• Pangkor Laut Resort
 • Cameron Highlands i Malaysia er dækket af tæt jungle og teplantager i sirlige mønstre
 • Hotel Majestic Kuala Lumpur poolområde
 • Få smagsprøver på markedet i Kuala Lumpur, Malaysia
 • Tanjong Jara Resort, Malaysia

Sommer i Malaysia

20 dages luksuriøs familieferie med mange udflugter inkluderet, fra 21.500 kr., børn fra 8.500 kr.

Glæd jer til:

Vidunderlige Hotel Majestic 5* i pulserende Kuala Lumpur

Paradisøen Pangkor Laut 4+*

Malaysias højland ved Cameron Highlands Resort 4*

En uges strandferie på Tanjong Jara Resort 4*

Cykeltur, vandring til vandfald og kokkeskole

Læs mere

Oplev Malaysias mangfoldighed fra storbyjungle over højlandets teplantager og tropiske jungle til smukke paradisøer og strande. Nyd udvalgte 4-5 * hoteller og resorts og glæd jer til mange udflugter med alt fra cykelture til vandring og kokkeskole i børnehøjde.

Mangfoldige Kuala Lumpur

Malaysias hovedstad er en pulserende og fremadstormende by. Her gemmer traditionelle markeder og religiøse monumenter sig i skyggerne af de mange nye højhuse. I denne etniske smeltedigel er alt fra kulturlivet over gastronomien til arkitekturen med til at give jer en spændende og kontrastfuld oplevelse.

Luksusliv på Hotel Majestic 5*

I skal bo på det legendariske Hotel Majestic 5*, der er genåbnet efter at have ligget hen i årtier. Majestic tilhørte eliten blandt Østens luksushoteller under kolonitiden. I dag er det uden sammenligning den mest gennemførte hoteloplevelse i Malaysias hovedstad. Her er store værelser, et super poolområde og fremragende mad. Men ikke mindst så er stilen og atmosfæren tro mod fortiden.

Paradisøen Pangkor Laut

Efter storbyjunglen venter den fredfyldte jungle på den tropiske ø Pangkor Laut. Den ligger kun små 4 timers kørsel fra Kuala Lumpur og 6 km ud fra Malaysias vestkyst, men I er alligevel i en helt anden verden.

Her er kun dette ene sted at bo på den 300 hektar store ø. Pangkor Laut 4+* resortets overdådige villaer deler kun omgivelser med den kuperede jungles dyr og havets fisk. Nyd roen, maden og hinanden på et af Malaysias smukkeste strande. Slap af i en afskærmet bugt med en uberørt strand og nyd en dyb følelse af ro. Glæd jer også til den inkluderede picnic og 50 minutters forkælelse i spa’en for to voksne, et Sunset Cruise eller en picnic, hvis I rejser med børn. 

Jungle og teplantager i højlandet

Nu fortsætter jeres rejse til Malaysia mod nye naturoplevelser. Det frodige højland Cameron Highlands, der ligger i mellem 1300 og 1500 meters højde, er dækket af tæt jungle og teplantager i sirlige mønstre. De køligere temperaturer inviterer til dejlige vandreture ind i junglen mod søer, floder og vandfald.

Det luksuriøse Cameron Highlands Resort 4* ligger midt i de bølgende teplantager med udsigt udover dalen. Stemningen er fyldt med pragt, romantik og nostalgi. Her skal I bo 3 nætter, og I har bl.a. 2 udflugter inkluderet.

Strand, snorkling og lokalkolorit

På Malaysias østkyst venter charmerende Tanjong Jara Resort 4* i den nordlige Terangganu-provins. Nyd stranden, tag på snorkeltur til paradisøen Pulau Tengol eller prøv Tanjong Jaras prisbelønnede spa. På det luksuriøse resort er der god mulighed for at slappe af efter nogle begivenhedsrige dage i højlandet.

Den 5 km lange, uberørte sandstrand inviterer til vandreture og hygge ad libitum. I skal bo i et Serambi room (55 m2) med to opredninger, hvis I rejser med børn. Fra værelsets terrasse har I direkte adgang til den smukke have. Nyd freden og udsigten over havet fra terrassens solstole.

