• The Datai har 3 pools
  • Smukke, uspolerede Datai Bay, hvor The Datai ligger omkranset af junglen
  • Oplev de stemningsfulde gader i Georgetown
  • Multikulturelle Georgetown er kendt for sine mangfoldige gadekøkkener

Stemningsfulde Georgetown og luksus på Langkawi

Fra kulinariske oplevelser til luksusliv og paradisstrande på The Datai 5* i Malaysia, 13 dage fra 22.500 kr., Børn fra 6.500 kr.

Glæd jer til:

Hotelperlen Seven Terraces 5* i hjertet af Georgetown

Gadekøkkener og gadekunst i historiske Georgetown

Strandluksus, spa og kulinariske oplevelser på Langkawis The Datai 5*

Eventyr i kajak gennem Langkawis mangrove

Cykeltur på Langkawi til steder I ikke selv finder

Læs mere

Smag på multikulturelle Georgetown med spændende gadekøkkener og gadekunst. Tag så videre til Malaysias paradisø Langkawi, hvor strandluksus, spaoplevelser og kulinariske eventyr på The Datai 5* venter. Glæd jer også til at opleve Langkawi på cykel og med kajak i selskab med en guide.

Charmerende boutiquehotel i Georgetown

Jeres rejse til Malaysia starter med tre oplevelsesrige dage i hyggelige Georgetown, der er kendt for sine duftende gadekøkkener, unikke gadekunst og historiske seværdigheder. 

Her bor I på boutiquehotellet Seven Terraces 5*, hvis indretning og design er inspireret af 1900-tallets charmerende, anglo-kinesiske terrassehuse. Et unikt og stemningsfuldt boutiquehotel med pool i baghaven og en af Malaysias bedste restauranter!

Gadekøkkener, gadekunst og historie

Uden for Seven Terraces venter Georgetowns gamle bydel med sine smukke templer og historiske bygninger, som er på UNESCO’s liste over verdenskulturarv. På jeres første hele dag i Georgetown tager en lokal guide jer med til byens bedste gadekøkkener og caféer, og fortæller spændende historier om byens fortid og nutid. Dagen efter er tiden helt jeres egen, så I kan tage tilbage til nogle af de steder, der fangede jeres interesse mest.

Strandluksus i paradis på The Datai 5*

Fra storbyen sætter I nu kurs mod et af Malaysias absolut bedste luksusresorts The Datai 5* på øen Langkawi. Så snart I ankommer til resortet, mærker I roen sænke sig. Det er den effekt stranden i den fredfyldte bugt med den endeløse regnskov som lærred, har på sindet.

Spa, kulinariske eventyr, snorkling, jungle og meget mere

Den næste uge skal I nyde sublim strandluksus. I skal forkæles med spaoplevelse og kulinariske eventyr. Slappe af ved en af de tre pools, snorkle med farverige fisk, på junglevandring til vandfald, spotte flyvende lemurer og næsehornsfugle eller … The Datai har det hele – plus en af Østens fineste golfbaner i baghaven.

Oplev det hemmelige Langkawi på cykel og med kajak

I skal også opleve Langkawi på cykel og med kajak. En af dagene lader I en lokal guide vise jer vej til Langkawis hemmelige steder; Steder som I aldrig selv ville finde vej til. En sanserig dag på to hjul til rismarker, bøfler og lokalliv. 

En anden dag drager I på eventyr i kajak ad Langkawis snoede flodsystemer gennem frodig mangrove, hvor aber, slanger og andre vilde dyr, holder øje med jer fra trætoppene.

Skræddersyet rejse til Malaysia

Alt på denne rejse kan skræddersyes efter jeres ønsker og interesser. Måske I vil opleve mere af Georgetown? Have flere oplevelser på Langkawi? Eller forlænge rejsen med flere dage?

Tal med vores Malaysia-eksperter om en skræddersyet rejse, der matcher jeres drømme.

Program

Dag 1-2
Afrejse og ankomst til Georgetown

Seven Terraces har et skønt poolområdeI flyver fra København på dag 1 og ankommer til Malaysias storby Georgetown, Penang, på dag 2. Her bliver I budt velkommen og kørt til Seven Terraces 5* i det historiske og hyggelige centrum, hvor I har tre overnatninger i en 80 m2 Terraces Duplex Suite.

Hotelperlen Seven Terraces

På Seven Terraces bor I i et af de charmerende anglo-kinesiske terrassehuse, hvis historie går tilbage til 1900-tallet. Det lille boutiquehotel har en helt unik indretning, der bl.a. prydes af håndplukkede antikviteter fra Den Edwardianske tidsperiode. 

