• Smukke omgivelser ved Bungaraya Island Resort, Borneo
  • Poolområde, Bungaraya Island Resort, Borneo
  • Spa-infinity poolområde på Bungaraya Island Resort, Borneo
  • Pantai - grill på Bungaraya Island Resort, Borneo

Romantik og luksus på Borneo

13 dages eksklusiv forkælelsesferie fra 21.000 kr.

Glæd jer til:

Romantisk resort på naturskøn ø

Tropiske omgivelser, smuk strand og krystalklart vand

Bo i stor og lækker villa

Slut af med 2 nætter på Six Senses i Singapore

Mulighed for at forlænge med flere oplevelser på Borneo

Læs mere

Kombinér en uges romantisk ophold i en privat villa på det eksklusive Bungaraya 4+* på tropeøen Pulau Gaya ud for Borneos kyst med et par dage i pulserende Singapore. Vil I forlænge rejsen med et ophold i regnskoven, hjælper vi gerne med dette.

I marine-nationalparken ud for Kota Kinabalu på det nordøstlige Borneo gemmer den jungleklædte tropeø Pulau Gaya på det eksklusive hideaway Bungaraya Island Resort 4+*.

Her kan I se frem til at nyde stranden og det klare vand, god mad, et højt serviceniveau og selvfølgelig hinanden i et unikt og spektakulært naturscenarie.

Efter et kort skift i Singapore sætter flyet hjulene på jorden i Kota Kinabalu, hovedbyen i Borneos Sabah-provins. Fra lufthavnen er der ca 20 minutters kørsel til havnen, hvorfra I sejler yderligere en lille halv time med resortets speedbåd, inden I er fremme på Pulau Gaya og den kridhvide sandstrand foran Bungaraya.

Glæd jer til en uges tilbagelænet ø-luksus med Pulau Gayas tropiske jungle i baghaven og krystalklart vand ad libitum i forhaven. Slap af på den suveræne strand, hæng på poolens kant og nyd den nærmest endelige udsigt, tag på snorkling, trek gennem junglen, sejl på opdagelse i kajak og spis romantiske middage på stranden.

Efter en uge sejler I retur til Kota Kinabalu og flyver den korte tur til Singapore. Her slutter I rejsen af med et par dage på det luksuriøse hotel Six Senses Duxton i hjertet af byen.

Forlæng rejsen med et ophold i regnskoven

Et ophold på Bungaraya Island Resort kan nemt kombineres med en tur ind I Borneos magiske regnskov. Ønsker I at se dyreliv, anbefaler vi en 4 dages tur til det nordøstligste hjørne af Sabahprovinsen. Her i udkanten af byen Sandakan ligger det berømte orangutang rehabiliteringscenter Sepilok, hvor I skal bo den første nat. Dagen efter sejler I op ad Kinabatangan-floden mod junglelandsbyen Sukau, hvor I skal bo 2 nætter. Regnskoven er relativ smal omkring Kinabatangan-floden, og derfor er chancen for at se dyr større her end de fleste andre steder på Borneo.

Regn med at skulle betale ca. kr. 5.000 pr. person for en 4 dages tur, inkl. udflugter og fly fra Kota Kinabalu til Sandakan t/r.

Er I mere til unikke regnskovsoplevelser på behørig afstand fra de andre turister, så overvej i stedet en tur ind i hjertet af regnskoven til Danum Valley og det unikke Borneo Rainforest Lodge. Det er ikke billigt, og turen kan være en udfordring, men belønningen er så rigelig, når I når frem til centrum af Borneos uden sammenligning flotteste, mest uberørte og mest artsrige regnskovsområde. Regn med omkring kr. 7.000 pr. person for en 3 dage/2 nætters til Danum Valley (inkl. fly Kota Kinabalu - Lahad Datu t/r, jeeptransport til lodgen, alle måltider og alle udflugter med guide/ranger).

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Romantik og luksus på Borneo
RejseperiodeDobbelt
25.09.19 ‑ 12.12.1921.000‑24.000
13.12.19 ‑ 10.01.2025.000‑29.000
11.01.20 ‑ 29.02.2023.000‑27.000
01.03.20 ‑ 20.06.2022.000‑25.000
21.06.20 ‑ 31.08.2025.000‑28.000
01.09.20 ‑ 30.09.2023.000‑25.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

  • Fly København-Kota Kinabaly via Singapore med Singapore Airlines/Silk Air t/r
  • Transport med bil og speedbåd fra Kota Kinabalus lufthavn til resortet t/r
  • 8 nætter på Bungaraya Island Resort 4+*, Pulau Gaya. Deluxe villa, inkl. morgenmad.
  • Transport fra Singapore lufthavn til hotel t/r
  • 2 nætter på Six Senses Duxton 5*, Singapore, opium room, incl. morgenmad.

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Forlængelse af rejsen med ophold og udflugter i Borneos regnskov

Bemærk

Der kan forekomme en opkrævning af turistskat på 5-20 MYR per værelse per overnatning. Denne betales direkte til hotellet ved check ud.