• Pangkor Laut i Malaysia
 • Hotel Majestic Kuala Lumpur poolområde
 • Cameron Highlands Resort

Sommer i Malaysia: Jungle og strande

20 dages luksuriøs familieferie med mange udflugter inkluderet, fra 23.000 kr., børn fra 12.000 kr.

Glæd jer til:

Vidunderlige Hotel Majestic 5* i pulserende Kuala Lumpur

Paradisøen Pangkor Laut 5*

Bjerge og jungle i Cameron Highlands Resort 4+*

En uge på Tanjong Jara Resort 4+* på Malaysias østkyst

Suveræn snorkling, landsbybesøg og flodsejlads fra Tanjong Jara

Læs mere

Oplev Malaysias mangfoldighed fra storbyjungle over højlandets teplantager og tropiske jungle til smukke paradisøer og strande. Nyd udvalgte luksushoteller og resorts og glæd jer til mange udflugter.

Mangfoldige Kuala Lumpur

Malaysias hovedstad er en pulserende og fremadstormende by. Her gemmer traditionelle markeder og religiøse monumenter sig i skyggerne af de mange nye højhuse. I denne etniske smeltedigel er alt fra kulturlivet over gastronomien til arkitekturen med til at give jer en spændende og kontrastfuld oplevelse.

I skal bo på det legendariske Hotel Majestic 5*, der er genåbnet efter at have ligget hen i årtier. Majestic tilhørte eliten blandt Østens luksushoteller under kolonitiden. I dag er det uden sammenligning den mest gennemførte hoteloplevelse i Malaysias hovedstad. Her er store værelser, et super poolområde og fremragende mad. Men ikke mindst så er stilen og atmosfæren tro mod fortiden.

Udforsk parkerne, de fantastiske shoppingcentre og Chinatown, og gå gennem den gamle bydel med et smut omkring Little India. Over det hele våger Petronas Twin Towers, der strækker sine 2 tårne 452 meter over jorden.

Paradisøen Pangkor Laut

Efter storbyjunglen venter den fredfyldte jungle på den tropiske ø Pangkor Laut. Den ligger kun små 4 timers kørsel fra Kuala Lumpur og 6 km ud fra Malaysias vestkyst, men I er alligevel i en helt anden verden.

Her er kun dette ene sted at bo på den 300 hektar store ø. Pangkor Laut 5* resortets overdådige villaer deler kun omgivelser med den kuperede jungles dyr og havets fisk. Nyd roen, maden og ikke mindst hinanden på et af Malaysias, ja, verdens smukkest beliggende strandresorts. Slap af i en afskærmet bugt med en uberørt strand og nyd en dyb følelse af ro.

Glæd jer også til den inkluderede picnic for hele familien og 50 minutters forkælelse i spa’en for mor og far.

Junglen i højlandet

Nu fortsætter jeres rejse til Malaysia mod nye naturoplevelser. Det frodige højland Cameron Highlands, der ligger i mellem 1300 og 1500 meters højde, er dækket af tæt jungle og teplantager i sirlige mønstre. De køligere temperaturer inviterer til dejlige vandreture ind i junglen mod søer, floder og vandfald.

Det luksuriøse Cameron Highlands Resort 4+* ligger midt i de bølgende teplantager med udsigt udover dalen. Stemningen er fyldt med pragt, romantik og nostalgi. Her skal I bo 3 nætter, og I har bl.a. 2 udflugter inkluderet.

Oplevelsesrig køretur fra højlandet til østkysten

Fra højlandet går turen nu med privat bil ned mod de lange strande og autentiske byer på østkysten af Malaysia. Selve køreturen tager det meste af en dag, men der er så meget at se undervejs, at man dårligt bemærker det. I kommer gennem jungle, over floder, gennem landsbyer og rundt om SydøstasienS største menneskeskabte sø Tasik Kenyir.

Strand, snorkling og lokalkolorit

På Malaysias østkyst venter charmerende Tanjong Jara Resort 4+* i den nordlige Terangganu-provins. Hvor Kuala Lumpur og vestkysten repræsenterer det moderne og multietniske Malaysia, så er østkysten langt mere traditionel. Livet går langsommere, og atmosfæren er mere tilbagelænet. Den overvejende del af befolkningen er etniske malayer, der værner om traditioner og ernærer sig gennem landbrug og fiskeri.

Tanjong Jara

Nyd stranden, tag på snorkeltur til paradisøen Pulau Tengol eller prøv Tanjong Jaras prisbelønnede spa. På det luksuriøse resort er der god mulighed for at slappe af efter nogle begivenhedsrige dage i højlandet.

Den 5 km lange, uberørte sandstrand inviterer til vandreture og familiehygge ad libitum. Svøm i det azurblå vand og nyd en god bog under parasollen, mens børnene bygger sandslotte i vandkanten. I skal bo i et Serambi room (55 m2) med to opredninger. Fra værelsets terrasse har I direkte adgang til den smukke have, så børnene nemt kan løbe ud at lege. Nyd freden og udsigten over havet fra terrassens solstole.

Udflugter inkluderet

I løbet af opholdet skal I på cykeltur langs kysten og gennem små landsbyer. I skal lære om nærområdets flora of fauna en let vandretur, der slutter på Jara Hill med smuk udsigt over kysten. Og I skal tilbringe nogle morsomme og lærerige timer i selskab med resortets mesterkok på en anderledes kokkeskole, der både er for børn og voksne.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person

voksenpris

Sommer i Malaysia, voksenpriser
RejseperiodeDobbelt
01.03.18 ‑ 31.10.1822.000‑25.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (2-11 år)

Sommer i Malaysia, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
01.03.18 ‑ 20.06.1811.000‑13.00011.000‑13.000
21.06.18 ‑ 30.09.1812.000‑14.00012.000‑14.000
01.10.18 ‑ 31.10.1811.000‑13.00011.000‑13.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

 • Flyrejse, København - Kuala Lumpur t/r
 • Skatter og afgifter
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller
 • 2 nætter i Kuala Lumpur på The Majestic 5* i et deluxe værelse, inkl. morgenmad.
 • 5 nætter på Pangkor Laut Resort 5* i 2 garden-villaer med en dør imellem, inkl. morgenmad.
 • 1 x 50 min spa-behandling pr. voksen på Pangkor Laut.
 • 1 x Pangkor Laut picnic.
 • 3 nætter på Cameron Highlands Resort 4+* i et deluxe værelse, inkl. morgenmad.
 • Halvdagstur i Cameron Highlands inkl. vandretur i teplantager, jungle, besøg på tefabrik samt køretur op til toppen af “Mount Brinchang” (2000 meter).
 • 2 timers vandretur gennem junglen i Cameron Highlands.
 • Transport fra højlandet til østkystens strande
 • 7 nætter på Tanjong Jara 4+* i et serambi room med to opredninger, inkl. morgenmad.
 • Cykeltur med guide ved Tanjong Jara
 • Jara Hill Walk på Tanjong Jara
 • Kokkeskole på Tanjong Jara

Ikke inkluderet

 • Ferierejseforsikring, vi anbefaler Europæiske eller Gouda Rejseforsikring
 • Sygdomsafbestillingsforsikring

Bemærk

 • Opredning til børnene: i Kuala Lumpur og Cameron Highlands bor I i et værelse med en opredning på safoen og andet barn i eksisterende senge. Hvis I rejser med lidt større børn, eller hvis I bare ønsker to værelser med en dør direkte i mellem, så er det muligt mod et mindre tillæg. 
 • Der forekommer turistskat på 10 MYR per værelse per overnatning. Denne betales direkte til hotellet ved check ud.

Extra info