Her nyder I alt fra top service til afslapning ved poolen og kulinariske middage på hotellets gourmetrestaurant Kebaya, som er en af de bedste i Georgetown.

Dag 3
Smag på Georgetown

Smag de lokale gadedesserter i Georgetown, MalaysiaI går nåede I måske at få en fornemmelse af stemningsfulde Georgetown – i dag tager I et spadestik dybere, når I sammen med en lokal guide skal på halvdagstur til de allerbedste gadekøkkener og caféer.

Turen varer cirka 4 timer, og I bliver hentet på jeres hotel fra morgenstunden. Glæd jer til at smage Malaysias specialiteter såsom pulled tea og white coffee. Besøg byens bedste café med de lækreste kager. Og bliv klogere på Georgetowns spændende historie og fortid, der rummer alt fra korrupte pengemænd til prostitution og opiumkarteller.

En sanserig formiddag med god tid til stop og fordybelse. Medbring god appetit og nysgerrighed!

Tilbage på hotellet har I resten af dagen på egen hånd.

Dag 4
Udforsk Georgetown på egen hånd

Street art i Georgetowns gader, MalaysiaEfter en god nats søvn vågner I op til endnu en dag i Georgetown. I har hele dagen på egen hånd til at slappe af ved poolen i hotellets grønne gårdhave – eller slentre på eventyr i de hyggelige gader.

Seven Terraces ligger i hjertet af Georgetowns gamle bydel, hvorfra I har gåafstand til alt. Uden for hotellet kan I opleve smukke templer og historiske bygninger, som er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Derudover er Georgetown kendt for sine gadekøkkener og gademalerier, som overalt pryder gadebilledet i den gamle bydel. Udforsk byen til fods, lad jer forføre af de mange dufte og mærk byens stemning. 

Dag 5
Kurs mod tropeøen Langkawi

Nyd fantastiske tropeomgivelser og strand på The DataiFra Georgetowns multikulturelle og livlige gadebillede fortsætter jeres eventyr nu til den smukke ø Langkawi. I bliver hentet på Seven Terraces og kørt til Penang Lufthavn, hvor en flyvetur på ca. 40 minutter bringer jer direkte til Langkawis Internationale Lufthavn.

Fra lufthavnen tager en køretur på 40 minutter jer til The Datai 5*, hvor I har de næste 7 nætter i et Canopy Deluxe værelse.

Dag 6-11
Forkælelse for alle sanser på The Datai

Den lækre strand ved The DataiThe Datai er uden sammenligning et af Malaysias mest unikke og luksuriøse hoteller. Her bor I i fredfyldte jungleomgivelser lige ud til Langkawis smukkeste bountystrand med krystalklart hav og uendelig ro, mens I nyder, at tiden er helt jeres egen.

Strand, pool, golf, jungle eller?

Måske tager I til stranden, slapper af og snorkler langs bugten. Måske ligger I ved poolen, hvorfra I har panoramaudsigt over bugten og regnskoven. Men her er også rig mulighed for at lave noget aktivt! 

Frodige jungle omkranser resortet og indbyder til fantastiske eventyr til brusende vandfald, møde med aber, flyvende lemurer og næsehornsfugle. Derudover ligger en af Østens fineste golfbaner i ”baghaven”...

Forkæl jer selv i spaen, som har 5 spavillaerSpaoplevelse inklusiv 60 minutters massage

Trænger I til afslapning på et endnu dybere niveau? Der hvor alle hverdagens tanker for alvor giver slip, og roen i sindet forankrer sig? Så har The Datai en fantastisk spa, som ligger ud til en lille flod med udsigt til den frodige jungle.

Som en del af jeres rejse har vi inkluderet 60 minutters massage for to personer i jeres ophold. Og I bestemmer naturligvis selv, hvornår I vil indfri spaoplevelsen.

Nyd kulinariske middage på The Datai - her i Gulai HouseKulinariske oplevelser i trætoppene

På The Datai kan I nyde kulinariske oplevelser fra morgen til aften, og vi inkluderer en tre-retters middag til en valgfri restaurant på resortet. Morgenmad i The Dining Room, hvis brunchbuffet er et kapitel for sig, er selvfølgelig også inkluderet. 

The Gulai House serverer autentiske, malaysiske retter i rustikke omgivelse med åben udsigt til junglen. Og The Pavillion byder på moderne thailandske retter med udsigt til trætoppene, da restaurantens terrasse strækker sig på pæle ud over regnskoven

Herudover finder I en lounge og bar ved poolen, som serverer skønne, kølige cocktails, mens I nyder tilværelsen og udsigten.