Inklusiv Cykeltur, vandring og kokkeskole

I løbet af opholdet på Tanjong Jara skal I på cykeltur langs kysten og gennem små landsbyer. I skal lære om nærområdets flora of fauna en let vandretur, der slutter på Jara Hill med smuk udsigt over kysten. Og I skal tilbringe nogle morsomme og lærerige timer i selskab med resortets mesterkok på en anderledes kokkeskole, der både er for børn og voksne.

Skræddersyet rejse til Malaysia

Alle rejser til Malaysia kan skræddersys efter jeres drømme. Tal med vores Malaysia-eksperter om en skræddersyet rejse, der matcher jeres ønsker og behov!

Program

Dag 1-2
Afrejse og ankomst til Kuala Lumpur

Skyline i Kuala Lumpur, MalaysiaI rejser fra Danmark på dag 1 og ankommer til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur på dag 2. Her bliver I hentet og kørt til Hotel Majestic, hvor I har to overnatninger i et deluxe room inkl. morgenmad.

I har resten af dagen på egen hånd.

Hotel Majestic Kuala Lumpur poolområdeHotel Majestic 5*

Hotel Majestic bor I super centralt i hjertet af Kuala Lumpurs multikulturelle centrum.

Slap af ved poolen, der er som en oase i byen. Nyd hotellets stilfulde design fra 1930'erne. Forkæl jer selv med et besøg spaen. Dyk ned i kulinariske oplevelser og meget mere. Hotellet har både en restaurant, en café samt flere lounges, hvor I bl.a. kan nyde en skøn afternoon tea til fløjsblode klavertoner. 

Dag 3
Udforsk Kuala Lumpur på egen hånd

Få smagsprøver på markedet i Kuala Lumpur, MalaysiaI vågner op i jeres eget tempo, nyder en skøn morgenmad på Hotel Majestic og beslutter selv herfra, hvad I har lyst til i dag. 

Har I lyst til at udforske Kuala Lumpur, bor I bl.a. tæt på Arthur Benison Hubbacks bygning fra 1911, som er inspireret af indiske bygningsværker, hvis blanding af mauriske kupler og pavilloner med sirligt udskårne dekorationer er ganske imponerende! I I kan også besøge Kuala Lumpurs gamle, kinesiske bydel og Chinatown. Eller bare lade jer gribe af stemningen på de mange street food markeder. I bestemmer selv.

Dag 4-8
Pangkor Lauts jungleparadis

Pangkor Laut Resort, MalaysiaPå dag 4 fortsætter I jeres eventyr til den privatejede ø Pangkor Laut ud for Lumut på Malaysias vestkyst. Her skal I de næste par dage (5 nætter) bo på Pangkor Laut Resort 4+* i to garden-villaer med dør imellem.

Pangkor Laut ResortPangkor Laut Resort 5* - et af de bedste resorts i asien

Med junglen som lærred og en af Malaysias smukkeste og bedste strande, er Pangkor Laut Resort lidt af et jungleparadis. Nogle af villaerne ligger på pæle i den turkisblå lagune, andre ligger op af bjergskråninger i fredfyldte omgivelser med udsigt ud over havet. En udsigt, der gør det svært at tænke på hverdagens stress og jag.

Det er derfor heller ikke uden grund, at resortet har været kåret af Condé Nast Traveler som et af de bedste resorts i Asien.

Pangkor Laut ResortInklusiv spa, Sunset Cruise eller picnic

Her skal I de næste par dage nyde total afslapning på stranden eller ved poolen og forkæles i spaen såvel som i restauranterne. I sætter selv tempoet for dagene, og vi har inkluderet både en 50 minutters spaoplevelse samt et romantisk Sunset Cruise for 2 voksen. Cruiset kan I ændre til en picnic på stranden, hvis børn er med på rejsen.

Fisherman's Cove på Pangkor Laut tilbyder frisk fisk, skaldyr og asiatisk fusion7 restauranter

Med sine 7 restauranter og barer kan I dykke ned i en verden af madoplevelser, der omfavner regionens kulinariske mangfoldighed.

