter en magisk sejltur i speedbåd på cirka tre kvarter, før I ankommer til en af Malaysias smukkeste paradisøer - Redang Island. Her skal I bo på The Taaras 3+*, der ligger i en fantastisk bugt med privat sandstrand omgivet af grøn tropeskov og bjerglandskab. 

Eksempel på Cliff Bay Suite på The Taaras, Redang IslandI har fire nætter på The Taaras i en cliff bay view suite inkl. morgenmad.

Dag 5-7
Afslapning, snorkling og oplevelser

Redang Island byder på sublime snorkeleventyr og dyk med skildpadderI har de næste par dage på egen hånd til bare at nyde de enormt smukke og fredfyldte omgivelser, der omfavner The Taaras resort 3+*.

I kan snorkle direkte fra stranden ud i bugten, der gemmer på farverige koralrev og nemofisk. I kan også dykke, og er I heldige, kommer en skildpadde forbi. Resortet har desuden paddle boards, windsurfing-udstyr m.m. så her er masser af aktiviteter for både store og små.

Trænger I til ekstra forkælelse har resortet et stort poolområde samt en mindre spa, der byder på velgørende behandlinger. Her er desuden tre gode restauranter og en lækker strandbar, hvor I kan nyde de lune aftener til lyden af bølgerne, der skvulper i strandkanten, mens solen går ned i det fjerne.

Dag 8-14
Fra Redang Island til Tanjong Jara Resort

Udflugt til tropeø fra Tanjong jara Resort i MalaysiaEfter et par gode dage på Redang Island fortsætter I jeres rejseeventyr til Tanjong Jara Resort på Malaysias østkyst. Ligesom turen ud til Redang Island sejler I med speedbåd til Malaysias fastland, hvorefter I bliver hentet og kørt til en times tid til jeres næste strandparadis - Tanjong Jara Resort 4*.

Poolområdet på Tanjong Jara Resort, MalaysiaTanjong Jara Resort

Resortet ligger direkte ud til en fem kilometer lang gylden og uspoleret sandstrand, som byder på førsteklasses snorkling og unikke naturoplevelser. Her skal I de næste syv nætter overnatte på et serambi værelse, mens dagene går med total afslapning på stranden. Inklusiv alt, hvad der hører dertil såsom lækre pools, spa, kulinariske madoplevelser og oplevelser til de lokale landsbyer.

Og når I trænger til ekstra forkælelse, kan I nyde 1x massage á 50 minutter for to personer. Behøver vi, at sige mere?

Der er masser af aktiviteter på Tanjong Jara Resort, og vi har inkluderet både en guidet cykeltur, kokkeskole samt en vandretur i jeres rejse:

Guidet cykeltur fra Tanjong Jara Resort, MalaysiaGuidet cykeltur

Glæd jer til en rolig cykeltur, hvor I selv sætter tempoet og oplever lokalområdet fra dets bedste sider. I cykler på gode stier og veje tæt på kysten, hvor I kan se de lokale i færd med dagens fiskefangst. I mærker den lune brise, duften af havet og møder de lokale i øjenhøjde, når I stopper i den lokale fiskerlandsby Dungun. 

Kokkeskole på Tanjong Jara Resort, MalaysiaDet malaysiske køkkens hemmeligheder

I selskab med jeres engelsktalende kok starter i dagen med en tur til det lokale marked, hvor I selv er med til at finde ingredienserne, som I skal bruge i køkkenet. Tilbage på resortet kan I se frem til et par lærerige timer, hvor I får kendskab til det malaysiske køkkens hemmeligheder og selvfølgelig selv skal smage middagen, som I tilbereder. Bon appetit!

Vandretur til jungle og vandfald

Sammen med en lokalkendt guide skal I på et eventyr gennem junglen, opleve smukke vandfald og måske møde et par aber, der kigger ned fra trætoppene.

Dag 15-16
Afrejse og ankomst til Danmark

Petronas tårnene i Kuala Lumpur, MalaysiaJeres eventyr på Malaysia fuld af oplevelser og paradisstrande er ved at være ved vejs ende. I bliver hentet på Tanjong Jara resort og kørt til Kuala Lumpur Lufthavn, der ligger cirka fire timers kørsel fra resortet. Her stiger I om bord på jeres fly, som sætter kurs mod Danmark, hvor I lander på dag 16.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Malaysias paradisstrande og koralrev, voksne
RejseperiodeDobbelt
04.03.21 - 28.03.2120.000-22.000
29.03.21 - 31.03.2128.000-30.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (2-11 år)

Malaysias paradisstrande og koralrev, børn
Rejseperiode1. barn2. barn
04.03.21 - 31.03.218.000-10.00010.000-12.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

For ophold mellem 1. april 2020 og 31. marts 2021 er der inkluderet 2 x 50 minutters massage pr. voksen på Tanjong Jara Resort.
Gælder kun for nye bookinger.

Margit Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Kuala Lumpur t/r.
 • Indenrigsfly Kuala Lumpur-Kuala Terengganu
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller
 • 2 nætter på The Majestic 5*, Kuala Lumpur. Deluxe værelse, inkl. morgenmad
 • 4 nætter på The Taraas 3+*, Redang Island. Cliff Premier Twin Room, inkl. morgenmad
 • 7 nætter på Tanjong Jara resort 4*. Serambi room, inkl. morgenmad
 • 1 x 50 min massage for 2 voksne på Tanjong Jara Resort
 • Cykeltur med guide fra Tanjong Jara Resort (voksencykler)
 • Kokkeskole på Tanjong Jara Resort
 • Jungle walk med guide fra Tanjong Jara Resort

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

 • Det er muligt at opgradere til helpension på Tanjong Jara for kr. 550 pr. person pr. dag (børn 2-11 år koster kr. 275).
 • Der forekommer turistskat på 10 MYR per værelse per overnatning. Denne betales direkte til hotellet ved check ud.
 • Ikke inkluderet nationalparkgebyr ved ophold på The Taaras (ca. MYR 30 pr. voksen og MYR 15 pr. barn), som betales kontant ved ankomst til Redang Island
 • Rejser I med to børn, vil der være en ekstra seng på værelset. Andet barn skal dele seng med sine forældre. Ønsker I i stedet to værelser med dør imellem, er dette muligt mod et tillæg.
 • Bemærk; hotellet The Taaras er lukket fra november til og med februar. Tal med din rejsekonsulent for at høre om alternativ rute og hotel.