Oplev frodige Langkawi på cykelOplev Langkawis hemmeligheder på cykel

En af dagene skal I udforske Langkawi på cykel i selskab med en lokal guide. Turen går til områder af øen, I aldrig selv ville finde vej til. Forbi rismarker og klukkende floder til lokale landsbyer samt en bøffelfarm, hvor I skal smage lokalproduceret is. Mhmm!

Cykelturen er ca. 20 km, og I sætter selv tempoet. 

Sejl i kajak i Kilim Geoforest Park på Langkawi i MalaysiaDybere ind i junglen med kajak

Under jeres ferie på The Datai skal I også på et fortryllende eventyr ad Kilim-floden. I kajak kommer I helt tæt på Langkawis frodige natur med mangroveskov og kalkstensøer, og I har god tid til at spotte alt fra aber til oddere til slanger og tropiske fugle. 

Turen er fra kl. 9 til 15, og I skal også opleve en imponerende grotte. Inklusiv frokost.

Tal med jeres rejserådgiver om, hvilke dage de to oplevelse passer bedst ind i jeres rejseplaner.

Dag 12-13
Kurs mod Danmark

På Langkawi kan I møde aber og meget mereJeres eventyr i Langkawis skjulte paradis er ved at være ved vejs ende. I nyder et sidste glimt af den smukke strand, fornemmer morgendisen fra junglen og lader junglens magi forankre sig.

På et aftalt tidspunkt bliver I kørt til Langkawis Internationale Lufthavn, hvorfra I flyver til Penang og videre til København, hvor I lander på dag 13.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris - Canopy Deluxe Room

Stemningsfulde Georgetown og luksus på Langkawi
RejseperiodeDobbelt
01.02.20 ‑ 29.02.2029.000‑32.000
01.03.20 ‑ 25.03.2024.000‑26.000
26.03.20 ‑ 12.04.2025.000‑29.000
13.04.20 ‑ 14.12.2022.000‑25.000
15.12.20 ‑ 05.01.2150.000‑55.000
06.01.21 ‑ 28.01.2128.000‑32.000
29.01.21 ‑ 28.02.2134.000‑36.000
01.03.21 ‑ 31.03.2126.000‑30.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

VOKSENPRIS - 1-BEDROOM BEACH VILLA

Stemningsfulde Georgetown og luksus på Langkawi, Beach Villa
RejseperiodeDobbelt
01.02.20 ‑ 29.02.2064.000‑67.000
01.03.20 ‑ 25.03.2041.000‑43.000
26.03.20 ‑ 12.04.2045.000‑52.000
13.04.20 ‑ 14.12.2037.000‑43.000
15.12.20 ‑ 05.01.21107.000‑111.000
06.01.21 ‑ 25.01.2159.000‑61.000
26.01.21 ‑ 28.02.2169.000‑79.000
01.03.21 ‑ 25.03.2146.000‑48.000
26.03.21 ‑ 31.03.2154.000‑56.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

bØRNEPRIS (2-11 ÅR) - CANOPY DELUXE ROOM

Stemningsfulde Georgetown og luksus på Langkawi, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
01.02.20 ‑ 31.03.206.000‑8.0006.000‑8.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Rejs mellem den 1. og 28. februar 2020 og spar op til 4200 kr per voksen. Skal bookes senest 31. januar 2020.
Rabatten gælder kun nye bookinger og er fratrukket de viste priser.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Turistskat i Malaysia på 10 MYR pr. værelse pr. nat
  • Supplerende turistskat i Georgetown på ca. 3 MYR pr. værelse pr. nat
  • Fra 20. december 2019 opkræver The Datai 20 MYR per værelse per nat. Beløbet går til et bæredygtighedsprogram under The Datai Pledge, som har opnået EarthCheck Silver Certification. Bidraget er frivilligt og betales lokalt.

  • I perioden 20. december 2019 til 5. januar 2020 er massage samt middag ikke inkluderet i opholdet på The Datai.

Bemærk

  • Rejser I 2 voksne og 2 børn vil I bo i en Stewart Apartment på Seven Terraces
  • Oplevelsen "Langkawis hemmeligheder på cykel" er egnet til børn fra 10 år. Rejser I derfor med yngre børn, kan vi i stedet arrangere oplevelsen Sejl på eventyr mellem Langkawis kalkstensøer