Få Thai massage på Pangkor Laut Resort, MalaysiaUltimative spaoplevelser

Derudover har resortet ikke bare en spa, men en hel spavillage, som ligger med forførende udsigt ud over det blå ocean. Glæd jer til et sansefuldt eventyr med damp-, boble- og andre spabade efterfulgt af en skøn bodyscrub og massage. 

Kajaktur, Pangkor Laut i MalaysiaPå opdagelse i junglen

Har I lyst til at opleve øen, kan I eksempelvis sejle kajak lands stranden, junglen og klipperne. Eller tage på opdagelse i junglen - måske med guide - for at møde makakaber, næsehornsfugle, lizards og mange flere!

Dag 9-12
Kurs mod Malaysias højland

Cameron Highlands i Malaysia er dækket af tæt jungle og teplantager i sirlige mønstre Fra Pangkor Lauts jungleparadis går turen nu til Malaysias højland. Her skal I de næste par dage bo på Cameron Highlands Resort 4*, indhyllet af teplanlager, hvis grønne buske ligger i sirlige mønstre i det bakkede landskab.

Cameron Highlands Resort Jim Thompson Tea RoomSkønne restauranter og spa

Det luksuriøse boutiqueresort har tre restauranter såsom The Dining room, hvis udsigt til golfbanen og grønne teplantager tilbyder en afslappet atmosfære fra morgen til aften. Nyd også engelsk afternoon tea i Jim Thompsons Tea Room, der byder på sandwichs, kager og hjemmelavede scones.

Det lille resort har også en fantastisk spa, hvortil I har 1 x 50 minutters massage for to voksne inkluderet i jeres ophold.

Der plukkes blade i teplantagerne i Cameron Highlands i MalaysiaKombiner afslapning med udflugter

De dragende teplantager lige om hjørnet inviterer til smukke gåture. Og spiller I golf, er naboen Cameron Highlands med sin 18-hullers golfbane nok også et besøg værd!

Som en del af jeres rejse skal I både på en to timers guidet vandretur gennem junglen i Cameron Highlands samt på en halvdagstur ud i teplantagerne med besøg på en tefabrik og med bil til toppen af Mount Brinchang, hvis top er i 2000 meters højde. Den vildeste panoramaudsigt venter på jer, men I bestemmer selv, hvilke dage I vil på de forskellige udflugter.

Dag 12-18
Badeferie på Tanjung Jara

Tanjong Jara Resort, MalaysiaI fortsætter rejsen fra højlandet til Malaysias østkyst, hvor I har 7 nætter på strandparadiset Tanjong Jara Resort 4*

Hvor Kuala Lumpur og vestkysten repræsenterer det moderne og multietniske Malaysia, så er østkysten langt mere traditionel. Livet går langsommere, og atmosfæren er mere tilbagelænet. Den overvejende del af befolkningen er etniske malayer, der værner om traditioner og ernærer sig gennem landbrug og fiskeri.

Strand, snorkling og fredfyldt natur

Resortet ligger direkte ud til en fem kilometer lang gylden og uspoleret sandstrand, som byder på førsteklasses snorkling og unikke naturoplevelser. I har dagene til total afslapning inklusiv alt, hvad der hører dertil såsom lækre pools, spa, kulinariske madoplevelser og oplevelser til de lokale landsbyer.

Poolområdet på Tanjong Jara Resort, MalaysiaMassage for to og masser af aktiviteter

Tanjung Jara har en fantastisk spa, hvor I bl.a. kan forkæle jer selv med 50 minutters massage for to personer - vi gi'r!

Derudover er der masser af aktiviteter, som I kan udforske på resortet såsom en guidet cykeltur, kokkeskole samt en vandretur. Alle tre udflugte er inkluderet i jeres rejse, og I bestemmer selv, hvornår I vil indfri dem:

Guidet cykeltur fra Tanjong Jara Resort, MalaysiaOplev lokallivet på cykel

Glæd jer til en rolig cykeltur, hvor I selv sætter tempoet og oplever lokalområdet fra dets bedste sider. I cykler på gode stier og veje tæt på kysten, hvor I kan se de lokale i færd med dagens fiskefangst. I mærker den lune brise, duften af havet og møder de lokale i øjenhøjde, når I stopper i den lokale fiskerlandsby Dungun. 

Kokkeskole på Tanjong Jara Resort, MalaysiaKom med i køkkenet

I selskab med jeres engelsktalende kok starter i dagen med en tur til det lokale marked, hvor I selv er med til at finde ingredienserne, som I skal bruge i køkkenet. Tilbage på resortet kan I se frem til et par lærerige timer, hvor I får kendskab til det malaysiske køkkens hemmeligheder og selvfølgelig selv skal smage middagen, som I tilbereder. Bon appetit!

Tag på vandretur til jungle og vandfald

Sammen med en lokalkendt guide skal I på et eventyr gennem junglen, opleve smukke vandfald og måske møde et par aber, der kigger ned fra trætoppene.

Dag 19-20
Kurs mod Danmark

Udflugt til tropeø fra Tanjong jara Resort i MalaysiaJeres sommereventyr på Malaysia er ved at være ved vejs ende. I nyder en sidste solopgang over stranden og har transport til Kuala Lumpur, hvor turen atter går med fly mod Danmark. Her ankommer i dag på 20.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Sommer i Malaysia, voksenpriser
RejseperiodeDobbelt
18.01.20 ‑ 23.01.2023.000‑25.000
05.02.20 ‑ 14.12.2021.000‑24.000
15.12.20 ‑ 31.12.2028.000‑30.000
01.01.21 ‑ 23.01.2124.000‑26.000
05.02.21 ‑ 31.03.2122.000‑25.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (2-11 år)

Sommer i Malaysia, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
18.01.20 ‑ 23.01.209.000‑11.00012.000‑14.000
05.02.20 ‑ 29.02.209.000‑11.00012.000‑14.000
21.06.20 ‑ 14.12.208.000‑10.00011.000‑13.000
15.12.20 ‑ 31.12.2014.000‑16.00017.000‑19.000
01.01.21 ‑ 23.01.2110.000‑12.00013.000‑15.000
05.02.21 ‑ 28.02.2110.000‑12.00013.000‑15.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

For ophold mellem 1. april 2020 og 31. marts 2021 er der inkluderet 2 x 50 minutters massage pr. voksen på Tanjong Jara Resort.
Gælder kun for nye bookinger.

Knut Svindland

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Kuala Lumpur t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller
 • 2 nætter på The Majestic 5*, Kuala Lumpur. Deluxe værelse, inkl. morgenmad
 • 5 nætter på Pangkor Laut Resort 4+*, Pangkor Laut. 2 garden-villaer med en dør imellem, inkl. morgenmad
 • 1 x 50 min. spa-behandling pr. voksen (maks. 2 voksne) på Pangkor Laut Resort
 • 1 x Sunset Cruise for 2 voksne eller 1 x picnic på stranden for 2 voksne samt 2 børn på Pangkor Laut Resort
 • 3 nætter på Cameron Highlands Resort 4*, Malaysia. Deluxe værelse, inkl. morgenmad
 • 1 x 50 min. massage pr. voksen (maks. 2 voksne) på Cameron Highlands Resort
 • Halvdagstur i Cameron Highlands inkl. vandretur i teplantager, jungle, besøg på tefabrik samt køretur til toppen af Mount Brinchang
 • 2 timers vandretur gennem junglen i Cameron Highlands
 • 7 nætter på Tanjong Jara Resort 4*, Malaysia. Serambi Room, inkl. morgenmad
 • 1 x 50 min. massage pr. voksen (maks. 2 voksne) på Tanjong Jara Resort.
 • Cykeltur med guide fra Tanjong Jara (voksencykler)
 • Jara Hill Walk fra Tanjong Jara
 • Kokkeskole på Tanjong Jara

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

 • I Kuala Lumpur, Cameron Highlands og Tanjong Jara Resort bor I i et værelse med en opredning på sofaen til 1. barn og 2. barn skal sove i eksisterende seng. Rejser I med større børn, eller ønsker to værelser med en dør i mellem, så er det muligt mod et tillæg. 
 • Der forekommer turistskat på 10 MYR per værelse per overnatning. Denne betales direkte til hotellet ved check ud.
 • Det er muligt at opgradere til fuldpension (kr. 550 for voksne pr. nat og kr. 275 for børn 2-11 år)

 

Extra info